Alvin 9 månader <3

Det har hänt mycket i Alvins utveckling den senaste månaden. Dock inte jätte mycket motoriskt men mer andra saker, som hans förståelse osv.. 

 
12/5: Säger ma-ma för första gången. Dock förstår han ju inte riktigt innebörden av ordet, men ändå gulligt och han är ju på god väg!
 
17/5: Tand nummer 4 sprack igenom, där uppe till vänster. Vi skojar och säger att han bajsade ut tanden, då han hade diarré hos mamma och bajsade 6 gånger den dagen :P
 
21/5 (8 månader och 1 vecka ca): Kan vinka på kommando och härmas när det gäller andra gester :)
 
TVÅ SOVENÄTTER PÅ EN OCH SAMMA VECKA: Natten till 20/5 (7 veckor sedan sist) samt natten till 22/5 sov Alvin gott hela natten från 21-06.
 
27/5 (ca 8,5 månad): Kan klappa kaka utan att jag behöver gestikulera det. Det räcker att jag säger "kan Alvin klappa" så klappar han så fint!
 
28/5: Satte sig upp i spjälsängen själv. Tyvärr såg varken jag och Jimmy hur han gjorde, för vi var inte i rummet.
 
31/6: Natten mellan 31/5-1/6 sov Alvin i sitt egna rum för första gången. Det har förövrigt gått över förväntan!
 
5/6: tand nummer 5 är ute (till höger om den ena där nere) + tand nummer 6 är på gång (till vänster om den andra där nere.
 
8/6: Alvin åker på sin andra utlandsresa till Spanien
 
10/6: Tand nummer 6 har spruckit igenom. Nere till vänster om de andra två som varit där sedan innan.
 
Förövrigt så har månad 8 varit väldigt speciell. Alvin har varit glad & go ena dagen och sur och vresig andra. Humöret har verkligen skiftat från dag till dag! Men så underbart samtidigt när han lär sig nya saker varje dag! <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0