Veckans träning

Är även denna vecka nöjd med träningen :) 3 pass powerwalk och 3 pass styrka! Veckan som kommer innebär massa skola och plugg, men hoppas på i alla fall 5 träningspass! Hade en viktnedgång på 0,5 kg förra veckan.. Är nyfiken på vad vågen visar på tisdag!! Men en sak kan jag säga: JAG ÄR IGÅNG ;)
 
Veckans träning
 
Måndag: Powerwalk 1 timme
 
Tisdag: Blandad styrka 80 min
 
Onsdag: VILODAG
 
Torsdag: Blandad styrka 70 min
 
Fredag: Powerwalk 1 timme
 
Lördag: Powerwalk 1 timme
 
Söndag: Blandad styrka 60 min
 
 
Nu ska denna damen hoppa i säng!
 
Imorgon väntas examinationsseminarium.. Önska mig lycka till :)

<3 Lycka <3


Söndagstimmar med Becciz + jobb!

Söndag idag vilket har inneburit träning (med Becciz) och kaffe (med Becciz) :) :) Jag kan nog säga att jag alltid har det trevligt med dig! Vi kan göra allt, och precis ingenting tillsammans <3 Tack för sällskapet idag gumman!! Snart ska man bege sig till jobb :S 15.30-22.00 ska jag vara där! Längtar redan nu oehört mycket till 22.00, då jag är hemma hos min Jimmy igen <3 Trevlig söndag allesammans!
 
 
<3 Många minnen.. Mycket skratt.. Respekt.. Ärlighet.. Kärlek.. galenskaper <3

Nedräkning - Thailand :)


Ett hjärta som betyder allt <3


Tack för att du är du <3


Älskar dig mer och mer för varje dag <3

 
<3 Mitt hjärta kommer alltid tillhöra dig <3

Jag vill inte släppa sommaren!!


Härligt att vara igång :)

 

En slagen hjälte <3


Min fredag har inneburit massa plugg!

Förutom att vara helt uppslukad i Channing (har mina "dagar"), har jag också gjort en del nytta idag ;) Känns som att fredagen har sprungit iväg alldeles för snabbt bara..
 
Detta har jag hittat på:
 
Ätit en god frukost
 
Plockat undan tvätt + tvättat
 
Pluggat
 
Powerwalkat + druckit kaffe med SIS <3
 
Channing moment Haha
 
Pluggat
 
Lagat mat
 
Duschat
 
Channing moment Haha
 
Pluggat lite till.....
 
Och NU ska jag äntligen slänga mig i soffan! Tänkte att jag skulle se filmen: Kärleken checkar in :) Någon som sett den? verkade bra när jag läste om den, och jag är ju en sucker för kärleksfilmer så denna kommer nog falla mig i smaken ;)
 
Trevlig fredag allesammans!
 
 
 
 
 
 

Channing Tatum!!

Ja.. Jag är fortfarande KÄR i Channing Tatum! Dock lite mindre besatt "av honom" nu än precis efter att jag sett filmen Magic Mike ;) Haha.. Kan man ha ett lyckligt kärleksliv och en underbar sambo samtidigt som man typ dreglar ner sig själv och alla andra i närheten när man ser en film/bild på Channing? Han har helt enkelt etsat sig fast.. Bättre blev det inte när jag läste att filmen Magic Mike kommer ut på DVD den 23 Okt!! Gissa en som kommer att handla den, illa kvickt! Klart man måste ha Channing i DVD-stället ;)
 
 
 
Till er som inte sett klippet, eller som bara vill fräsha upp sitt minne lite ;)
 
 
 
GE MIG DEN 23 OKTOBER NU!!

Lyxfrukost :)


Fredag

Informationen om de valbara kurserna som vi fick igår var intressant! Till en början stod jag och vägde mellan Barn & Unga samt familjer.. Jag tror att jag har bestämt mig nu :) Det lutar åt Barn & Unga! Men jag har fortfarande några dagar, innan jag måste bestämma mig!

Just nu har halva klassen examinationsseminarium (8-17)! Mitt seminarium har jag på måndag.. Så dagen idag kommer jag att tillbringa med huvudet i litteratur samt de andras paper! Plugg, plugg och ännu mer plugg... Ska bli skönt att få seminariet överstökat på måndag!

Förutom att jag ska plugga ska jag även försöka hinna med en powerwalk samt tvätta några maskiner tvätt! Längtar tills klockan är 17.00 :) Mysfredag med Jimmy står på schemat <3

Soo long!


Tänkvärt


Dags för styrketräning med Becciz!


Dagens Sara :)


Pepptalk?!

 
Denna texten borde man ha inramad och ståendes på nattduksbordet!
 
Ha aldrig några tvivel på dig själv.. Vart du har varit..
Men framför allt på: Vart du är påväg..
 
 

Middag med släkt + informationsdag om valbara kurser :)

Idag har vi haft en mycket trevlig kväll med min härliga släkt :) Bestämde mig för någon vecka sedan att jag skulle bjuda alla på mat hemma hos oss ikväll.. Detta för att nästan hela skaran åker till THAILAND imorgon! Lyxlirare ;) Skönt för dem att slippa detta urtråkiga väder! Vi bjöd på Chili con carne med ris, bröd och en stor härlig sallad till det :) Till kaffet åt vi chokladbollar och kanellängd, mums! Idag kunde jag inte stå emot frestelsen längre.. 2 chokladbollar åkte ner i magen illa kvickt ;) Gott var det i alla fall!
 
Tack alla underbara för denna kväll :)
 
Hoppas att ni får en underbar resa tillsammans!
 
Eftersom vi har haft mycket i skolan nu, med skrivandet av vårt paper så har vi varit "lediga" i 1,5 vecka! Men imorgon är det dags att åka in till skolan igen.. Då  är det informationsmöte angående de valbara kurserna inför Termin 7 :) Riktigt spännande!! Kurserna som finns att välja på är:
 
Information om magister/masterprogram
 
Socialt arbete med barn och unga
 
Socialt arbete med inriktning på familjer
 
Socialt arbete med äldre
 
Socialt arbete med inriktning på funktionshinder och rehabilitering
 
Socialt arbete som mobilisering och entreprenörskap
 
Socialt arbete med inriktning på missbruk och beroendeproblematik
 

Jag vet i alla fall vilka 2 kurser jag är intresserad av, och inte är det äldre.. Känns som att jag "kan det" efter att ha jobbat inom vården i 8 år.. Nu vill jag testa något nytt!! :) Den ena kursen hålls i Helsingborg och den andre i Lund.. En sak jag är säker på i alla fall är att jag ska INTE lockas av en kortare resväg! Jag tänker läsa det jag vill och det jag känner att jag är mest intresserad av, och hålls den kursen i helsingborg, ja då får jag helt enkelt stå ut med lite pendling i någon månad!
 
Nu ska denna damen snart krypa i säng.. Natti Natti!
 
 

En förmiddag med Ida :)

Bullefrukost, skitsnack, kaffe, Jysk, Willys, hemtex och Smart bye, kan sammanfatta våra timmar :) Hittade sjukt snygga kuddar till soffan, och nu vill jag bara hem och lägga allt på plats :) :) Tack gumman för idag! Alltid lika uppskattat och trevligt

 


Kaffedejt med Ida :)


What is the reason, then?


Kvällssnacks :)


Skitdag + dagens träning

Vilken jävla skitförmiddag jag har haft idag! Morgonen började bra: frukost, kaffe och lite lugn och ro.. Därefter satte jag igång med det sista i mitt paper, och tyckte att jag låg "bra på det". Denna känsla varade fram tills två av mina klasskamrater läste igenom mitt paper.. Tydligen hade jag refererat helt annorlunda jämfört med dem, och båda var osäkra på om mitt sätt var "godkänt".. PANIK! Satte mig ner och försökte strukturera om alla referenser.. Detta var egentligen inget jag hade räknat med, så redan där kom irritationen krypandes! Men båda mina klasskamrater tyckte att jag hade en "röd tråd" genom papert och att mitt syfta stämde väl överens med det resultat jag fått fram, så det var ju skönt :)
 
14.00 kom Becciz på lite knäckefika och kaffe :) Var tvungna att "ladda upp" inför det kommande styrkepasset vi hade framför oss ;) Tack för hjälpen med bollarna förresten :P
 
Dagens träning
 
10 min uppvärmning på löpbandet (7% lutning + 6.0 speed)
 
80 minuters blandad styrketräning
 
 
Idag pushade jag mig själv lite extra hårt! Ökade med 2,5 kilo på axlarna samt att jag la på mer vikt på andra maskiner också, det gillas! Det är när man pushar sig själv att lyfta mer som man faktiskt ser vilka framsteg man gör :) Dock tror jag att det tar någon vecka innan jag kan öka ytterligare ;) Tack Becciz för sällskapet!! Nu såhär i efterhand är det grymt skönt att man faktiskt asade sig till gymmet.. Vänner + träning har en förmåga att få min titigare irritation att försvinna, och det är bra!
 
Nu ska jag hoppa i duschen..
20.00 är det soffan och X-factor som gäller :)

Haha :) Stämmer detta in på er?


Dyster måndag :S

En måndag som har bestått av:

- Massa tankar & funderingar
- Plugg
- Telefonsamtal
- Powerwalk
- Tvätt
- Fint kaffebesök
- Middagslagning
- Ännu mer plugg
- Fina sms <3

Idag känner jag mig allmänt DEPP! Kan kanske bero på vädret? Eller på arbetet som jag skrivit på nu i 1 vecka? Är så tveksam på allt jag skrivit, och ibland känns det som att jag blir "hemmablind" i mitt eget paper! Vilken tur att jag har underbara klasskamrater som ska läsa igenom det imorgon, innan publicering! Får se om de hittar några stora tabbar, eller om det faktiskt är bra :)

Natti!Tack!! Detta gjorde min dag <3


En hjärna, full av minnen..

 
 
Vissa dagar är värre än andra.. Idag är det en sådan dag..

Veckans träning

Av mina vakna 11 timmar idag har jag spenderat (minst) 7 av dem i soffan! Ja, jag har lite ont i ryggen.. Men fy bubblan vad skönt det har varit! Har inte varit speciellt bakfull från igår förutom lite huvudvärk och trötthet, så det ska jag vara glad över :) På tal om trötthet, just nu känns det som att mina ögon går i kors.. Jag tror mer och mer på det, att ju mindre man rör sig/är igång dessto tröttare blir man! Det stämmer in på mig i alla fall.. Nya tag imorgon :) Då ska det pluggas och motioneras igen!
 
Här kommer veckans träning:
 
Måndag: Powerwalk 1 timme
 
Tisdag: Blandad styrka 1 timme
 
Onsdag: Powerwalk 1 timme
 
Torsdag: Blandad styrka 1h + 15 min
 
Fredag: Powerwalk 1 timme
 
Lördag: Blandad styrka 1 timme
 
Söndag: VILODAG
 
Är jävligt nöjd med träningen denna vecka! 6 pass på 7 dagar, gött :)
 
 
 
 

Inflyttningsfest 22/9-2012 :) :)

Vilken härlig kväll det blev igår!!
 
Kortspel, dricka, godis, skratt, musik och DANS :)
 
En perfekt inflyttningfest, som avslutades på Björka Loge till Perikles! Blev massor med dans, och äntligen fick jag och Jimmy dansa lite bugg tillsammans ;) Ett jätte TACK till alla som var med oss igår och förgyllde kvällen <3 Ni är helt enkelt BÄST!
 
 
 

           
 
 
           
 
 
           
 
 
           
 
 
           
 
 
           
 
 
                 
 
 
 

En av våra fina presenter :)

Denna otroligt fina blomma fick vi av Lola igår :) Vacker till tusen! Jag kan inte sluta titta på den, jag som älskar orchideer :) Tack gumman!! Fick även en massa annat fint.. <3 Bilderna på det kommer upp i bloggen senare idag!


Yeeyy :) Tagga!!!


Redo för fest!! :)


Snart är det dags för... :) :)

 

Protein!


Time for some workout!

Om cirka en timme befinner jag mig på gymmet! Dags för ett styrkepass :) 8 träningspass på 8 dagar! Yeeyy :) Men imorgon ska jag unna mig själv en vilodag.. Musklerna har fått vila vad dom ska, genom att powerwalka varannan dag, så det är lugnt.. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag bara ligga på soffan heeela dagen imorgon! Kan behövas, faktiskt...

7 timmar kvar till gästerna anländer!! :) Outfiten är klar och drickan är på kylning.. Ska svänga över med dammsugaren, samt duscha och fixa mig. Det är mina måsten för dagen, förutom träningen då ;)

Soo long!
Fredag

Idag har jag varit riktigt flitig :) Förmiddagens första 3 timmar spenderade jag framför datorn med plugg! Hade som mål att skriva ytterligare 2 sidor, och vips så var det gjort..! Härligt när det går framåt! Har även hunnit med:

- Kaffe med Mamma
- 1 timmes powerwalk (i regn!)
- Dusch
- Middagslagning
- Handling
- Kaffe med Sara
- Städning av toaletterna
- Testat kläder inför morgondagen
- Målat tånaglar

Det var min fredag, i detalj! Det blev inget besök på IKEA då vi är osäkra på lamporna.. Hmm, får se vad vi gör där! Nu ska jag snart lägga mig.. Vill vakna upp utvilad och PIGG! Tomorrow is the BIG DAY ;) Ohhh, som jag längtat!!

Natti natti alla vänner <3


Ny vinterjacka :)

Jag har tittat på den länge..
Velat beställa den, men inte gjort det..
Men IDAG, tog jag tag i det!!
 
 
Har beställt jackan från Zalando :) Jädrans vad mycket fint där finns!
 
Märke: Esprit Pris: 1095:-
 
Detta är verkligen en "Sara-jacka" :) Det är ett måste att man kan spänna in jackan i midjan samt att den har luva! Stod i valet och kvalet om jag skulle ha en svart eller mörkblå, men kände att den svarta är lättare att matcha med mina kläder! Nu hoppas jag bara att den passar också :)
 
3-5 arbetsdagar, sen är den här!!

Snacks!


Min "lediga" fredag (hemmastudier)

Ledig, och ledig.. När man styúderar kan man nästan aldrig säga att man är ledig. Det finns alltid någon litteratur man kan läsa eller något som ska förberedas. Men jag slipper i alla fall kleta på mig smink, hoppa i tighta jeans och fixa håret :) Jag har ingenting emot att plugga på hemmplan! Det är behagligt att sitta vid datorn, i sin ensamhet och skriva när man själv känner för det. Det är även en fördel att man kan kan sitta i sina myskläder, med kaffet i ena handen och "bara vara"..
 
Som sagt, jag trivs med hemmastudier :)
 
Timmarna på dagen ska jag lägga på mitt paper. Har skrivit 4 sidor nu, och behöver bara skriva 2 till! Men känner jag mig själv rätt kommer jag att dra ut på det, och hamna på 7 sidor i det färdiga arbetet. Idag ska jag "angripa" de vetenskapliga artiklarna och avhandlingen.. Men eftersom jag redan har gjort allt förarbete, så känns det lugnt! I eftermiddag kommer min underbara Mamma på lite kaffe :) När Jimmy kommer hem blir det en snabb runda till IKEA för att inhandla de sista lamporna till köket! Så runt 21.00 ikväll slänger vi oss i soffan och bara njuter av att det är fredag och LEDIG HELG :)
 
Hade planer på att powerwalka idag, men som vädret ser ut nu blir det inget med det! Vem vill promenera i ösregn egentligen? Hoppas att det spricker upp i eftermiddag :)
 
Soo long!
 
 

Dagens träning

Idag blev det styrka för hela slanten :) Hade härligt sällskap också av SIS och Becciz <3 Det är kul när man gör sitt yttersta och pressar sig själv...! En eloge till Sara som lyckades köra med extra tunga vikter på axlarna ;) Du är duktig gumman!! Jag pressade mig själv lite extra mycket på situpsen.. Förr när jag tränade så hade jag en 5 kilosvikt på bröstet. Märkte nu när jag kom tillbaka, att jag knappt orkade göra situps UTAN vikt :S Men idag hade jag 2,5 kilo extra vilandes på bröstet :) Det var jävligt tungt, men det gick!
 
 
10 min uppvärming på crossen = 115 brända kalorier
 
75 min blandad styrka
 
Jag är NÖJD!! Tack tjejer för ert sällskap idag :) :)

Fix i lägenheten :)

Jag vet inte vad som flög i oss, men helt plötsligt hade både jag och Jimmy energi till tusen! Jag klippte gräset på baksidan, rensade bort ogräset mellan plattorna samt sopade av.. Jimmy satte upp lamporna under vasken, äntligen!! Ohh vad här blev fint :) :) Älskar mitt kök mer och mer för varje dag som går! Men än är vi inte helt klara.. Jag kan bara konstatera att vi har kommit en bra bit på vägen ;)


Nedräkning - Thailand :)


Det gör jag inte heller ;)

 
Komsikt.. Skrattretande.. Pinsamt..
 
Ibland är det nästan så att man skäms på andras bekostnad!
 
 

Det där med träning..

Har satt sig på huvudet ;) Min enda önskan är att bli "fit" och vara 100% nöjd med min kropp.. Fast ibland undrar jag om man någonsin kommer att bli 100% nöjd? Det finns alltid något som kan förbättras, känns det som! Min kropp är också väldigt speciell.. Jag är bred upptill (rygg, armar och bröst) och sen har jag en smal midja. Feta problem när man ska hitta en passande tröja/blus kan jag säga! Jag hade behövt en storlek upptill och en till två mindre storlekar på midjan, men vart hittar man sådana tröjor? Nowhere...! Samtidigt i detta vill jag ha tränade armar/axlar/rygg men ändå inte vara "för stor".. Haha, ilandsproblem deluxe :P

Nu ska jag käka en ordentlig frukost! Därefter är det plugg som gäller.. Längtar till i eftermiddag :) Då blir det styrketräning med SIS och Becciz :) Ska bli skönt att pumpa musklerna även idag!


8 månader senare börjar det bli...


Du är saknad <3

Tänk att tre toner i en låt kan få mig att tänka på dig.. De där tonerna.. Exakt samma som finns med på youtube klippet från din begravning ;( De har liksom etsat sig fast i hjärnan. Varje gång jag hör någon spela låten, ber jag dem att stänga av. Minnena från begravningen ploppar upp, och det är inget jag vill tänka på.. Jag vill minnas dig som du var innan.. Innan den jävla olyckan!! Du var så fin lillebror.. Blond precis som jag och en alldeles underbar personlighet <3 Alltid så kärleksfull och go.. Den 22/10 är det 1 år sedan du försvann.. 1 år!! Fick reda på häromdagen att du inte begravdes förren februari månad.. ;( Det gjorde mig ännu mer ledsen. Du förtjänade inte att ligga i ett kylrum, i väntan på att utredningen skulle bli klar (om den nu blev det?) i 4 månader!! Jag har nog fortfarande inte förstått att jag aldrig kommer få se dig igen. När förstår man det egentligen? Älskade lillebror, du ska veta att jag saknar dig innerligt mycket.. Jag vet inte vart du är, men jag hoppas att du har det bra <3

<3 Älskar dig!! <3


Dagens lunch :)


<3 Sant!


Dags att stiga upp!


Att lösa världsproblem är inte lätt..

.. men vi gjorde i alla fall vårt yttersta idag :) Tänk vad livet hade varit så mycket enklare utan en massa "jobbiga" känslor/funderingar/tankar.. Fast å andra sidan kanske livet hade blivit ganska tomt utan dem också? Ibland är det faktiskt så att större delen av ens tid på dagen går åt att fundera på en massa "onödigt".. Men vår kära gud skapade vår hjärna och tack vare den kan vi aldrig bortse från detta, hur mycket vi än hade velat vissa dagar.. Så vi får helt enkelt acceptera läget :P Det är då vännerna/familjen kommer in i bilden.. Hjälper en att bearbeta jobbiga tankar/funderingar och försöker att se på "situationen" ur ett annat perspektiv..
 
Vad vore man egentligen utan sina nära & kära...?
 
Tack underbara SIS för kvällen med dig!!
 

 
 

Efterlängtad dejt <3

Styrkepasset idag kändes bra! Otroligt skönt att vara igång igen :) Körde blandat idag, så hela kroppen blev ordentligt genomkörd. Vissa muskelgrupper tränar jag dock mer. Magen speciellt, den fick tre olika övningar idag! Man kan aldrig köra för mycket mage ;) Tack för sällskapet Becciz! Alltid roligare när man är två :)
 
Har precis kommit ut från duschen. Ska fixa till mig och därefter cykla hem till min kära och otroligt efterlängtade vän <3 Var ett tag sedan vi träffades nu, så det ska bli riktigt mysigt! Det är tråkigt när plugg och jobb kommer emellan.. Egentligen vill man träffas oftare, men tyvärr finns det (oftast) ingen möjlighet till det :( Men idag så!!
 
Nä, dags att sätta fart!
 
Puss & Kram

Nya linnet är på! Dags för träning :)


Mina shoppingfynd :)

 
          

Träningslinne från Cubus, 149:-/st
 
         
 
Tröja från Vero Moda, 159:- (Min tröja är mörklila!)
 
 
Baströja med spets från HM, 99:-
 
           
 
Trosor från HM, 59:-/st (Ta 3 betala för 2)
 
 

Tjoohhoo :)


You are soooo.... ;)


Jag får leta vidare, helt enkelt!

Som vanligt när jag är ute efter att hitta kläder till en speciell kväll, kommer jag hem med allt annat förutom det! Idag har jag handlat: 2 träningslinne, läppsyl, ansiktsservetter, svart tröja med spets från HM + 3 trosor samt en lila genomskinlig tröja med 3/4 ärm från Vero Moda :) Är sjukt nöjd med mina köp, men har fortfarande ingen klockren outfit till lördag :S Vad betyder det?? Att jag måste ta en titt på Centan också ;) De tröjorna jag handlade idag är inga "utgångströjor" utan funkar mer till kalas/tjejmiddagar osv.. Nytt uttryck för idag "det är en sådan tjej-middag-tröja" haha :) :)

Vi får se när det finns tid för en liten shoppingtur i veckan.. Men dit ska jag! Tack för denna eftermiddag/kväll med dig Becciz <3 Alltid kul med sällskap när man ska shoppa!

Natti natti....


En stressig förmiddag...

... har jag haft idag! Ställde klockan på 08.00.. När klockan ringde hade jag lätt kunnat sova 2 timmar till.. Men ska man hinna med att motionera + duscha och fixa sig innan 11.30 så kan man inte ligga och sova för länge ;) Powerwalkade i 1 timme, så skönt! Funderade först på att skita i det, men är glad att jag inte gjorde det såhär i efterhand :)

Sitter just nu och väntar på tåget.. Ska till skolan och ha handledning mellan 13.00-14.30. Hoppas att handledningen gör att allt lossnar idag, så att jag kan sätta igång med själva skrivandet av mitt paper imorgon! Hela förra veckan gick åt till att leta avhandlingar/artiklar samt att läsa dem.. Inget som man gör över en dag, men nu är det gjort :)

I eftermiddag har jag lyxen att bli upphämtad av Becciz på skolan :) Då är det shopping på NOVA som gäller! Jag bara måste ha en ny outfit till lördag ;)

Soo long!


Veckans träning :)

Hmm.. Jag är inte riktigt nöjd med träningen denna veckan.. Fem träningspass känns för lite när man syndar cider och drinkar och samtidigt önskar resultat! Vi får väl se vad "domen" blir på tisdag vid vägningen :S

Måndag: Powerwalk 1 timme

Tisdag: Blandad styrka 1 timme

Onsdag: Vila

Torsdag: Powerwalk 1 timme

Fredag: Vila

Lördag: Blandad styrka 1,5 timme

Söndag: Powerwalk 1 timme

Nu ska denna tjejen snarka 7 KVART I TIMMEN!! Jag har längtat otroligt mycket efter sängen ikväll.. Natti!


Effektiv!

När jag jobbar delad tur så är det nästan ett måste för mig att vara effektiv på mina lediga timmar, så att jag hinner med så mycket som möjligt :) Slutade 10.00, åt lite frukost och därefter begav jag mig ut på en timmes powerwalk! Trodde hela tiden att det skulle börja regna, men jag klarade mig :)
 
Efter powerwalken har jag fått gjort detta:
 
Plockat undan torr tvätt från ställningen
 
Tvättat en maskin
 
Duschat
 
Pluggat i 1,5 h (Äntligen har jag läst allt jag ska!)
 
Nu ska jag snart bege mig till jobb igen.. Varför går de lediga timmarna alltid så himla snabbt? Får se fram emot 22.00 när jag slutar och får komma hem till min Jimmy igen <3
 
Hej svej :)
 
 
 
 

Jag skulle behöva mer av detta :)

Finare blusar/skjortor! När jag ska klä mupp mig har jag 3 blusar att välja mellan.. Ganska enformigt! Vi får se vad jag hittar på måndag när det är shoppingtajm :)
 
FRÅN GINATRICOT
 
         

 
         

 
         

 
         

 
 
FRÅN HM
 

 
 

 
 
   
Kan det inte vara måndag NUUU?! ;)
 
 
 

Grymma vi är!! ;)

Trots lite "bakfylla" och det faktum att vi var helt slut i både kropp och knopp, begav vi oss till gymmet! 1,5 timmes blandad styrketräning blev det :) La till 3 nya övningar idag, inget jag tänker göra varje gång.. Men idag när man hade sällskap så gick det an ;) Nu blir det proteinintag, och därefter PLUGG! Jag måste verkligen ta tag i det.. Någon timme ikväll kan man juh sitta :)


Fredagskvällen med töserna :)

Vilken underbar kväll jag har haft med er idag :) 18.00 anlände gästerna: Fanny, Celie och Becciz! Jag bjöd på lax med potatis och morötter, uppskattat av alla! Därefter åt vi glass med varma hallon, mums!! Som snacks valde vi att ha grönsaksdipp istället för massa "onödigt" godis. Vet man att man ska dricka några cider så behöver man juh inte trycka i sig en massa choklad också.. Räcker att man ska göra det nästa helg :P Senare på kvällen åkte sällskapsspelet "med vilda gester" fram, haha! Vi kan vi :) :) Jag vet inte om det berodde på drickan, men vi alla fick nog till några bra charader.. Jägaren, svanen och björnen är bara några av dem :D

Tack till er till er tjejer för denna härliga kväll med er :D Super kul att även du Becciz kunde vara med :) Nu har du fått träffa mina absoluta favoriter från klassen också juh ;)

Nu ska denna damen snarka gott.. En ny dag imorgon, med massa trevligheter på schemat :) Natti!Nu är jag redo för kvällen :)

 
Är så glad för alla underbara människor jag har runt mig <3 Tack för att ni alla finns där för mig när jag behöver det och stöttar mig till 110% <3 Utan er vore livet meningslöst!!
 
 

Fredag...

... och middag med mina goa vänner står på schemat ikväll :)
 
            
 
God mat, god dricka, massa skitsnack och härligt sällskap <3
 
Kunde inte önskat mig en bättre fredagskväll!!
 
17.30 änländer gästerna, så det är HÖG tid att hoppa i duschen NU!
 
 

Som taget direkt från hjärtat!!


Tack för idag <3

Hade en väldigt mysig förmiddag tillsammans med Lola :) Kaffe, skitsnack och självklart lite solande! Får ju passa på när vädret är så fint som det är! Gav även henne en present.. ÄLSKAR att ge bort presenter :) hihi.. Hoppas du blev glad gumman!!

Efter besöket hos Lola var det tänkt att jag skulle styrketräna.. Men med tanke på det fina vädret kunde jag inte motstå en powerwalk istället! Så det fick bli 1 timmes promenad i solen istället :) Nu ska jag städa av här hemma, och därefter plugga...

Ser fram emot kvällen imorgon, något enormt!! <3


En förmiddag med Lola <3

Godmorgon allesammans! Hoppas att ni sovit lika gott som jag ;) Alldeles strax ska jag köra hem till min Lola <3 Längesen vi sågs nu, och jag har nästan längtat ihjäl mig efter henne :P Därefter blir det ett styrkepass på gymmet! Gissa vad jag ska göra ikväll...?? Plugga, of course!

Bifogar en bild på min underbara FIS :)Att läsa en avhandling

Jag tror att jag har hittat DEN avhandlingen... det skulle varit jävligt surt om det inte är just DEN jag letat efter då jag snart läst 80/111 sidor :P Jag tror även att jag är ganska säker på mitt ämne, men frågeställningen har jag inte komponerat ihop än. Handledaren sa att en frågeställning kan vara det man skriver sist i sitt arbete, så jag är inte stressad över det. Just nu vilar stressen i det faktum att jag fortfarande inte vet vilket organisationsteoretiskt perspektiv jag ska belysa mitt fenomen/fråga med...? (Strukturella, Politiska, HR, Symboliska - perspektivet) Men det släpper kanske det också, med tiden!
 
Har som mål att bli klar med avhandlingen idag!
 
Gaaahhh... Tiden räcker inte till!!

Studentkort Nr6 är kommet!

Vet inte om ni kommer ihåg detta, men i början av utbildningen kom jag på en ide! Jag skulle samla alla mina studentkort för att till slut göra ett kollage av min "skolgång" :) Korten ska tillsammans med eventuella fotografier sättas ihop till ett kollage, som på något sätt visar min tid som student på socialhögskolan :) Idag fick jag kort nr6.. Det betyder att jag endast behöver 1 kort till!! Wiiiee!! Samtidigt som examen känns såå långt bort (just nu), så visar korten mig att jag snart är " i mål" :)


Frustration till Max!

Sent igår fick jag den där känslan i kroppen.. Har inte känt den på 2,5 år.. Känslan jag fick var panik, ren panik! Detta paper vi ska skriva nu är troligtvis vår tuffaste uppgift hittills! Förutom att vi ska skriva 7 sidor, så ska vi till uppgiften läsa 2 stora böcker (kunna referera till dem genomgående i texten) samt att vi ska hitta minst 2 vetenskapliga artiklar (internationella) + 1 avhandling, som vi också ska använda kontinuerligt i arbetet.. Referenserna ska alla "samtala" med varandra, löpande i hela arbetet. Ni tycker kanske att detta låter enkelt? Så är inte fallet!

En vetenskaplig artikel kan vara på 10-20 sidor och skrivs ofta på "akademisk" engelska.. Bara där är det ett problem för mig då jag tycker det är svårt att läsa en engelsk akademisk text! Avhandlingen är som en mindre bok, men ändå på ca 100 sidor.. Skolan ger oss 3 veckor.. På de 3 veckorna ska vi alltså läsa all litteratur, läsa de vetenskapliga artiklarna samt avhandlingen, skriva ett paper samt göra så att alla referenser "samtalar" med varandra igenom hela arbetet! Kommer man väl på ett problem som man vill belysa, något man vill gräva djupare i och få förståelse för så är detta inget problem! Men i mitt fall vet jag inte ens vad jag ska skriva om! Ena sekunden har jag en ide, och i nästa ångrar jag mig och känner mig som ett stort frågetecken! Det svåra i detta är att vi måste avgränsa oss.. 7 sidor, och allt vi ska använda i papert.. Det skulle kunna bli en uppsats! Men det är det som är konsten med detta.. Att avgränsa sig och få med allt det väsentliga på endast 7 sidor! Det har redan gått 1 vecka av 3, och när jag tänker på tidsramen blir jag ännu mer stressad.. Gahhh!

Mitt i all frustration får jag ett samtal.. Ett samtal som lugnade mig, och fick mig på andra tankar.. Tack till dig Celie för att du hjälper mig med detta, och lägger den extra tiden på mig!! Du ska veta att det är såå uppskattat :)

Nu är jag påväg till skolan för att diskutera mitt arbete och mina (få) idéer med henne! Ibland fastnar man som jag gjort, och då kan man behöva ett annat tänk för att förstå det hela bättre. Förhoppningsvis känns allt bättre ikväll :) Men jag kan säga som såhär: just nu är det inte kul att vara socionom student!

Med det sagt... Soo long!


Råd & Anvisningar

Gick precis in på skolans webbsida LUWIT för att kolla igenom Pdf-filen "råd och anvisningar för uppsatsarbete".. Man kan säga att jag kollade igenom, ganska snabbt! 54 SIDOR med bara anvisningar???!! Shit.. Det är nästan lika många sidor som hela vår C-uppsats ska vara! Insåg också ganska snabbt att de råden inte är något man betar igenom snabbt.. Alltså får jag lägga fokus på något annat ikväll!
 
Dagen idag har sett ut såhär:
 
  Skola 8-12
  1 timmes styrketräning
  Laga middag
  Duscha
  Tvätta
 
... och NU ska jag försöka plugga..
 
Och vet ni vad...?! En STEN har släppt från mitt hjärta!!
 
 

Dags för styrketräning :)


-0,5 kg :) :)

Nu är snart alla lister på plats :) :) Äntligen börjar hemmet se ut som ett HEM! Har fått en ide, och jag hoppas verkligen att den "slår in" :) Vi får väl se vad som händer i dagarna!

Idag är det skola som gäller! Föreläsning mellan 08.00-11.00 och därefter är det uppsatsinformation i 1 timme.. Spännande! Tänkte sticka till gymmet när jag kommer tillbaka till Kävlinge.. By the way: Vågen visade -0,5 kg idag!! Wiihhoo :) Hoppas på ett lika bra resultat nästa tisdag!

Trevlig tisdag :)


Underbar kväll <3

Efter handledningen i skolan stack jag hem till Becciz :) Blev bjuden på middag, och det var såå gott! Verkligen uppskattat <3 Därefter blev det kaffe och te på balkongen följt av X-factor! Härlig start på veckan med andra ord :) Tack gumman för att DU är DU!!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen bredvid min älskade Jimmy <3 Hoppas att jag somnar direkt så att jag vaknar utvilad imorgon!

Natti :)


En man, med ett bra tänk :)


Måndag

Tummen upp för en "kort" dag i skolan, endast 1,5 timme :)
 
Handledning mellan 15.00-16.30, lagom!
 


Har även "tummen upp" för det fina vädret vi har idag :)
 
Självklart blev det en powerwalk i förmiddags på 1 timme, såå skönt!
 
Sooo long, bitches!
 
 

Strålande sol = Powerwalk dags!


Nedräkning - Thailand :)

Dagarna bara susar förbi :) Sist jag la upp en bild var det 108 dagar kvar! Helt plötsligt är det bara 90.. Ohh vad jag längtar!! 3 veckor i paradiset med underbara människor <3


Veckans träning

Måndag: Blandad styrka, 1 timme

Tisdag: Powerwalk, 50 min

Onsdag: Blandad styrka, 1 timme

Torsdag: Powerwalk, 50 min

Fredag: Vila

Lördag: Powerwalk, 50 min

Söndag: Blandad styrka, 1 timme

Jag är verkligen nöjd med veckans träning :) :) Hoppas på en lika bra vecka som kommer! Imorgon håller jag alla tummar (och tår!) på att vi får fint väder, eller åtminstone uppehåll så att jag kan promenera :)

Natti Natti!


Byråkratopati

Det blev visst några timmars plugg ändå :) Varför har jag alltid så svårt att "sätta igång"? När jag sedan väl är igång, är det lättare och faktiskt roligare än jag trodde! Idag har jag lagt ett viktigt ord på minnet: Byråkratopati :) Tänk vad många människor i det sociala arbetet lider av detta! Man kan inte arbeta på det sättet i en verksamhet som innefattar människor, så är det bara :P

Nu är det i alla fall slutpluggat (för idag!).. Ska ta mig en dusch nu, och sen krypa ner i soffan med Jimmy framför det nya programmet X-factor! Är väldigt skeptisk, då jag fortfarande är besviken över att IDOL försvann :( Men jag ska ge det en chans!

Hoppas att mina läsare haft en bra söndag :) Kramar!


Jag som skulle plugga...


Dags för styrketräning!


Känner mig grym!!

Trots festande igår begav jag mig ut på 1 timmes powerwalk i eftermiddags :) Hade egentligen tänkt ha uppehåll från träningen fredag + lördag.. Men när jag vaknade imorse utan bakfylla så var det bara att snöra på sig skorna och bege sig ut! Känns härligt :) Änsålänge har jag tränat 5/6 dagar! Imorgon blir det styrketräning på gymmet igen, med eller utan sällskap, vi får se :)

Nä gott folk! Dags för matintag och därefter ska jag hoppa på cykeln och bege mig till jobb.. Har tagit på mig en kvällstur idag: 17.30-22.00, perfekt såhär "dagen efter" ;) Soo long!


Kräftskiva 2012 i Gryet

Jag hade sett fram emot denna kvällen lääänge :) Party, nytt folk, lekar, god mat och massor med dricka! Hade förväntningar på kvällen sedan tidigare, och de uppfylldes :)

18.00 samlades vi hemma hos Jennies föräldrar i Gryet! De var snälla och "lånade" ut sitt hus, vilket jag såhär i efterhand är mycket glad för ;) Först blev det lite mingel.. Jag och Jimmy känner bara Jennie och Johan sedan tidigare, så det var kul att umgås och lära känna nytt folk :) Vi blev sedan uppdelade i lag: Lag vänster och Lag höger! Därefter startade lek nr1 som var ett frågequiz på hur väl vi känner värdparet! Jag kunde faktiskt några frågor, trots att vi "bara" umgåtts med dem i några månader :P Efter lek nr1 satte vi oss till bords och alla började mumsa på sina skaldjur! Till maten blev det även några snapsvisor och skönsång ;)

Efter maten blev det ännu mer lekar! Lagen var taggade till max, och det var kul att se allas engagemang ;) Jimmy offrade sig en aning för mkt vilket har orsakat en öm svanskota, men vad gör man inte för sitt lag ;) Haha!! Till efterrätt fick vi Jennys och Axels hemmagjorda äppelpaj vilket var väldigt gott och uppskattat av alla!

Resten av kvällen bestod av mer snaps, sång, lek och dans :) :) Måste tillägga att mitt lag (vänster) vann över de andra med 1 poäng! Wiihhoo!! Vid 02.30 avslutade vi kvällen med ett stort leende på läpparna! Är så glad för att vi fick komma och spendera denna kvällen med ER och era vänner :) Underbara människor allesammans! Tack Jennie och Johan för allt ni ordnat, och tack för att NI gjorde denna kvällen oförglömlig!

 

 

 

 

 

 


Kräftskiva i Gryet :)


Utan sötsaker i 5 dagar..

Och jag skulle lätt kunna vara utan i ytterligare 5 :) Men idag ska det syndas!! Ikväll är det kräftskiva som gäller, och jag ska riktigt njuta när jag öppnar min första cider.. Mums! För att "kompensera" kvällens onyttiga intag så kör vi lite nyttigt på dagen ;) Frukt fram till 13.00 och därefter lunch!

Ska strax bege mig till tåget.. Har föreläsning mellan 09.00-12.00 idag! Men först: kaffe!


Mys med bästa Fanny <3

Denna torsdags eftermiddag har jag spenderat tillsammans med en av mina favoriter i klassen, Fanny! Älskade, härliga, balla, spontana, jordnära FANNY! Tänk om alla hade en vän som dig.. Jag skattar mig lycklig i alla fall ;) Tack för sällskapet och den goda fikan!! Du är bara bäst <3

För att jag ska vara utvilad till kräftskivan imorgon måste jag typ hoppa i säng NU! Natti natti :)


Kylen är laddad...

Maten är inhandlad och all dricka är på kylning!! Nu ser vi fram emot kräftskivan imorgon :) :) För vår del kommer vi att träffa massor med "nytt" folk :) Det gillas! Jag får inte glömma att ladda kameran, så att jag kan ta massor med bilder imorgon ;)

Till Jennie & Johan: Vi är såå glada som fått chansen att lära känna er! Ni är två underbara personer som vi alltid har skoj med :) Jag längtar till allt som vi har planerat med er framöver!! Kräftskivan, fester, middagsbjudningar och Thailand :)

Just nu sitter jag och äter frukost.. Ska bege mig ut på en PW om 1 timmes tid.. Därinnan tänkte jag plugga.. Har massor med litteratur som jag ska beta mig igenom, och hur mycket det än tar emot så måste jag sätta igång idag! Längtar till i eftermiddag då det blir en dejt med bästa Fanny <3

Sooo long!


En begravning har ägt rum...

Idag när jag kom hem från skolan hittade jag en död mus utanför dörren.. Den var fortfarande "färsk", då jag kände med foten att den var alldeles mjuk :S Stackars lilla söta.. Djurvän som jag är, puttar jag bort den i rabatten, bunkrar upp med jord så att den inte blåser omkring och sätter en blomma mellan "tassarna" (och nej, jag har inte rört den!).. Nu fick den lilla krabaten ett värdigt slut i alla fall :)

Dagens gärning! = En nöjd Sara :)


Respekt, vad är det...?!

Ibland kan jag blir så himla frustrerad, när det kommer till människor som inte visar respekt mot andra.. Kärlek, vänskap, sorg, glädje, allt!! För mig handlar mycket om den respekt man tidigare haft/eller har för någon/något.. Kan den "suddas" ut och försvinna, bara sådär..? Jag skulle kunna respektera min "fiende" och samtidigt ha väldigt lite respekt för min "vän".. För mig handlar det inte om vad man är till varandra, utan mer hur man är som människa och hur man sedan förhåller sig till olika saker/situationer som uppstår! Att ha respekt för en annan individ, trots att man egentligen inte "borde" ha det, är för mig en mognadsgrej! Luddigt...? :) Tankar och funderingar kan lätt bli luddigt både i tal och i text!


Visst är det så!

Dagens föreläsningar:

Vetenskaplig text samt vetenskapligt skrivande! Tycker jag att detta är intressant...? Nope.. Måste jag lära mig detta...? Japp! Hur ska jag annars gå i land med uppsatsen om jag inte kan skriva vetenskapligt? ;)

I eftermiddag blir det styrketräning med Sara :) Har en jävla träningsvärk sen passet i måndags.. Hur ska jag kunna lyfta vikter, när jag knappt kan hålla upp armen när jag kletar på mascara..? Jadu, återstår att se :)


Svalkande gott :)


Uppe i ottan...

... för att hinna powerwalka innan skolan :) Idag börjar jag 13.00, men tyvärr måste jag ta tåget redan 12.10 :S För att jag ska hinna äta frukost, powerwalka, duscha och fixa till mig var jag tvungen att ställa klockan på 07.00! Men vad gör man inte för lite motion ;) haha.. Nu sitter jag här, med handduken i håret och ska snart lägga på lite smink! Funderar på vad jag ska äta innan jag sticker, och tror att det får bli en tallrik havregrynsgröt till "lunch" idag :) Föreläsningen idag pågår mellan 13-16 och därefter ska jag hem och laga kvällens middag + plugga!

Trevlig tisdag allesammans :)


Powerwalk!


Träningsperiod startad + Dagens träning!

Nu gäller det! I 13 vckor ska jag vara igång, och jag SKA nå mitt mål!!
 
" Så jävla svårt kan det väl inte vara? "
 
Idag var jag på gymmet för första gången sen Juni månad, skrämmande! Har dock inte varit ifrån träningen helt, då jag powerwalkat en del under sommaren, men ändå. Gymmet som annars varit en av de mest besökta ställena för mig..? Vad hände egentligen..? Aja, nu har jag tagit tag i det igen, och ska köra järnet! Bättre sent än aldrig, som det heter! ;)
 
Dagens Träning
 
Uppvärming: 10 min på crosstrainern med 20% motstånd
 
1 timme blandad styrketräning (hela kroppen)
 
Imorgon siktar jag på en powerwalk, då det blir styrketräning på onsdag igen! Antar att jag kommer ha en kraftig träningsvärk i slutet på veckan :P Men det är det värt!!
 
 
 
 

Dagens Sara :)


SOPA 61 :)

Som jag har längtat efter er mina SOPOR!!! :) :)
 
Första skoldagen på termin sex...
 
HEJ SOPA 61 :)

<3 Till er <3


Mätta och belåtna!

Mums mums! Denna middagen satt precis där den skulle.. 2 köttbullar för mycket, men vad gör det om 100 år? NU: Solsidan :) :)


Hemmagjorda biffar/köttbullar :)


Bästa citatet!

 
Ibland tar det lång tid att förstå..
 
 
 
 

Söndagen den 2:e September

Kan man säga att sommaren officiellt är slut nu? Jag tror inte på någon direkt värme framöver, men skulle vi få några fina dagar så ska vi skatta oss lyckliga :) Det är nästan exakt 3 månader sedan jag började mitt "sommarlov".. Jag har sagt det många gånger förut, men vart tar tiden vägen? En dag, en vecka eller en månad - det går snabbt vilket som! Ni känner säkert som jag, att man inte hinner med allt man vill göra. Timmarna på dygnet räcker liksom inte till.. Det är därför det är extra viktigt att ta vara på den tid man har, och göra det bästa av de timmar och dagar man har framför sig :)
 
Förmiddagen här hemma har änsålänge bara bestått av "fix".. Jimmy har fixat med listerna, och jag har tagit hand om hushållssysslorna. Har snart tvättat klart maskin nr2 + tömt och satt in ny disk i maskinen. Ska försöka att hinna med att dammsuga över lägenheten också, då det behövs! När den sista maskinen är klar beger jag mig ut på 1 timmes powerwalk.. Behöver rensa tankarna lite, och då är en promenad i ensamhet den perfekta hjälpen! Vissa dagar har jag så mycket tankar om allt möjligt att jag nästan längtar efter powerwalken för att få bearbeta dem.. Tur att det hjälper i alla fall :)
 
2:e september vilket innebär att skolan sätter igång imorgon! Det känns konstigt att sitta här hemma och inte veta vad man har framför sig. Kommer mitt schema bli tufft? Vad ska jag arbeta med den första månaden? Har jag mycket självstudiedagar? Vilka grupper ska jag samarbeta med? Osv... Många tankar och frågor som jag troligtvis kommer få svar på imorgon. Min träningsperiod startar imorgon, vilket är perfekt eftersom jag ska sticka till gymmet direkt efter skolan! Det ger mig en chans att koppla av och släppa all den nya informationen som jag tagit del av tidigare på dagen :)
 
Ikväll ska jag laga en god middag, och den ser jag fram emot :) :)
 
Sooo long!

Nedräkning - Thailand :)


Film med mitt hjärta <3

Myskläderna är på, godiset står på bordet och vi är redo för Hamilton! Mys i soffan med världens bästa sambo :) Älskar dessa lördagar...!Nytt från IKEA :)

Det blev en bra shoppingtur :) Handlade: lampor till köket, dämpare, kastrull, kruka, kökslucka, lila handdukar och blommor till köket! Är nöjd med mina köp :) Nu sitter vi och tar igen oss med lite kaffe, gott! Tack för det alldeles underbara sällskapet!! <3 Vi kan vi ;)


Dear John + IKEA :)

Igår när jag hade jobbat klart min kväll cyklade jag direkt hem och poppade lite popcorn och slängde mig i soffan framför filmen Dear John. Har hört att filmen ska vara väldigt bra, och att min favorit Channing Tatum är super :) Jag blev inte besviken! En fin film som handlar om ovillkorlig kärlek och hur man kan älska någon som befinner sig mycket långt bort.. Kärleken övervinner alla hinder, sägs det..? Dock tycker jag att Magic Mike samt The vow är snäppet bättre, men bara lite ;)
 
 
Nu ska jag fixa till mig samt förbereda frukosten.. Vid 10.00 kommer Rebecca hit på lite äggamackor och kaffe :) Därefter tänkte vi köra till IKEA och shoppa loss lite! Vi måste få hemhandlat belysningen som ska placeras under vasken, så det fick bli mitt uppdrag medans Jimmy cyklar Kävlingetrampen :P Ikväll hoppas både jag och Jimmy på en myskväll i soffan <3 Längesedan sist, känns det som!
 
Kram på er :)

RSS 2.0