Grattis älskling på din dag =)

IDAG FYLLER MIN ÄLSKLING 27 ÅR!!! =) =) MASSA MASSA GRATTIS TILL DEN UNDERBARASTE KILLE I HELA VÄRLDEN <3 <3 <3


Tänkte berätta lite om gårdagen först ----->


Efter att jag hade slutat på Socaltjänsten 12.00 åkte jag hem till Celle med Zindra! Hade planerat in en kaffe. Kul att träffa dig också Rebecca. Massa kaffe och skitsnack blev det, som vanligt ;) Körde hem och lämnade av Zindra och hämtade upp mamma, Centersyd nästa =) Blev en del shopping, trots att jag egentligen INTE skulle handla några kläder denna månaden. Men det är ju skit svårt att låta bli.. Blev en jätte fin spetskjol med 3 lagar tyg på rympan, en "finare" kortärmad tröja örhänge (svarta rosetter) och självklart CIDER! Kläderna ska jag ha på mig imorgon på Dansgalan på slagthuset =) LÄNGTAR!! Var inte riktigt nöjd med kläderna jag hade hemma sen innan, så jag fick "unna mig" ännu en ny outfit ;) Eftersom det var jag och mamma som sprang på Centan så drog det självklart ut på tiden!! haha.. Så typiskt mig..

Körde från Centan vid 18.00 och det var PANIK för min del! Jimmy skulle komma 19.20 och på 1 timme och 20 minuter skulle jag hinna promenera med hunden, duscha, göra vid mig samt plocka undan där hemma.. Det slutade med att jag fick skita i att raka benen, och platta håret :S Självtork + självfall, ohhh yes! haha :P Men ÄNTLIGEN fick jag träffa min älskade Jimmy <3 Hoppade på honom i hallen när han kom och trots att han var "skitig" efter jobb så kunde jag inte sluta krama och pussa honom ;) Och det märktes att vi inte hade träffats på ett tag.. Vi brukar äta inne vid TV:n och typ inte prata under middagen, igår åt vi vid köksbordet och pratade en massa! Sen la vi oss i sängen och mös heeela kvällen!! Låg och pratade om allt mellan himmel och jord, och filmen som vi hade planerat att se sket vi i totalt!

Tyvärr så fick jag hoppa in och jobba morgonturen idag :S Mindre skoj när man hade sett fram emot en långkväll och en sovmorgon me mitt hjärta <3 Men men, behöver man pengarna så finns där inte mycke att göra! Så vi la oss i tid igår så att jag skulle ha en chans att komma upp på morgonen idag. Guud så trött jag var imorse när jag skulle gå upp! Och det blir inte lättare när Jimmy ligger kvar och snarkar så gott =) Men det gick!!

OCH NU ÄNTLIGEN ska jag bege mig hemmåt, hoppa i duschen, snygga till mig och vid 14.30 blir jag hämtad av älsklingen..! Då ska vi hem till honom och laga massvis med mat till kalaset idag 16.00! Ska bli suuper trevligt att träffa hans släkt igen =)

Ha en bra låååångfredag allesammans =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0