Boooring!

Det är märkligt hur föreläsningarna i skolan kan vara så himla olika. Antingen så är den SKIT ROLIG (En rolig föreläsare, vettigt innehåll osv..) Eller så kan den vara SKIT TRÅKIG (En urkass föreläsare, och meningslöst innehåll, enligt mig!) Det där mellantinget märker man sällan av.. Imorse var jag på en skir rolig föreläsning, och dom tre timmarna på förmiddagen bara sprang iväg =) Efter de hade vi 2 timmars lunch och klockan 13.00 skulle jag sätta mig på föreläsning nr 2. Fy satan vad tråkig den var! Så i rasten passade jag på att sticka hem! Skönt att komma hem tidigare till min lilla Zindra, som idag har fått stå helt själv här hemma alldeles för länge. Får ändå tacka min UNDERBARING till pojkvän som varit här hemma och gått ut med henne ;) Han är lika underbar som alltid!

Egentligen hade jag inte tänkt promenera idag, men eftersom jag kom hem tidigare så ska jag snart bege mig ut ändå =) Härligt vder, så man kan knappt motstå!

Ikväll kommer min älskade SIS ( Celle Belle Bus ) hit till mig =)

Saknat henne såååå <3



Rosorna från jimmy fick en given plats på ...

dsc01327 (MMS)

Rosorna från jimmy fick en given plats på väggen i sovrummet:) blev verkligen jätte glad för dom! Han överraskar mig ständigt! ;)


GLAD GLAD GLAD

Får börja med att berätta hur GLAD jag är för att vi fick tag på sjukt billiga tågbiljetter till Stockholm!!! =) Vi hade räknat ut att dom billigaste biljetterna skulle släppas inatt efter 24.00. Då skulle det vara exakt 90 dagar till avresedatum. Jag var inne vid 23.20 och kollade, och då låg biljetterna på nästan 800 :- st! Strax efter 24.00 ringer Izza mig och säger:


" Nuu är biljetterna nere i 365 :-, ska vi slå till? "

" Ja för fan, det gör vi! "

" Nä förresten, här finns biljetter för 180 :- "

" VA?! Men ta dom då! de är ju skit billigt "

" Nää vänta, här är fantamej biljetter för 95 :- st också. "

" VAAAA?! Ja men boka snabbt, vi tar dom! "

" Vill du åka 4 h för 180 :- eller 5 h för 95:-?? "

" Vi tar det så billigt som möjligt! Kör på dom för 95 :- st! "

" BOKAT & KLART!! "


Detta känns otroligt skönt. Då var ditresan bokad för 95 :- =) Kan ju inte bli bättre! Hoppas på att vi får tag i precis lika billiga biljetter för hemresan också. Om det blir som VI VILL så kommer detta att bli sjukt billigt!


Ditresa: 95 :-

Hemresa 95 :-

Boende för 5 nätter 365 :-

= 555 :-/Person
 FÖR ALLT!


Samtidigt som jag och Izza var helt uppe i att fixa dom billigaste biljetterna som kom Jimmy =) Som jag hade längtat efter honom! Bara jag ser honom så blir jag helt varm i kroppen.. Vi kelade lite med Zindra, och sen hoppade vi i säng. Att vakna bredvid honom på morgonen är något av det bästa som finns <3 Se honom ligga där och sova, och lite halvt hålla om mig ;) Vi åt en super god frukost tillsammans, och sen bara mös vi i sängen i väntan på att Vera skulle komma hit och joina mig på lite kaffe och skitsnack! Super trevligt att träffa dig snäckan =) Strax efter att Vera hade gått hem så begav jag mig ut på veckans tredje powerwalk, såå skönt! Och idag när det var så fint väder¨så verkligen njöt jag =)

Nu har jag börjat tvätta, och alldeles strax ska jag börja städa också! Sen blir det duschen, lite matlagning och självklart ANNA ANKA ikväll =) Blir nog sängen rätt så tidigt eftersom jag ska vara i skolan 08.00 imorgon. USH! Gillar inte tidiga mornar alls, numera :S Aja, bara att bita ihop!

Trevlig onsdag på er!


För det gör jag ;)




<3 JAG ÄLSKAR DIG...!!! <3



Jag verkligen älskar mina morgontofflor! V...

dsc01324 (MMS)

Jag verkligen älskar mina morgontofflor! Visst är dom söta;)


Detta har jag gjort idag!

Idag har jag verkligen haft och göra hela dagen. Känns inte som att jag har haft en lugn stund förren nu. Fast jag har hunnit med mycket, i och för sig. Detta har jag gjort ---->

Ätit frukost

Powerwalkat

Solat solarie

Pratat i tele

Druckit kaffe och fikat

Varit på djursjukhuset med Zindra

Varit på Centersyd

Varit på ICA och veckohandlat

Prövat kläderna till Valborg

Lagat middag

Ätit middag


OCH NU: Ska jag dricka en kopp kaffe + röka en ciggarett, duscha och diska! Hoppas nästan på att där finns något bra på TV ikväll. Känns som att jag kommer inta soffläge resterande av kvällens timmar. Men jag får inte glömma att gå in på SJ och boka våra tågbiljetter till Stockholm! Inatt efter 24.00 så släpps dom billigaste tågbiljetterna =) Så inatt är det exakt 90 dagar tills vi ska besöka huvudstaden, wiihhoo =)

Saknar mitt hjärta <3


Dansgala Malmö Aréna

Förutom fredagen som spenderades här hemms i min ensamhet med näsan begravd i datan och PLUGG så har denna helgen varit sååå jävla underbar!!! (Ursäkta att jag svär..hihi) Lätt den bästa helgen på väldigt länge! Efter att jag hade varit och skrivit OMTENTA på lördags förmiddagen så var det bara att bege sig hemmåt och förbereda inför kvällen. Städade undan och fixade lite annat, sen blev det duschen! Vid 17.00 kom Izza hit, och självklart började vi korka upp direkt =) Runt 17.30 kom våra underbara grabbar, såå stiliga! (Rätt kläder vid rätt tillfälle!)

Vi har ju i flera veckor lurat Jimmy om att vi skulle på en 25 års fest i Malmö hos "någon Lina" som vi lärde känna när vi båda jobbade på Billingshäll. Och han har verkligen trott på det! Detta var ju en av mina födelsedagspresenter till Jimmy, och självklart ville man luras och överraskas lite ;) Så i bilen påväg in till Malmö anade han fortfarande inte ett skit, hahaha.. Och när vi närmade oss arenan så tog Izza fram biljetterna och gav oss. HAN BLEV CHOCKAD! Satt helt förstummad i baksätet och fattade ingenting. Några av Jimmys kommentarer löd såhär:


" Meeen, skulle vi inte på 25 års festen "

" Finns det ingen Lina?? "

" Haha, detta är verkligen heeelt sjukt =) "

" Detta kunde jag aldrig ana, vilken underbar överraskning "


Jag blev verkligen jätte glad, för att han blev glad =) Och sen under resterande timmar av kvällen sa han flera gånger " Fan gumman, detta är helt sjukt. Den bästa presenten någonsin, du är BÄST "  Jag vet ju att han älskar dansband, så visst anade jag att han skulle bli överlycklig ;) Det blev en suuuper lyckad kväll, och självklart dansade jag med mitt hjärta hela tiden! Både bugg och annat smått & gott =) Var hemma runt 03.00 och då var det JÄVLIGT SKÖNT att ta av sig skorna! Dumma jag hade ju tagit på mig värsta klackarna, och det skulle jag INTE gjort. Aj aj aj.. Men så fort vi var hemma, och klackarna var av så glömde jag bort de!


Får även tilläga att det märks väldigt tydligt ju längre ner man skrollar, hur alkoholen börjar verka ;) Hahaha.. Vilken förfest!!


Här kommer bilderna från kvällen ----->




         



         



         




         




         



         



         



              



         



              







Fina bilder va??? hahaha ;)


Vaknade upp på söndagen med huvudvärk! (Vad annars kunde jag vänta mig?!) Åt en god frukost med min älskling, sen låg vi och drog oss ännu mer i sängen =) Vi hade planerat dagen innan att vi skulle köra till NOVA och byta Jimmys kostymbyxor, sagt och gjort! Gick en sväng inne på Nova, kollade i äffärer och hade det allmänt roligt! (haha, ingen kille har någonsin fått mig att skratta så som honom!) Efter NOVA körde vi till Kävlinge igen, och Micos Grill. Det blev panerad spätta för båda två, sjukt gott =)

Resten av kvällen låg vi bara i soffan och åt godis och kollade på Johan Falk. Såå mysigt! Och som jag har skrivit tidigare så var detta den bästa helgen på länge! Jag är såå förälskad och har fått tillbringa den med den bästa som finns: Jimmy Palm <3

Vart har du varit i hela mitt liv....?

<3 <3 <3










 

 


Den som väntar på något gott......

Väntar aldrig för länge ;)

Ikväll kommer där en ordentlig uppdatering om MIN HELG =)

Nu ska jag först dricka lite kaffe, powerwalka och duscha!

Soo long..


Då var man på fötter igen efter gårdagen;)...

dsc01318 (MMS)

Då var man på fötter igen efter gårdagen;) nu ska jag o jimmy köra till nova! En mysig söndag, bara han o jag;)


Svar på frågorna

Tack alla ni som har lämnat ett spår på min frågestund =) Dock hade jag önskat ännu fler frågor, men det kommer väl till en annan gång! Här kommer svaren ---->


Nä nu får jag väl lämna ett spår efter mig kanske :) Är här inne och läser ju! Har dock ingen direkt fråga. Kanske hur du motiverar dig till att träna? :P Kram

Vad kul att du läser min blogg och tycker den är spännande =) Och när man inte vet vem som har kommenterat så blir man alltid lite nyfiken! Känner vi varandra Ullrika?! Jag ska vara ärlig och säga att egentligen så tränar jag inte. Utan det enda jag gör är att powerwalka. Under vissa perioder rör jag mig inte alls! Och det kan handla om 6 månader i stöten. Sen när jag märker att jag har gått upp något kilo då sätter jag igång igen. Nu är jag inne i en så kallad "träningperiod" där jag försöker powerwalka 4-6 gånger i veckan och inte äta varken godis eller andra sötsaker. Dock får man unna sig ibland (som ikväll till exempel när det är fest) Änsålänge har jag hållt både att vara utan godis och att promenera! Har ett mål att göra det fram till början av Juni och hoppas på en viktnedgång på 5 kilo =) Vi får se hur det går.


Har ni sagt dem 3 magiska orden till varandra än?=)

Hehe, nej det har vi inte gjort. Roligt att jag fick denna frågan eftersom alla tycks vara nyfikna på det. Mina känslor är väldigt starka för Jimmy, trots att vi bara har varit tillsammans i drygt 4 månader. Han betyder verkligen allt för mig <3 Men själva orden har ännu inte sagts, men vem vet det kanske kommer inom kort =)


Tycker du åldern spelar någon roll när det kommer till kärlek? Kul och höra vad du tycker.. Kram / Läsare

Det var en svår fråga. Det är ju så olika det där med ålder i ett förhållande. Jag personligen tycker att killen ska vara något år äldre, helst 3-5 år. Då jag anser att killen och tjejen inte ligger på samma mognadsfas när dom är lika gamla. Om jag har träffat en kille som är något år yngre än mig själv, märks det oftast direkt! Eftersom jag snart fyller 24 år så vill jag helst at killen ska vara någonstans mellan 26-30.

När det gäller stora ålderskillnader så har jag ingen speciell åsikt om det! Sålänge känslorna som finns mellan dom båda är äkta, så spelar åldern ingen roll! Dock tror jag att det i längden kan vara svårt att vara tillsammans om det är för stor ålderskillnad. Sen är det skillnad på om te.x Mannen är 50 år och kvinnan 40, eller om mannen är 25 och tjejen 15. det sistnämda alternativet är nog mer komplicerat och icke-gokänt medans det förstnämda känns helt ok!


Hoppas ni är nöjda med mina svar =) Jätte kul med frågor!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen snygga till mig inför kvällens galaj =)

PARTY PARTY!!



Denna bruttan ska jag festa med ikväll =) wiihho vad kul vi ska ha!!


Frågestund!


Ösregn + Hagel =/

När klockan ringde idag 07.00 kände jag mig HELT DÖD! Först hade jag varit uppe med Jimmy 05.30 och pussat lite på honom innan han stack ;) Sen när jag la mig igen så kändes det såå skönt, 1,5 timme att sova TILL gött.. Tyvärr kändes det inte så gött när klockann ringde, så jag snozade en hel timme ( Fyyy på mig! )

Fixade iordning min uppgift, skickade den till mamma och sen förberedde jag frukosten! Underbara mamma kom hit och höll mig sällskap och hjälpte mig med Zindras övning! TACK mamma =)

Efter att hon hade gått satt jag här hemma och funderade på om jag skulle bege mig ut på en powerwalk eller inte.. Tittade ut och såg att solen sken, och det var minst 3 timmar till jag skulle till skolan. Hade inga ursäkter för att inte gå, så jag begav mig ut! När jag hade kommit halvvägs började det regna lite smått, sen övergick det i ösregn och till sist hagel! Nä men tack för den vädergudar!! det bästa med att det börjar regna och hagla när man har kommit halvvägs är att det är inte lönt att vända om och gå hem igen. hahah, så det är lika bra att traska på! Blöt blev jag i alla fall.. Grrr!

Nu ska jag göra mig iordning för skolan! Slänger in en FRÅGESTUND senare och självklart hoppas jag på måååånga frågor =)


Hi hi älsklingen är i full gång med att fi...

dsc01301 (MMS)

Hi hi älsklingen är i full gång med att fixa min lampa:)


Godmorgon!

Vaknade 08.30 idag och skulle egentligen bege mig ut på veckans fjärde powerwalk, men på något sätt så tog det verkligen emot idag :S Det kändes ovanligt kallt i luften, och magen kurrade som attans så jag hoppade promenaden idag! Kände att frukosten, och ett tele samtal med Izza var viktigare ;) Och så har jag bestämt mig för att plugga hela förmiddagen (haha, mitt kök och köksbord får agera KONTOR tillsvidare!)




Vid 15.00 kommer Jimmy hem till mig med alla ingredienser till dagens middag, Gottit =) Och efter maten har vi massor att göra (känns det som!) Vi måste åka till Centan och handla en lampa till mig, in på apoteket och hämta ut medicin till min lilla Zindra, vidare till biblioteket där böckerna för delkurs 3 ska lånas osv... Puuhh! Och när väl allt detta är gjort så ska jag och Jimmy unna oss lite mys i soffan ;) Saknar honom såååå <3




Min underbara lilla hund! Jag vet inte vad det är för speciellt med dörrmattor men hon älskar att ligga där och sova i stort sett hela dagen. Borde inte det vara hårt och obekvämt? Hon har så mycket skönare saker att ligga på, så väljer hon en dörrmatta =) Hon är för söt ;)

Och det går sakta men säkert framåt för henne. Hon har börjat stötta på sitt ben lite grann när vi är ute. Tyvärr inte såmycket som jag hade önskat, men antar att hon fortfarande är väldigt rädd för att använda det ordentligt! Men som sagt, sakta men säkert! På tisdag ska vi in till djursjukhuset och ta bort stygnen =) Stackaren, som det kliar på henne hela tiden! Hon är så söt, här sitter hon på golvet och gnäller och morrar åt sig själv. Måste vara sjukt jobbigt att inte kunna klia när det kliar som värst (Man kan ju bara gå till sig själv, jag hade blivit knäpp!)

Tycker fortfarande att detta är sjukt tråkigt att detta skulle hända på VÅREN! Tänk er, det är nu man ska vara med sin hund i skogen och gå dessa lååånga promenader. Nä då får Zindra nöja sig med 200 meters promenader i flera månader. Synd om henne =/ Men så fort hon är frisk så har jag "lovat henne" att vi ska gå måånga långrundor! det förtjänar hon, mitt lilla liv :)

ÅTER TILL PLUGGANDET!


Jimmy <3

Jag och min älskling umgåtts väldigt mycket de senaste dagarna, inte mig emot ;) Har ändå hunnit plugga, träffa vänner och fixat här i lägenheten!

Jimmy får mig verkligen att må bra <3 Jag "trodde" att jag hade det bra i mitt förra förhållande, men tänk så fel man kan ha.. Det är helt underbart att vara med en kille som är: social, rolig, omtänksam, förstående, öppen, galen och otroligt charmig ;) Och jag tackar gudarna varje dag för att han inte är: SVARTSJUK, osocial, kontrollerande eller bara allmänt tråkig!

Jag har tidigare fått erfara en kille som knappt pratade med min familj eller vänner efter flera år, såå tråkigt! haha, men nu har jag hittat en kille som är precis tvärtom och det gillar jag skarpt!! Är så glad för att min familj tycker om Jimmy Palm och jag är såå glad för att han tycker om dom =) By the way så längtar jag till min brors student den 11 Juni =) Då ska Jimmy få träffa heeeela släkten ;) hihi.. Kul!






Tycker om dig så himla mycket! Och precis som vi alltid sa till varandra i början när vi träffades så säger jag det igen: "Det går knappt att beskriva med ord hur mycket du betyder för mig" Jag längtar otroligt mycket till sommaren, och allt roligt vi ska hitta på tillsammans!


Kärlek



Uppe med tuppen?!

Idag känner jag mig verkligen flitig! Gud vad man får hjort mycket när man är uppe tidigt! Vaknade 08.00 och har hunnit med detta (DETALJ! Haha):

Klä mig + fixa håret

Morgonpromenad med Zindra

Sjukgymnastik med Zindra

Ätit en banan

Powerwalk 45 min

Sola solarie på kullis 20 min

Handlat

Ätit bullefrukost/flabbkaffe med Vera

Promenad med Zindra

Sjukgymnastik med Zindra

Renbäddat

Sorterat tvätt

Städat halva lägenheten

OCH NU: Äta, börja tvätta och sen fortsätta städa! Rolig dag va?! :P


Nu äntligen kan jag mobilblogga igen, tack...

dsc01281 (MMS)

Nu äntligen kan jag mobilblogga igen, tack vare Izza:) jag har ju glömt berätta att jag hämtade ut en iphone förra veckan! Än Sålänge har jag inte börjat använda den, känns lite klyddigt, men man lär sig väl? Vad tror ni? Kommer jag bli nöjd? :)


GH ROCKS!

Japp, visst blev det GUITAR HERO =) Massa massa spelande!


 
 

 





20:e april + Snö = NEEEEJJJ!!

Vafan är detta???! Det snöar!! Sen när blev det OK att snöa när det ska vara vår??? Grrrrr! Kan man bli annat än irriterad? Ush och fy för dessa vita snöflingor :S

Idag har jag lagat middag till mig och Jimmy. Det blev korvstroganoff, mums mums. Och gissa vem som fick ta HELA disken efteråt också?? JAG! Hahaha, som straff så fick Jimmy promenera med Zindra när det snöade som värst ;) hehe.. Så går det när man ska försöka slippa undan :P Haaa!

Nu väntar jag på att FINASTE IZZA ska komma till mig och hålla mig sällskap ikväll :) Det är nämligen så att våra underbara män ska titta på fotbollen tillsammans hemma hos Izza. Men inga problem, vi ska roa oss här hemma hos mig med Guitar Hero och massa kaffe :) hihi.. Kan inte bli bättre ;)






Stockholm =) =) Wiihhoooo

Vilken underbar morgon =) Jimmy väckte mig strax innan han skulle köra (05.20) med massor av pussar, kramar och fina komplimanger, UNDERBART <3 Klockan ringde 09.00 och strax därefter kom Izza hit och höll mig sällskap på en kopp kaffe och lite STOCKHOLMS PRAT =)

Nu är boendet bokat, och tack vare Izzas kontakter så kommer vi undan med BARA 375 :- per person för 5 nätter! Så sjukt billigt! Vi har hyrt en lägenhet där det finns ett litet kök, gemensam toalett och ett rum med 4 bäddar. ( Vems tur är det att gå till konsum idag????!! haha )

Så mellan den 27/7 - 1/8 2010 kommer VI FYRA vara i Stockholm!!

Lääääängtar...


Center Syd

Idag har jag och min underbara Jimmy spenderat några timmar ute på Center Syd! Fixat en del ärenden och Jimmy har shoppat (som vanligt!) Nu blir det mys i soffan, och sen sängen! ZZzZZzz




Min härliga helg!

Så alla läsare, nu är jag redo att uppdatera här på bloggen om min UNDERBARA helg =)

Fredag

Vaknade tidigt och inväntade Celles samtal! Vi hade bestämt att vi skulle träffas på kaffe samt powerwalka tillsammans. Sagt & gjort! Promenerade i hela 1 timme och 20 minuter, högs rundan! Jätte skönt faktiskt. Efter promenaden blev det sjukgymnastik med Zindra, knäckefika och lite kaffe på balkongen. Super mysigt =) Det var verkligen JÄTTE TREVLIGT att träffa dig snäckan, du har varit saknad <3

På kvällen hade jag och Izza planerat in en grillkväll med våra underbara män ;) Helt underbart god mat, och självklart lite Guitar Hero lirande på kvällen =) Jätte kul att alla 4 är lika intresserade av att spela! Stannade till 23.00 sen tyckte jag och Jimmy att det var dags att åka hem till våran lilla Zindra. Vill helst inte lämna henne själv för länge nu när hon mår som hon gör! Tack älskade Izza för underbart sällskap och skit god mat! Det är alltid lika trevligt att umgås med DIG (och våra underbaringar, förstås.. hihi)

FOTO FRÅN KVÄLLEN KOMMER PÅ BLOGGEN INOM KORT ;)

Lördag

Hade en skön sovmorgon med min älskling <3 Åt en ordentlig frukost bestående av havregrynsgröt och mackor, sen begav jag mig ut på en timmes promenad under tiden han var och tränade! På eftermiddagen blev både jag och Jimmy såå trötta så vi plockade av oss kläderna och hoppade ner i sängen för att VILA! Så mysigt att ligga och vila så mitt på dagen med den bästa killen som finns ;) Efter vilan hoppade jag i duschen och Jimmy började förbereda maten ----> Torsk med potatis och hollandaisesås MUMS.

16.30 - 21.30 var det dags för jobb! Kändes inte alls så jobbigt eftersom jag visste att jag skulle komma hem till mitt hjärta sen på kvällen =) Väl hemma la vi oss i soffan och kollade en film ---> My best friend´s girl verkligen en jätte bra film, och jag skrattade som f*n =) hahahah..





Söndag

Även denna dagen tog vi sovmorgon och jag ahde bestämt mig för att INTE promenera! Hade redan promenerat 5 ggr denna veckan, så söndagen kunde jag hoppa! Åt en god frukost tillsammans och hoppade sen i duschen. Körde sen hem till Izza för att hämta upp lite kvarglömda saker från fredagen. Där bjöds det på kaffe och lite skitsnack! Izza och hennes mamma var flitiga och skulle fixa i trädgården *duktiga!!*

Innan det var dags att jobba blev det en god middag här hemma ----> Hemmagjord pytt i panna =) Sen självklart lite mys <3 hihi.. Även denna jobbekvällen flöt på, jobbade ju med rebecca =) Haha, och jag får allt be om ursäkt gumman för mitt uppförande ;) haha, men som sagt så var jag nog liite för trött! haha..

Väl hemma mös jag lite med Jimmy i soffan innan det var läggdags! Haha, vad som hände efter de behåller jag för mig själv, men det var nog det konstigaste och roligaste sänggåendet jag varit med om! HAHA ;)


Nu ska jag hoppa i duschen för om 1 timme kommer HJÄRTAT hit ;)

Wiiieeee <3 <3 <3


Sorry!

Jag är verkligen dålig på att uppdatera min blogg när det är helg! Jag är upptagen med så mycket annat att jag liksom glömmer bort bloggen under en tid..

Nästa gång jag sitter här hemma och inte har "ett skit att göra" då lovar jag er en uppdatering =) Men om ni är nyfikna, så självklart har denna helgen spenderats med min ÄLSKLING <3 hihi..

Bye bye suckers ;)


Godmorgon allesammans =)

Idag hade jag egentligen tänkt mig att ta en vällförtjänt sovmorgon, men så blev inte fallet! Zindra väckte mig med att gnälla utanför sovrumsdörren 07.30 -----> GAAHHHH!!! Aja, bara att asa sig upp från sängen och bege sig ut på en promenad med henne!

Blev överraskad av Jimmy igår ;) Egentligen skulle vi inte träffas, men han skrev till mig 23.30 och frågade om han fick komma upp! SJÄLVKLART ♥ Det var verkligen såå mysigt att få sova med mitt hjärta inatt. Och nu imorse kom mamma hit och höll oss sällskap under frukosten! Jätte mysigt att äta frukost med världens bästa mamma och världens bästa pojkvän! Wonderbar ;)

Nu ska jag ha lite kvalitetstid med SIS = Sara Celander! Ska bli såå trevligt! Vi har planer på att gå ut och gå, och efter de ska vi njuta av en kopp kaffe på balkongen..!

UNDERBARA FREDAG!


Istället för godis

Idag blev jag extremt GODISSUGEN! Jag har inte känt ett enda sug på snart 2 veckor, men IDAG har jag suktat efter godis, och speciellt choklad. Vad beror detta på? Kanske kan det bero på att jag idag för första kvällen på länge inte har haft något att göra mellan 19 ---> framåt? Jag har i stort sett bara suttit i soffan och kollat på TV hela kvällen. Och när man sitter här hemma, ensam och inte har något att göra då är det lätt att tankarna går till godis och sötsaker direkt! Som tur är så har jag inget hemma =)


Detta åt jag ikväll när jag blev godissugen =) Riktigt mumsigt!


Här har vii min älskade lilla sjukling =) Mattes ögonsten!


Nu ska jag flabba lite i tele med min IZZA <3 Sen kallar sängen ZzzZz


Kärlek



Det märks att vi inte har träffats på ett tag...

Jag saknar dig otroligt mycket!


Flitiga jag!

Gud vad jag känner mig flitig :P Ställde klockan på 08.00 idag och begav mig ut på en tidig powerwalk direkt! Så skönt att gå nu när vädret är som det är =) Man kan ju inte bli annat än på bra humör när solen skiner och allt är grönt och fint! Efter promenaden åt jag en god frukost (ÄLSKAR MAT!) Resterande timmar under förmiddagen har jag plockat undan här hemma, pratat en massa i tele och haft min älskade mamma på besök! Jag har kommit på att jag INTE kan göra Zindras sjukgymnastik själv, så mamma ska komma hit när hon kan och hjälpa mig och sen får jag ta hjälp av Jimmy och mina vänner när dom är hos mig.

Den flitiga Sara ska helst hålla i sig ett tag till då jag verkligen måste städa hela lägenheten grundligt samt plocka undan all skit som ligger slängt här och var! Nu 14.00 ska jag även tvätta. Vilken rolig torsdag, eller hur?! Städ & tvätt på schemat hela dagen :S Som tur är så kommer Becciz hit till miig och joinar mig under några koppar kaffe =) Ska verkligen bli trevligt att träffa dig gumman <3 *saknat *

Nä, nu ska jag sätta igång spotify och börja renbädda! ( SPARK I RUMPAN! )


JAAAA!

ÄNTLIGEN kan jag känna en positiv känsla inom mig!! Nu är det där förbannade "papert" inlämnat, och bara det är en sån lättnad! Hoppas på att jag inte får komplettera allt för mycket bara! Och vet ni vad...???

JAG KLARADE TENTAN på Delkurs 2!!!!!!!!!!! =) =)

Nu har jag fått med mig 4 paper hem från var och en i min semenariegrupp! Så nu ska dessa paper läsas igenom och så ska jag oponera på dom (Ge positiv och negativ kritik samt min bedömning) Jag är ledig ända fram till nästa fredag, så jag har gott med tid på mig. Har ju en OMTENTA från Delkurs 1 som ska göras den 24:e April så det lär bli en massa pluggande på det också hela nästa vecka! Men eftersom jag är ledig så kan jag ju inte klaga :) Jag lär nog klara av båda sakerna!

Om en stund kommer Vera hit och joinar mig på lite fika och kaffe. Och med fika menar jag inte KAKOR eller något annat sött, nope.. Jag har inte ätit något sött, eller onyttigt sen helgen den 3:e/4:e April. STOLT! Och har varit flitig med mina promenader också! Nu jävlar ska jag gå ner mina kilo och försöka nå mitt mål till Juni =) Idag var det vägning och det visade - 1,4 kg =) Antar att kroppen har fått sig en lite chock nu. Innan åt jag typ godis varje dag och rörde mig inte alls. men nu har det blivit ändring på de!

Nä nu ska jag röja upp lite i lägenheten. Har prioriterat bort all städning och undanplock nu de senaste dagarna efter som jag har haft fullt upp med mitt skolarbete. Mitt köksbord ser ut som en VÄLDIGT stökig kontorsplats! Haha.. Ochh efter att Vera har varit här ska jag förbereda mig för kvällens jobb 16.30 - 21.30.



Zindra

Det gick inte riktigt som jag hade tänkt mig idag inne på djursjukhuset. Jag var lugn och samlad ända tills jag fick se min lilla älskade Zindra. När sjukgymnasten skulle ta av hennes bandage på benet så började jag känna ett tryck över bröstet och att jag började bli okoncentrerad. Och värre blev det efter att ha tittat på henne när hon visade mig hur jag skulle göra med sjukgymnastiken. Zindra bara skrek och kunde inte ligga stilla och jag höll på att svimma! Fick sätta mig ner flera gånger på en stol i rummet, och när jag trodde det var över och reste mig upp ja då svartnade det för ögonen igen. USH! Dom fick lägga tillbaka Zibdra i sin bur, och så fick jag gå ut i en kvart och få luft. Jag var alldeles krit vit i huvudet =/ Jag vet inte vad som hände med mig inne i rummet, men Zindras smärta och hennes skrik "sökte mig" Jag klarade inte av att se benet (Som by the way ser riktigt läskigt ut!) samtidigt som jag såg hur ont hon hade det..

Betalade 6600 kr (försäkringsbolaget gick in och täckte resterande 18.000 :-) och sen åkte vi hem! Väl hemma la jag Zindra på sin filt och sen fick jag springa till apoteket och hämta ut hennes smärtstillande. Och nu hela kvällen har hon nästan bara legat. Hon har druckit nästan en hel skål vatten, men hon har inte ätit ett skit. Antar att hon inte känner för att äta nu när hon mår som hon gör =/ Stackare.. Tänk er att hon inte förstår någonting.. Hon förstår inte vad det är som händer, och varför JAG lämnade henne på sjukhuset så att hon skulle få ännu mer ont.. Kanske förstår hon senare när hon väl blir bra att det jag gjorde för henne var för hennes skull.. Hmmm?!


         


Nu har mitt hjärta kommit till mig <3 Alldeles strax blir det sängen ZzZZzZzzZ


Idag ska jag hämta kotten =)

Får börja med att tacka en viss person JÄTTE MYCKET för att hon hjälpt mig att förstå hur jag ska lägga upp mitt arbete, och vad som verkligen är vesäntligt att ha med osv.. TACK TACK TACK =) Utan dig skulle detta gå "käpp-rätt-åt-helvet" ungefär.. hehe..

Igår kväll kom jag verkligen igång med mitt paper =) Har ungefär kommit halvvägs nu, och hade tänkt fortsätta att skriva hela dagen! Jag hoppas verkligen att jag klarar detta.. Men med den hjälpen jag har fått så borde det inte vara några problem =)

Kl 12.30 ska jag köra in till Lund och hämta min älskade lilla Zindra! Har saknat henne MEGA MYCKET!! Nu är jag bara nervös på hur mycket pengar man ska behöva lägga ut :S Hmm.. Vi får väl se vad försäkringsbolaget gör och hur mycket dom täcker!

Och som en belöning för att jag (förhoppningsvis) blir klar med mitt arbete ikväll så kommer min älskade Jimmy hem till mig! Dock inte förren 23.30 men bättre sent än aldrig =) wiihhoo!

Hej svej!


Jävla "paper"

Då sitter man här hemma i soffan och är smått nervös :S Dom har fortfarande inte ringt från sjukhuset och medelat hur operationen gick. Jag vill ju veta om mitt lilla liv mår bra, eller inte..?! Jag hoppas att det har gått super och att jag kanske till och med kan hämta hem henne ikväll =)

Förutom hundens operation så har jag ett annat STORT problem för tillfället! Vi fick som uppgift från skolan att skriva ett paper (Vetenskapligt arbete) om våran fältstudie vecka vi var ute på. Och jag är helt LOST! Hur fan skriver man ett vetenskapligt arbete? Akademiska ord och ett akademiskt tankesätt är det man behöver.. OK?? Nu i helgen så brast allt.. Jag grät floder samtidigt som jag hade mamma i andra änden av luren.. Hon fick mig så småningom på bättre humör, men vad gör man när man verkligen inte förstår?? Förstår jag bara hur jag ska göra och utforma detta arbete så är det inga som helst problem att sitta och skriva i flera timmar.. Folk frågar mig om jag inte har fått någon hjälp från skolan, men knappt det har man fått. Ett sketet handlednings tillfälle på 40 minuter där 6 personer ska få ställa frågor osv.. Ni kan ju tänka er hur det slutade! Bara en massa kackel och 2 personer (jag är inräknad) kom knappt till tals alls =/

Tack och lov så känner jag en tjej som själv går 5:e terminen på socionomprogrammet =) Har pratat med henne, och hon är villig att hjälpa mig! TACK TACK TACK.. Du anar inte hur tacksam jag är! Ska möta upp henne i Helsingborg på min gamla skola idag 15.30 och så förhoppningsvis så hjälper hon mig att fatta hur jag kan göra osv.. Jag måste verkligen förstå detta nu! För hela dagen imorgon lär jag ägna åt skrivandet.. På onsdag kl 10.00 sla det lämnas in, och när det är gjort ska jag PUSTA UT! =)

Nä nu ska jag fixa till mig lite, sen laga lite mat =)

Kram på er <3


Operation idag :S

För ungefär tre veckor sedan så var jag med Zindra på djursjukhuset och fick konstanterat att hennes knäskål är konstant ur led samt att korsbandet är av i vänster bakben! Det var inga roliga nyheter =/ Vi skulle få operation tre veckor senare och den dagen är kommen idag! Om en timme sitter jag i bilen påväg in till Lund med mitt lilla liv.. 08.00 skulle jag lämna henne, och har jag TUR får jag hem henne idag annars får jag snällt bärga mig tills imorgon! Nu ska jag äta lite frukost, dricka kaffe och väcka Jimmy <3 <3 <3


         

Haha =) Bilden i mitten är så söt :P Zindra är sur.. hihi


det finns en person som verkligen

0-1b0abf7f6877c531f1a5fddb472f8887.png

det finns en person som verkligen kan få mig på bra humör, och det är mitt hjärta jimmy! Dessa fina rosorna fick jag av honom precis:) såå gulligt!


3 UNDERBARA MÅNADER =)


Lödde krog

Idag blev jag överraskad =) Jimmy kom hem till mig efter jobb och spenderade 1,5 timme med mig innan det var dags att bege sig igen.. Tack älskade, jag kan inte få nog av dina pussar och kramar ;) Och just nu ligger jag raklång på mage på Rebeccas storarumsgolv och bloggar (så att NI mina kära läsare har något att läsa, hehe) Vi ska strax bege oss hem till Jenny och möta upp alla från jobbegruppen! Idag ska våran grupp, fridhemsgruppen från Kullagården njuta av en god middag ute på Lödde krog :P Ska bli riktigt trevligt faktiskt =) Först hade jag tänkt att dricka, men ångrade mig idag. För det första känner jag inte för det, för det andra så har jag lite pengar och för det tredje så vill jag inte förstöra mitt arbete med vikten och "dieten" som jag så flitigt hållt stenhårt på denna veckan! Så det blir en nykter kväll för min del, kan vara skönt det med ibland!

Ha en bra fredagskväll allesammans!!


Jimmy och Jag <3

Jag och Jimmy har pratat väldigt mycket om hur gärna vi bara vill umgås med varandra och "bara vara" en hel helg. Ända sedan vi blev tillsammans har det varit saker inbokade varenda helg, antingen både fredag och lördag eller så en av dagarna. Och visst är det jätte trevligt att vara på middag hos hans mamma, äta middag med mina föräldrar, träffa varandras släkt, umgås med vänner och festa.... MEN inte varje helg.. Vi längtar efter en helg där bara VI TVÅ kan vara ensamma och njuta av varandra. Förhoppningsvis kommer den snart =) Och ofta strax innan vi ska bege oss iiväg på något som har varit inplanerat länge säger vi: Ohhh, tänk vad skönt det hade varit att få vakna upp med dig en lördag, promenera med Zindra, slappa i soffan, äta en god middag, kolla film och BARA VARA ;) och INTE behöva stressa iväg på saker, alltid.. Men antar att det blir så i början av ett förhållande? Alla i min släkt är ju jätte nyfikna på Jimmy, och likaså från hans sida =)

<3 hihi på kvällarna när vii ligger i sängen tillsammans brukar vi alltid prata om allt som vi vill göra/uppleva med varandra. Och jag längtar verkligen till sommaren =) Då kommer massor med skojigheter att inträffa! Vi har planerat vad vi ska göra under helgen då vi firar 6 månader, och även en annan sak som jag inte tänker skriva mer om här! Det nämner jag när det närmar sig ;)


Det är tack vare DIG Jimmy Palm som jag svävar på moln <3

Du gör mig såå lycklig

Imorgon firar vi 3 månader tillsammans, underbart!




Skolångest =/

Fyyy vilken ÅNGEST jag har =/ Mår inte alls bra för tillfället och det är tack vare skolan och det arbetet som vi ska ha färdigt till onsdag 14:e april. Och jag vet inte ens vart jag ska börja! Hur fan skriver man en vetenskaplig text? Ingen aning... Det känns som att detta kommer bli ett arbete som jag kommer på kompletera upp ganska rejält! Man kan inte bli underkänd (sålänge du lämnar in ett arbete i alla fall) och det känns ju bra =)

Nu tänkte jag dricka en kopp kaffe, och sen bege mig ut på veckans fjärde powerwalk =) Påväg hem sen så ska jag svänga in om Biblioteket och se om dom har några intressanta böcker att låna mig till arbetet :S

Sen måste jag verkligen börja SKRIVA!


efter att ha gått upp 3 kg sen i s

73d017b592661262e8b3138c0d740d5d.png

efter att ha gått upp 3 kg sen i somras så är det dags att ta tag i promenaderna igen! Nu är tränings toppen och promenad byxorna på! Idag blir det furulundsrundan:)


Bildregn ----> Guldkanalens dansgala på Slagthuset


Här ska det spelas =) Wiieee korten ligger på plats!

         


Jimmy fick ett Guitar Hero av Kenny och Izza i födelsedagspresent =)
Han blev super glad för de!

         


Haha! Denna bilden har man skrattat mycket åt! Mange han fular
sig medans jag är väldigt seriös ;)

         


Linslusen sara ;) Och bästa paret komockså med :P

         


Jag och min absolut FINASTE <3

         


Kan man få nog av hennes pussar..??! NOPE ;)

         


På tåget påväg in till Malmö och Slagthuset =)


" Turturduvorna " ;) hihihihi


EN STOR KYSS TILL DEN BÄSTA SOM FINNS <3


Riktigt vårväder =)

Vilken underbar dag det har varit idag, och det är nog mycket tack vare det underbart fina vädret =) Verkligen ett riktigt vårväder! Undrar egentligen hur varmt det har varit idag..?! Idag har jag fått gjort massor känns det som. Jag har varit i skolan mellan 09.00 - 11.00 sen tog jag tåget tillbaka till Kävlinge och blev upphämtad av Izza! Vi styrde raka vägen mot Burlöv där det inhandlades en födelsedagspresent + lite annat smått och gott ;) Väl hemma igen runt 14.30 var det bara att slänga i tvätten och promenera med Zindra en liten runda. Och när tvätten ändå skulle vara i maskinerna i typ 1 timme passade jag på att avverka veckans andra powerwalk =) Och nu sitter jag här, och ska alldeles strax börja med den "roliga" städningen! Blir en massa städ och tvätt hela kvällen idag.. Ett fruktansvärt tråkigt måste :S

OM jag orkar och tiden finns så kommer bilderna från i lördags senare ikväll =) Håll utkik ( för er som är intresserade dvs.. )


denna sköna stil har zindra nufört

0-4cbf7112a0a6fb3a9f2d64086898559a.png

denna sköna stil har zindra nuförtiden när hon ligger och vilar/sover! Det är ryggläge som gäller:)


Min helg =)

Godkväll kära läsare!

Mmmm jag vet, dålig uppdatering nu igen! Men så är det när man är " i farten " hela tiden! Haha =) Har ju faktiskt haft anledning till att jag inte har hunnit sitta här och skriva :P

Fredagskvällen spenderades hemma hos Jimmy med hans underbara familj! Vi lagade vår " berömda gryta " och så hade jimmy ordnat en god efterätt också ---> Blåbärspaj =) Verkligen en jätte trevlig kväll, på alla sätt och vis. Jimmy fick ju även jätte fina presenter, hihi.. Både av hans familj och av mig och min familj! Tror att han var nöjd över hur kvällen blev. Efter att gästerna hade gått hem slängde vi oss i soffan och kollade lite Tv, och sen blev det sängen.. ZzzZzzzZZz

Lördags förmiddagen spenderades hemma hos Jimmy! Vi " skulle " äta en god frukost, men så blev det inte.. Haha! Jimmy vet att jag älskar havregrynsgröt ( Vi två brukar ju äta det till frukost! ) och när jag var på toa så skulle han vara snäll och förbereda och fixa iordning gröten till oss två.. När jag kommer ut till köksbordet och inser att det är FIBERHAVREGRYNSGRÖT han har gjort så börjar jag skratta.. USH OCH FY för fibergröt.. Smakar ju för fan skit! Haha.. Fick hälla ut all gröten som han varit så snäll och fixat och sen fick jag ta en torr bulle istället... Haha.. Men tack ändå, hjärtat ;) <3

På kvällen var det ju den omtalade DANSGALAN PÅ SLAGTHUSET som gällde! En kväll jag hade sett fram emot lääänge! Började förfesta hemma hos Izza vid 18.30. Tyvärr var stämningen inte på topp för alla, men vi som var glada vi hade det jävligt roligt ;) haha, eller hur Izza? Vid 21.40 blev vi upphämtade av en JÄVLIGT SUR taxi chaufför. " Nalle " kallades han och det är ett namn jag verkligen ska komma ihåg! Otrevlig och sur och gav oss alla spydiga kommentarer osv.. Så det ska vi snällt ringa och berätta för Kävlinge Taxi! Haaa ;) Tog tåget till Malmö 22.00 och framme på Slagthuset runt 23.00. God dricka, bra musik, mycket dans, trevligt sällskap, kända ansikten osv... Så kan man nog beskriva resten av kvällen =)

Idag har man jobbat kvällen.. Men den har gått snabbt, kan ju bero på att jag har något att se fram emot nu när jag slutar =) Blir hämtad av Jimmy 22.00 och då ska vi hem till honom och mysa ner oss i soffan och kolla på Johan Falk filmen nr 2 =) Såå bra!

Så har min helg sett ut =) Kul va?! Tyvärr har jag inga bilder att visa er då det fotades med Izzas kamera igår..! Men håll utkik på hennes blogg för dom kommer med all säkerhet att dyka upp där i veckan =) www.izzalundberg.blogg.se

KRAMIZZ!


detta är en av jimmys födelsedags

0-6b3a06a7ef7c2be6f6c9bfbf41f7019f.png

detta är en av jimmys födelsedags presenter som han fick idag! Vad kortet innebär förblir en hemlis ett tag till;) fan alltså, jag måste vara världens bästa flickvän! Så de så;)


Grattis älskling på din dag =)

IDAG FYLLER MIN ÄLSKLING 27 ÅR!!! =) =) MASSA MASSA GRATTIS TILL DEN UNDERBARASTE KILLE I HELA VÄRLDEN <3 <3 <3


Tänkte berätta lite om gårdagen först ----->


Efter att jag hade slutat på Socaltjänsten 12.00 åkte jag hem till Celle med Zindra! Hade planerat in en kaffe. Kul att träffa dig också Rebecca. Massa kaffe och skitsnack blev det, som vanligt ;) Körde hem och lämnade av Zindra och hämtade upp mamma, Centersyd nästa =) Blev en del shopping, trots att jag egentligen INTE skulle handla några kläder denna månaden. Men det är ju skit svårt att låta bli.. Blev en jätte fin spetskjol med 3 lagar tyg på rympan, en "finare" kortärmad tröja örhänge (svarta rosetter) och självklart CIDER! Kläderna ska jag ha på mig imorgon på Dansgalan på slagthuset =) LÄNGTAR!! Var inte riktigt nöjd med kläderna jag hade hemma sen innan, så jag fick "unna mig" ännu en ny outfit ;) Eftersom det var jag och mamma som sprang på Centan så drog det självklart ut på tiden!! haha.. Så typiskt mig..

Körde från Centan vid 18.00 och det var PANIK för min del! Jimmy skulle komma 19.20 och på 1 timme och 20 minuter skulle jag hinna promenera med hunden, duscha, göra vid mig samt plocka undan där hemma.. Det slutade med att jag fick skita i att raka benen, och platta håret :S Självtork + självfall, ohhh yes! haha :P Men ÄNTLIGEN fick jag träffa min älskade Jimmy <3 Hoppade på honom i hallen när han kom och trots att han var "skitig" efter jobb så kunde jag inte sluta krama och pussa honom ;) Och det märktes att vi inte hade träffats på ett tag.. Vi brukar äta inne vid TV:n och typ inte prata under middagen, igår åt vi vid köksbordet och pratade en massa! Sen la vi oss i sängen och mös heeela kvällen!! Låg och pratade om allt mellan himmel och jord, och filmen som vi hade planerat att se sket vi i totalt!

Tyvärr så fick jag hoppa in och jobba morgonturen idag :S Mindre skoj när man hade sett fram emot en långkväll och en sovmorgon me mitt hjärta <3 Men men, behöver man pengarna så finns där inte mycke att göra! Så vi la oss i tid igår så att jag skulle ha en chans att komma upp på morgonen idag. Guud så trött jag var imorse när jag skulle gå upp! Och det blir inte lättare när Jimmy ligger kvar och snarkar så gott =) Men det gick!!

OCH NU ÄNTLIGEN ska jag bege mig hemmåt, hoppa i duschen, snygga till mig och vid 14.30 blir jag hämtad av älsklingen..! Då ska vi hem till honom och laga massvis med mat till kalaset idag 16.00! Ska bli suuper trevligt att träffa hans släkt igen =)

Ha en bra låååångfredag allesammans =)



gud vilket fint gammalt hus:) när

0-343a41f7e93489c9ea0032a90dd88252.png

gud vilket fint gammalt hus:) när jag var liten sa jag alltid att jag ville bo såhär när jag blev "stor" tänk att detta huset ligger mitt i kävlinge centrum:) coolt!


RSS 2.0