Shopping med Ida 😃

Idag blev det en tur pĂ„ Nova tillsammans med Ida â˜ș Jag hade en del Ă€rende jag skulle ordna dĂ€r och det Ă€r alltid kul med lite sĂ€llskap! Hade skrivit upp pĂ„ min lista att Alvin behövde strumpor, men kom hem med lite mer Ă€n sĂ„ 🙈 Idag hade denna mamman verkligen spender-byxorna pĂ„ sig! 


FrÄn Kappahl


FrĂ„n HM. Konstigt nog hittade jag mycket fint dĂ€r idag. Jag har ju erfarenhet av att klĂ€derna frĂ„n HM inte har lika bra kvalitet som frĂ„n ex Kappahl och Lindex, men nu ger jag det ett nytt försök! 


FrĂ„n Nameit. Definitivt favoriterna 😍 Älskar verkligen denna modellen pĂ„ jeans. Lite baggy och med mudd bĂ„de i  benslut och mage đŸ‘đŸ» 


Och hĂ€r har vi strumporna! InsĂ„g precis att jag mĂ„ste ha nĂ„gra helt vita ocksĂ„. 


Ida var sĂ„ snĂ€ll och bjöd mig pĂ„ lunch/middag idag 😃 Det fick bli thaimat, en ny variant som jag inte testat (dĂ€r) förr! Mums sĂ„ gott det var! 


VĂ€l hemma frĂ„n Nova fick jag ett ryck att bestĂ€mde mig för att klippa mig! Har velat de i ca 1 vecka nu och nu ville jag inte vĂ€nta lĂ€ngre â˜ș 12 cm Ă„kte av och jag betalade 180kr och fick dĂ„ ocksĂ„ hĂ„ret tvĂ€ttat. Billigt och bra och jag blev jĂ€tte nöjd! SpĂ€nnande att se hur de ser ut nĂ€r jag sjĂ€lv har tvĂ€ttat och gjort vid det. 


Nu ikvĂ€ll har vi fixat Ă€nnu lite "Ă€renden" samt hĂ€lsat pĂ„ hos mamma & Lars en stund. Jag har precis avverkat ett avsnitt av IDOL (har missat att följa de pĂ„ kvĂ€llarna sĂ„ ser de i efterhand) och om en timme ca kallar sĂ€ngen. Klockan ringer 07.00 imorgon och vid 09.00 ska vi ordna tilltrĂ€det pĂ„ HögalidsvĂ€gen! 

Puuhh.. Denna semestern har verkligen varit i en klass för sig. SĂ„hĂ€r mkt som min hjĂ€rna snurrat och tĂ€nkt/funderat kring saker har den nog aldrig gjort. Eller kan nog sĂ€ga att stora delar av sommaren har varit vĂ€ldigt speciell. FörsĂ€ljning av vĂ„rt radhus i juni, utlandssemester, födelsedagar, jobbat 3 veckor, packning och flytt till nya lĂ€genheten.. 😳 Men inget "ont" (eller nödvĂ€ndigt ska jag kanske sĂ€ga) utan att de har nĂ„got gott med sig 😜

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0