Nya dalas förskola đŸ‘đŸ»

I onsdags var vi pĂ„ studiebesök pĂ„ nya dalas förskola. Vi var sĂ„ spĂ€nda dĂ„ vi endast sett utegĂ„rden och aldrig varit inomhus. Vi har ju sökt till de dagiset för att det ligger ca 200m frĂ„n vĂ„rt kommande hus och de kĂ€ndes sĂ„ bra att fĂ„ ha förskolan nĂ€ra hemmet 😃 Men wow vilket första intryck vi fick! Fina avdelningar, frĂ€scha lokaler, super trevlig förskolechef + pedagog som ska ha hand om Alvin och en fin utegĂ„rd! 

Även sĂ€ttet, att vi blir inbjudna till ett studiebesök (med fika och annat gott) dĂ€r chef och pedagoger nĂ€rvarar kĂ€ndes riktigt professionellt! Chefen var mĂ„n om att fĂ„ trĂ€ffa varje förĂ€lder och kommer Ă€ven att komma och hĂ€lsa pĂ„ den första dagen nĂ€r Alvin ska dit! 

Vi blev Ă€ven positivt överraskade nĂ€r förskolechefen berĂ€ttade att de förra Ă„ret hade haft 100% nöjda förĂ€ldrar đŸ‘đŸ» Det kĂ€ndes riktigt bra. Även att dĂ€r Ă€r lĂ„g vikarieomsĂ€ttning dĂ„ de valt att lĂ€gga mer kostnader pĂ„ fast personal istĂ€llet för att ta in vikarier nĂ€r folk blir sjuka. 

De smĂ„ barnen kommer att sova i utevagnar vilket vi ocksĂ„ gillar och förskolans inriktning Ă€r "teknik och naturvetenskap". Vi tror att den inriktningen kommer passa Alvin som handen i handsken 😃 PĂ„ förskolan fanns knappt nĂ„gra "vanliga leksaker", ni vet sĂ„nna med ljud och blinkande ljus utan de har valt att istĂ€llet ha "saker man kan leka med". Magneter, klossar och annat som egentligen inte behöver ses som rena leksaker. SĂ„klart fanns dĂ€r dockor, bilar osv men Ă€ndĂ„ en tydligare inriktning pĂ„ ett annat sĂ€tt, vilket kĂ€nns spĂ€nnande 😊 

AlltsĂ„, vĂ„rt första intryck Ă€r super đŸ‘ŒđŸ» Är sĂ„ himla glad över att vi fick en plats pĂ„ denna fina förskola! NĂ€stan sĂ„ att jag lĂ€ngtar lite tills att Alvin ska fĂ„ ta del av allt detta. Han kommer tycka de Ă€r sĂ„Ă„ skoj đŸ‘đŸ» 
Kommentarer
Postat av: Anna

Underbart att fĂ„ ett sĂ„dant intryck!đŸ‘ŒđŸŒđŸ‘ŒđŸŒ
Han kommer att trivas dÀr lÄter det som!
Enligt vĂ„ra önskemĂ„l ska Hampus skolas in den 11januari, det enda vi vet Ă€r att det inte blir pĂ„ samma stĂ€lle som tjejerna dĂ„ det inte finns utrymme. SĂ„ nu ska han va pĂ„ andra sidan samhĂ€llet , vet inga tider osv, lokalerna Ă€r inte ens inredda för förskola Ă€nnu ! Suck... Tiden kĂ€nns knapp och jag har fete Ă„ngest för att börja jobba i dagslĂ€get tack vare detta 😘

2015-12-18 @ 23:41:44

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0