Magic Mike ;)

Igår så bestämde jag och Becciz att vi skulle gå och se Magic Mike på bio.. Har hört och läst att filmen skulle vara riktigt dålig, men trots detta hade den ändå fått bra betyg på IMDB.. Till en början var jag skeptisk. Ska jag "lyssna" på det jag läst eller ska jag lita på min känsla som jag fick i kroppen efter att ha sett trailern? Som tur var så litade jag på min känsla och såg filmen! Jävlar vilken bra film ;) Bra handling, vältränade killar och DANS! Jag är verkligen svag för killar som kan dansa, och Channing Tatum (Magic mike) gör mig INTE besviken! Hade jag fått chansen hade jag sett filmen igen, utan att tveka :)
 
 
 
Channing Tatum
 
Magic Mike & The Kid :)
 
 
 
Jag sa att jag gillar killar som kan dansa ;)
 
Dock är jag inte heller ett stort fan av killar i string..
Men i denna filmen gör det mig INGENTING :P
 
 
Tack Becciz för trevliga timmar på trädgårdsgatan samt denna biokväll med dig!!  Är så sjukt glad för att vi bestämde oss för att se den, trots allt!

Fredag - jobbekväll!

Då var det fredag, och jag har en jobbekväll framför mig: 15.30-22.00... Det gör mig ingenting, då jag vet att jag är ledig i helgen :)

Sitter just nu och ska äta frukost, och om 1 timme är det dags att bege sig ut på en powerwalk! Skönt att röra på fläsket lite ;) På måndag börjar min "träningsperiod", och då ska jag få in mycket styrketräning också! Styrka blandat med kondition/fettförbränning Har riktigt längtat efter att få komma igång.. :) :)


Snart biotajm ;)


Så sant så!

 
... Who came and never left MY side ...

Min torsdag :)

Då var denna jobbedagen också avklarad! Sitter just nu i trädgården och tar igen mig lite.. Snart är det dags att hoppa i duschen, fixa mig samt äta middag för att sen bege mig till Furulund :) Får bli en eller två koppar kaffe hos Becciz innan det är dags att inta biosalongen! Mys med en nära vän tackar jag aldrig nej till <3 <3 <3


Problemet är bara vad F*N man ska ha på sig idag...? Lika jobbigt varenda gång..


Projekt glastavla - Resultatet :)


Uppsatsplanering - Done!

Det härliga med Celie är att hon och jag tänker väldigt lika när det kommer till skolan.. Samma åsikter och nästan samma viljor ;) På 1 timme lyckades vi brainstorma en massa idéer, men framför allt så kom vi fram till vad vi "tror" att vi vill skriva om, och det är inte fy skam! Eftersom vi blev klara så tidigt passade vi på att gotta oss i solen någon timme :)

 

Härligt att vara igång!

 


Man kunde haft det sämre ;)


Uppsatsplanering hos Celie :)

Just nu är jag hemma hos Celie :) Idag ska vi "brainstorma" vårt ämne till uppsatsen som ska skrivas i November! Kommer vi bara på vårt ämne, så är det också lättare att leta litteratur samt vetenskapliga artiklar! Mitt i allt berättar jag att jag är bjuden på maskerad i November.. Då tar Celie fram sin maskeraddräkt - Rödluvan :) Om jag vill kan jag låna den av henne.. Vad tycker ni? Passar jag som rödluvan..? ;)

 


Dags för en PW i duggregn!


Mys på Jakobsgatan <3

Mina kvällstimmar har jag spenderat med Sara :) Äntligen tog jag mig i kragen och önskade en massage.. Fy fan vad ont jag hade emellanåt, men säkert välbehövligt...(?). Det hela avslutades med 20 min taktil massage, och till skillnad från det jag fick först, så kunde man faktiskt slappna av i slutet ;) haha.. Tack gumman för ikväll!! Nu ska denna damen nanna kudden.. Godnatt allesammans :)


Dagen idag :)

Min dag har hittills bestått av: sovmorgon, storhandling, shopping på Bauhause, kaffe med Becciz (1 timme blir lätt 3, haha) och pannkaksbak! Nu sitter jag här, mätt och belåten :) Ska fixa till mig och därefter bege mig hem till SIS <3 Massage, kaffe och skitsnack ;) Skulle egentligen powerwalka idag, men tiden har inte räckt till :( Får se om jag hinner traska en timme imorgon istället! Puss & hej!


Magnetic glass board :)

Äntligen är den vår!! :) Vi har velat ha den läänge, och nu slog jag till! Den kommer passa perfekt i hallen :) Nu ska jag storhandla, och därefter blir det fint kaffebesök <3


Människans bästa vän <3


Semestern är över + skolstart!

Då var det måndag och min första semestervecka är över.. Den har varit välbehövlig kan jag säga! Jag har valt att umgås mycket med vänner samt träna, då detta får mig att må lite extra bra ;) Självklart har jag även gjort nytta här hemma, det kommer jag aldrig ifrån :P Egentligen skulle jag varit ledig hela denna veckan också, men pågrund av att jag behöver lite extra pengar vid lönen i september så hoppar jag in och jobbar tre dagar denna vecka, måndag+torsdag+fredag! Ska jobba kvällen idag.. Igår var jag inte alls taggad på det, men idag känns det lugnt! Vet ju att jag är ledig tisdag + onsdag sen :)
 
September är en månad då det händer mycket! Den 3:e börjar jag skolan - Termin 6 :) Kan knappt fatta att jag har cirka 9 månader kvar på Universitetet.. Vart har dessa åren tagit vägen? men jag klagar inte! Det kommer vara både med ledsamhet och glädje som jag lämnar skolan i Juni nästa år.. Kommer sakna "studentlivet", vännerna och det faktum att jag faktiskt lär mig något nytt varenda dag.. Glädjen kommer att infinna sig pga att jag faktiskt lyckats ta mig igenom 3,5 år på Socialhögskolan samt att jag är ett steg närmare min dröm om att jobba som socionom :) Ofattbart! Men innan dess ska jag först ta mig igenom termin 6, där fokus ligger på att skriva en C-uppsats samt termin 7 där vi ska välja våran inriktning. Som det ser ut nu står jag och väger mellan Familjebehandling eller Barn & unga :) Vi får se vad det blir!
 
Förutom skolan så händer det även massa annat skoj i September :)
 
Jag startar på min "träningsperiod", härligt att komma igång! Har ett mål som jag ska nå, så jag hoppas att ni vill följa mig här på bloggen varenda dag, och peppa mig ;)
 
Kräftskiva hos Jennie och Johan, ska bli grymt skoj!!
 
Biobesök med vänner & Jimmy
 
Inflyttningsfest med utgång :) :)
 
Det är tråkigt att sommaren är så gott som slut nu :( Dessa månader som man gått och längtat efter såå mycket är helt plötsligt borta, och nu har vi många månader framför oss med regn, rusk, blåst och allmänt trist väder :S Som jag har skrivit tidigare så finns det bara en sak som är bra med att tiden går fort över sommaren, och det är att Thailand närmar sig allt mer och mer :) Idag är det exakt 104 dagar kvar tills vi sitter på planet till paradiset :) Kan man längta ihjäl sig?? Ni tycker kanske att 104 dagar låter mycket, men det gör inte jag! För bara ett litet tag sedan (tycker jag) så var det 147 dagar till avresa, så dagarna susar verkligen förbi! Både jag och Jimmy har en massa annat vi ska hinna med innan Thailand, så resan kommer perfekt i December :)
 
Blev ett långt blogginlägg innan duschen ;) Men nu är det dags att fixa till sig inför jobbekvällen.. Längtar redan till 22.00 då jag får träffa min Jimmy <3
 
Sooo long!
 
 
 
 

En bra och sann text!


Helkväll med Becciz <3

Vilken heldag jag har haft med min Becciz idag :) Först blev vi bjudna på middag hos Mamma & Lars! Ugnstekt falukorv med hemmagjord potatismos, sjukt gott! Därefter körde vi hem till oss och pimplade lite kaffe :) Båda hade lite ångest inför val av film, så det fick bli Solsidan istället! 1 avsnitt blev 4, haha :) Tack för ikväll gumman, och tack för att DU är DU!! <3 Nu ska denna damen krypa i säng... Natti natti allesammans!


Dagens Sara :)


Skorna är på! Dags för en...


Tack för idag allesammans :)


Idag är vi...


Mot Ljungbyhed :)


Här kommer fisen ;)


Kalas för Jimmys Mamma :)

Och jag är redo :) Konstigt nog blev jag klar 45 min innan..? Haha, har nog aldrig hänt tidigare! En riktig mysfredag kommer det att bli, med Jimmys härliga släkt! Hej hopp!


Kaffe med Lola och Becciz <3

09.00 kom Lola med frukostbullar, såå gott! Efter frukosten blev det massa kaffe och skitsnack, såklart ;) Tack älskade du för timmarna med dig!! Därefter begav jag mig ut på en timmes powerwalk.. Dags att "bränna bort" bullarna :P Älskar verkligen mina PW:s.. Jag får tid att fundera igenom saker och känner mig som en ny människa varenda gång när promenaden är klar! Härligt :) Väl hemma kom Becciz på kaffe <3 Inget långt besök, men precis lika uppskattat!! Nu ska jag hoppa i duschen.. 18.00 väntas festligheter :) Trevlig fredag allesammans!


Veckans femte PW avklarad :)


...


En dejt med Diana :)

Idag blev träffen äntligen av! Har inte träffat min kära vän på över 2 år.. Ibland är det inte lätt att få "till det", men idag så :) Blev bjuden på en god lunch och massa kaffe! Idag har jag fått mitt "bebis-begär" stillat :) Har lekt och gosar massor med deras lilla Lia <3 Sååå söt! Skrattade och log varenda gång jag pratade/lekte med henne.. Jag smälter! Tack för denna eftermiddag med dig/er! Det får absolut inte ta 2 år tills nästa dejt ;)


Dagens Sara :)


Nedräkning - Thailand :)


En shoppingdag med Mormor :)

 


Jag, Idag :)


Jupp Jupp :)


En tisdagskväll hos oss :)


Tack Becciz för idag :)

Förmiddagen/middagen/eftermiddagen har jag spenderat med Becciz, underbart! Blev bjuden på mat också, tack än en gång :) Nu är jag hemma.. Dags att hoppa i träningskläderna och bege sig ut på en powerwalk! Soo long!


Förmiddagen spenderas på Trädgårdsgatan :)

Det var tänkt att jag skulle spendera några lediga timmar ute i Stävie, på solstolen och i poolen.. Men vädret är inte min vän idag! De där hemska molnen försvann aldrig :S Men jag ska inte hänga läpp för det! Körde hem till Becciz istället för lite sällskap och kaffe :) Alltid härligt att spendera tid med dig <3 I eftermiddag blir det en "tur" till ICA för inhandling av ingredienserna till dagens middag.. Timmarna ikväll ska jag spendera med mitt hjärta <3 Tänkte att jag skulle laga en god middag till oss medans Jimmy fixar med listerna, och lite annat smått och gott i lägenheten :)
 
Ibland känns livet skit, och ibland helt tvärtom.. Glädje kan inom loppet av några sekunder förvandlas till ledsamhet.. Dessa känslor har jag dragits med och emellan de senaste månaderna.. Dock märker jag att de positiva känslorna infinner sig allt mer och mer.. Tror att det kan bero på alla underbara människor jag har i min närhet, som ser detta och som medvetet försöker få mig på bättre humör <3 Ni är bäst, och ni vet vem ni är!! Men jag kan inte ungå att tänka tanken ibland.. Hur kan det ha blivit såhär? Jag som alltid har sett mig som "superwoman".. Många bollar i luften, och alltid stenkoll på allt.. Inget har kunnat knäcka mig! Aja, jag ska ta mig längst upp på detta berg, jag också.. Sakta men säkert kommer jag fram! En dag har även jag nått toppen :)
 
Nä gott folk.. Dags för lite kaffe, en av livets drycker ;)

Jävla moln! Försvinn...


Hemmaslingor :)

Sist jag fick hjälp med att slinga håret, blev det några "missar" på ett par ställen.. Det har jag med hjälp av mamma fyllt i idag! Slutresultatet? LJUST! Inga frisörslingor, men kan man spara 1300:- varannan gång så är det absolut värt det :) :) Jag går till frisören varannan-var tredje månad och varje gång kostar det mig 1300:-, just därför känns det extra bra att kunna fixa det hemma då och då! Slingade även mammas hår :) Hoppas att du blev nöjd i slutändan ;) Kvällen avrundades med korvgrillning.. Mums! När jag och älsklingen kom hem slängde vi oss i soffan.. Mys med lite egentid <3 Imorgon har jag en ledig tisdag framför mig :) Hoppas på SOL och värme så att jag kan få bada och (självklart) sola lite! Godnatt på er...


Fula ränder :S

Idag Powerwalkade jag 1 timme i solen utan solskyddsfaktor.. Snygga märken man fick nu! Suck.. Dags att göra sig av
med dem ;) Härliga eftermiddag :)


19 Augusti = En varm söndag :)

Vilken härlig söndag jag har haft idag :) Först blev det poolhäng och steeek i Stävie med Becciz, mamma och Lars! Idag tänkte jag på att smörja in mig, vilket betyder att jag inte är ett dugg bränd nu (till skillnad från andra) haha ;) Idag har det varit en perfekt sol & bad dag! 25-30 grader i luften sant strålande sol och 25 grader i poolen :) Efter allt badande körde jag ner till ICA och handlade ingredienserna till kvällens middag.. Väldigt enkelt, men såå gott! Stack hem till SIS <3 Där har jag spenderat kvällens timmar.. Vi har druckit kaffe, kollat på gamla kort och vår Thailandsfilm :) Haha! Längesen jag skrattade så mycket som ikväll :P "hur fan såg man ut", "tur att man blir snyggare med åren i alla fall"... Tack gumman för en super mysig kväll med dig <3 Nu ska jag intaga några timmars sömn.. Godnatt!


:) :) :)


Sol & Bad i Stävie :)


Lördagen

Halva lördagen spenderade jag och älsklingen tillsammans ute på Center Syd! Blev besök på både Bauhause och Byggmax.. Hittade allt vi behövde, och kalaset slutade på närmare 2000 kr! Känns surt, men som jag skrivit tidigare: ett ont måste för att lägenheten ska bli "tipp topp" :) Vid 18.00 körde jag, Jimmy och Beccis in till Lund.. Efter lite velande hamnade vi till slut på Viggos :) Beställde in var en hamburgartallrik, mums mums! Därefter handlade vi lite gott och begav oss sedan till SF! Snabba Cash 2 var bra :) Dock inte lika bra som ettan, men väl sevärd! Kände ett antal gånger under filmens gång att jag hade "hjärtat i halsgropen", spännande till max :) Efter bion blev det kaffe och soffmys hos oss! Det bleka hotet och fötterna på bordet var det som gällde :P Tack för en härlig lördag med er!! <3 Kärlek i massor <3 Nu ska jag inta kudden... Hoppas på strålande sol imorgon :) :) Natti!


Egopic på bion är ett måste ;)


Tummen upp för mat + bio i Lund :)


Shoppa till lägenheten!

Nu ska vi köra och handla golvlister, dörrfoder och hörnlister! Sådant som är "kul" att lägga sina pengar på... Eller inte! Men det måste göras det också.. Här blir i alla fall såå fint ;)


En fredagskväll med Becciz & Jimmy :)

Trevligt sällskap.. Kaffe.. En bra film.. Mycket skitsnack.. Godis + melon.. Jadu, en härlig kväll med andra ord <3 Nu kallar sängen.. Natti Natti!


Saknad... <3 <3 <3


Beundrarbrev ;)


S.E.M.E.S.T.E.R ---> Min helg :)

Har helt glömt bort att berätta för er att NU HAR JAG GÅTT PÅ SEMESTER!! Inget mer jobb på fast schema, och det gillas! Hädanefter bestämmer jag mina egna arbetstider, i minst 1 år framöver :) Idag ska semestern firas med Jimmy och Becciz :) Tänkte att vi skulle kolla på Snabba Cash 1, så att man har sett den nyligen innan bion! Kommer knappt ihåg vad ettan handlade om..? Tur att minnet blir uppfriskat ikväll ;) Funderar på om jag ska öppna mig en kall cider också... Hade varit rikitigt mumsigt! Hade dock velat ha sällskap av dig Becciz ;) Du får kanske ta cykeln till mig ikväll :P haha...
 
Lördagen: Min och Jimmys lilla fixar dag ;) Ska sticka och handla lite saker till lägenheten, och eventuellt fixa här hemma också! På kvällen blir det biomys! Kanske en bit mat ute, innan bion? vem vet :)
 
Söndagen: ska spenderas (om det är fint väder) i Stävie :) Hörde idag på jobb att det troligtvis ska bli fint väder på söndag, så det hoppas jag verkligen på! behöver alla solstrålar jag kan få!! På kvällen blir det middag och MYS med bästa SIS <3 Kvalitetstid deluxe, och det behövs!! ;) hihi.. Ibland kan man känna i kroppen när man umgåtts "för lite" med en vän.. Det enda man egentligen vill är att spendera flera timmar tillsammans, men när tiden inte räcker till är det inte lätt :S Men på söndag, äntligen :)
 
dags att bege sig till ICA för lite inhandling av GOTT ;)
 
Soooo long!

<3 Linus, min Linus.. 18 år idag <3

Idag är det din födelsedag :) Du skulle ha fyllt 18 härliga år.. Min "lillebror" som inte alls är så liten längre :) Du finns med mig i tankarna varenda dag.. Det är så orättvist att olyckan skulle ta ditt liv! Du som ville göra allt rätt för dig och "börja om på nytt".. Det hade du sagt till dina kompisar dagen innan olyckan.. Du var så kramgo och utsöndrade massor med kärlek <3 Även om vi inte träffades jätte ofta, så kändes allt såå bra när vi väl gjorde det.. Vi kunde snacka om allt mellan himmel och jord, och du fick mig att känna mig som en bra storasyster.. Jag gav dig råd, och samtidigt har jag lärt mig så himla mycket från dig <3
 
Hipp Hipp Hurraaaaaa på din födelsedag älskade du :)
 
Hoppas att du firar den ordentligt däruppe!
 
Här nere är du älskad och såå saknad!!
 
 

Mys med Becciz + Kalas Nr2 :)

Hade en väldigt mysig eftermiddag med Rebecca igår :) Först lunchade vi på tonfisksallad, och därefter blev det glass och hallon till kaffet! Jimmys släkt skulle komma vid 18.00, och som vanligt så är man aldrig ute i "tillräckligt god tid" :P Tack Becciz för sällskapet och all hjälp innan gästerna kom! Det ska vara du till det ;) Verkligen uppskattat <3 <3 <3 Kalas Nr2 gick precis lika smidigt som det första :) Fick ännu mer thailändska pengar samt presentkort på Nova! Är så glad för allt fint jag hat fått :) Tack alla! Idag är det min sista arbetsdag på mitt fasta schema för denna sommaren! Jobbar 7-15.15, och sen håller jag HELG och "semester" :) Satan, vad sommaren gått snabbt.. Minns inte att jag kände så förra året...?


Fint kaffebesök <3


Channing Tatum = Magic Mike ;)

Ohhh vad jag längtar!! Någon gång i slutet av Augusti eller i början av september sitter vi tjejer på biografen och dreglar till Magic Mike ;) Efter att ha sett filmen "The Vow" (där han spelar huvudrollen) så är jag SÅLD! Man blev liksom lite sådär kär i honom..Kär i personligheten, utseendet, ALLT!
 
 
 
 
 

Godnatt :)


Försenat födelsedagsfirande :)

Idag har jag firat min (något försenat) födelsedag :) Hela min släkt har varit hos mig idag, underbart! Fick så många fina presenter, och jag blev såå glad för allt :) Jag bjöd på pastagrattäng med köttfärs + sallad och till efterrätt blev det glass med hallon och kakor till det.. Ett stort tack till: Simon, Nina, Pappa, Joel, Moffe, Mormor, Kjell, Mamma, Lars & Jimmy för denna kvällen <3 Nu sitter jag i min trädgård och njuter av lugnet.. Börjar känna av tröttheten mer och mer.. Ska snart krypa ner i sängen och (försöka) sova 7 kvart i timmen! Imorgon är det dags för kalas Nr2 med Jimmys släkt :) :) Natti Natti

 

 

 

 

 


Gud vad jag älskar denna blomma!!

2-3 stänglar.. Stora blommor.. Många blad.. En kraftig orchide är något av det vackraste som finns!! Önskar jag hade hela lägenheten full :P


Sista jobbekvällen...

... På fast schema denna sommaren! :) Känns faktiskt härligt.. Förutom idag har jag en jobbedag kvar, sen är jag ledig!! Känns skönt att skolan inte börjar förren den 3:e sep, då det resulterar i fler lediga dagar :) Jag har varit flitig här hemma idag.. Fixat iordning trädgården på baksidan, tvättat och dammat.. Imorgon ska hela lägenheten städas, och därefter väntas det KALAS :) Hela min underbara släkt ska komma!! Nu ska min söta Zindra få kissa av sig, och därefter beger jag mig till jobbet! Ha en trevlig tisdag allesammans...


Bebisgos :)

Det har jag fått mycket av idag :) Har spenderat några timmar med Vera och hennes Noomi <3 Som den lilla flickan har växt! Igår blev hon 2 månader.. Vart tar tiden vägen? Grattis till dig Noomi :) hihi.. Tack för idag gumman.. Verkligen super trevligt! Får vi göra om snart igen :)

 


Födelsedagsfirande för Joel :)

I fredags fyllde min minsta bror Joel 6 år! Herregud vad tiden bara springer iväg! Det var inte längesen han var en liten bebis.. :) Har haft en jätte trevlig eftermiddag med "Malmö-släkten"!! Hamburgare och korv till middag och Kladdkaka + ananaspaj till efterrätt :) Självklart såg vi OS finalen i handboll också! Sverige förlorade över Frankrike med 22-21.. Men vad gör det? Vi fick i alla fall ett OS silver och det är inte fy skam :) Nu ska vi fixa lite i lägenheten.. Försöker bli så färdiga vi bara kan, inför kalasen! Det är alltid extra roligt att "visa upp något" om man själv är nöjd! Hoppas att mina läsare haft en minst lika bra helg som jag :) KRAM!


Tack för en härlig lördag :)

Kvällen igår var perfekt från början till slut :) Åt god mat: grillspett, nypotatis och sallad.. Till efterrätt åt vi: kladdkaka med färska blåbär och grädde :) Riktigt gott! Självklart blev det massa dricka på kvällen.. Öl, vin, drinkar och cider! Vi spelade mitt nya favorit spel: Lika par leka bäst :) Spelet lockar till massor med skratt och livliga diskussioner ;) Haha!! Somnade runt 05.00 och vaknade igen vid 10.30.. Blev serverade en god frukost :) Ibland är det mysigt att spendera natten borta.. Lite annorlunda, och såå mysigt! Nu ska jag lägga på lite smink, 13.30 går bilen mot Malmö! Dags att fira min lillebror Joel som fyllde 6 år i fredags :) :) Grattis Joel!! <3


SKÅL!! :)

En lördag som spenderas med Jimmy, Celie och Gustav :) Det är härligt när man befinner sig i Hjärup!


En dag på Tivoli :)

Dagen igår var och blev perfekt på alla sätt och vis:) Hade grymt skoj med er tjejer!! Denna kvällen gav mig verkligen (ännu ett) minne för livet <3

 

Bilder säger mer än 1000 ord, är det inte så?

 

ÄLSKAR ER ALLA <3 <3 <3 

 

 

 

 

 

 

 


Wow, vilken kväll!!

Nu är vi hemma :) Ligger och sällskapar med SIS på Jakobsgatan.. <3 Mer update kommer imorgon! Natti :)


Fina flickor <3


Danmark - Tivoli :)

Idag har jag jobbat 7-13! Stressade hem, bytte kläder och sminkade mig.. Nu är jag påväg till tåget :) 14.10 åker vi (Becciz, Sara & Eve) till Danmark för att spendera dagen/kvällen på Tivoli ;) Kan garantera att detta blir en dag full av skratt men framförallt får jag nya minnen att stoppa i livets ryggsäck :) By the way: hinner man inte äta funkar en protein dricka utmärkt! ;) Trevlig fredag allesammans!


Ush för dessa dagar! :(

Svårt att andas... Panikkänsla i bröstet... "Andas lugnt...." Ibland är det inte lätt, när allt känns skit... Men som du sa, hälsan är viktigast, den går före allt annat!! Natti!


En kväll med Lola <3

16.30 anlände Lola :) Dags att inta lite kaffe och självklart lite skitsnack på det! 18.00 vankades det middag ---> Grillat, pommes och bajesås, mums! Sen, rätt som det var fick Lola sig ett ryck! Haha :) Hon började klippa i min fjärilsbuske... 1 timme senare var busken borta! När Lola får sig "ett ryck", så är det inget litet ryck precis :P Fick även klippt gräset samt fixat vid plattorna..! Äntligen hamnade utemöblemanget på sin rätta plats! Som belöning åt vi chokladpudding och drack ännu mer kaffe ;) Tack älskade du för denna kvällen! Jag är såå tacksam för all hjälp här hemma.. (du anar inte!) Vad skulle jag gjort utan dig?? <3 <3 <3 Kärlek i massor till dig, världens bästa Lola!


Mindre än 3000 timmar kvar :P

Vissa dagar finns Thailandsresan i tankarna heeela tiden.. Idag är en sådan dag! Ibland kan det gå flera dagar utan en sådan tanke.. Jag behöver verkligen den resan! Det senaste året har varit tufft på många sätt.. Jag har förlorat 2 människor som betytt väldigt mycket för mig, försäljning av lgh, köp av ny lgh, flytt, praktik, sommarjobb, lite ledighet, renovering m.m... Puuhh! Som sagt, värme + Thailand är precis vad jag behöver nu :) Får dock "hålla mig" i 124 dagar till! Ibland är det tur att tiden går så fort ;)


Shopping med Mamma :)

Direkt efter jobb idag fick jag ett ryck! Bestämde mig för att inhandla lite smått och gott till lägenheten :) Hämtade upp Mamma vid 16.30 och vid 19.00 var vi klara! Fick bland annat handlat: hissgardiner till storarummet och gardiner till köket :) Äntligen får vi en liten färgklick i köket :P Fisen fick ett nytt matskålsunderlägg av mamma, samt att vi fick 2 handdukar med vårt namn inbroderat ---> Tack!! :) Nu känns det som att en liten sten har släppt från hjärtat...! Dags att inta duschen och därefter sängen.. Natti!


3:e september kör jag igång! :)


12 timmar med dig...

... Och jag skulle kunna spendera ytterligare 12 :) Vi har verkligen hunnit med en massa idag! Bullefrukost, kaffe & skitsnack, slapp i soffan, ICA, middagsfix, ännu mer kaffe och så avslutades dagen med mys i soffan framför en film :) Tack älskade du för idag och för härligt sällskap och god mat <3


Bullefrukost och skitsnack :)

Äntligen har min lediga måndag efter jobbehelgen infunnit sig :) :) Dagen spenderar jag med en underbar vän, en riktig heldag! Hittills har vi hunnit med en god bullefrukost, skitsnack och mys <3 Nu ska vi baka pannekagor :) Älskar dessa dagar.. Dagar som man spenderar med människor som betyder mycket för en.. <3 Dags att resa röven från soffan och hjälpa till i köket! Sooo long ;)


......


Mycket att fixa :)

Känns skönt att min 6 dagars vecka snart är över.. Har precis slutat från mitt morgonpass (7-10.30) och ska bara jobba kvällspasset också, sen har jag jobbat min sista "bestämda" helgdag denna sommaren :) Har 7 arbetsdagar kvar innan jag går på min 2 veckors ledighet.. Jag kan säga att den behövs! Kvällen igår spenderade jag med min älskling <3 Vi fick gjort en del hemma, och nu känns det inte omöjligt att hinna bli klara med allt.. (kan säga att det har känts så några gånger tidigare..) Jag har även mitt lilla projekt under min ledighet, att jobba med ;) Sen har vi bara det "roliga" kvar! Gardiner, dukar samt rullgardiner ska inhandlas. Tavlor och fotografier ska upp! Klädkammaren är också ett projekt som legat på hyllan ett tag pga köksrenoveringen.. Ska bli kul att inreda den :) Längtar såå efter den dagen då allt är klart! Nu ska jag cykla hem och hjälpa Jimmy.. Trevlig söndag på er :)


Överraskad :)

Kommer hem från jobb och ser att Jimmy monterat ihop vårt nya utemöblemang :) Min älskling är helt enkelt bäst <3 Äntligen kan vi sitta ordentligt!!


Tillit

Ärliga människor är något av det bästa jag vet...! Det finns de som lever i en stor lögn, och de som gör allt för att vara raka och ärliga... För det är ju faktiskt så, att sanningen kommer alltid ifatt de människor som har valt (av någon konstig anledning?) att prioritera bort den.. Lögner varar aldrig förevigt.. Någon gång under livets gång kommer sanningen fram, och då är det bara "lögnaren" det är synd om.. Men vissa vet inte bättre.. Ett rent samvete gör gott för själen, så är det bara ;)


Thailand - Nedräkning :)


Bränd... :(

Resultatet efter 3 timmars solande utan skyddsfaktor.. :S Jag som "aldrig" får någon färg på varken benen eller magen.. Där fick jag! Aj aj...


<3 Kvällsmys med SIS <3

Underbara fredag!! Först mys med Rebecca och därefter mys med Sara <3 Älskar er flickor!! Bjöd stackarna på en bit mat också, lite näring måste dem juh ha ;) hihi.. Nu är det dags att kolla film :) THE VOW, hoppas att den är lika bra som trailern visar :) Sooo long!!


En dag med Rebecca :) :)

Idag mår jag bättre! Tack och lov för mina underbara vänner som alltid får mig på bättre humör <3 Ni betyder allt!! Dagen har spenderats med Becciz.. Trots "starten" (haha) så har den ändå blivit lyckad! Åt en god bullefrukost och drack några koppar kaffe, innan vi begav oss till Stävie :) Här har vi badat, solat och fikat på goda kakor/bakelser! Mumsigt :P Tack älskade du för dessa timmarna med dig... <3


Kaffe med en GO vän <3


Älskade Zindra <3


En liten bit på vägen :)


Värsta dagen på länge!!

Ibland förstår jag inte hur jag orkar...? Trots alla motgångar kämpar jag vidare och försöker att gång på gång lägga saker bakom mig, och för någon stund glömma hur allt har varit... Varje gång jag gör detta dyker en ny "sak" upp.. Irritationen växer.. Humöret sviktar.. Människor blir lidande! Hur mycket ska man orka egentligen? Om det nu finns en GUD däruppe, varför gör du inget?!! Nu är det slut!! Slut på allt vad det innebär... Hädanefter ska INGEN få trampa på mig... Inte ens DU!


Fint väder...?

Jobbedag 4/6 och jag känner mig väldigt trött.. Ska bli underbart skönt med en ledig dag imorgon! Enligt väder appen på telefonen så ska det vara fint väder på mina lediga dagar, fredag + måndag :) :) Hoppas!! Behöver soool och poolen känner jag :P Idag jobbar jag 7-15.15 (tredje dagen på rad!) och därefter ska jag hem och börja fixa med vardagsrummet! Idag ska möblerna ställas på plats :)


Vardagsrummet just nu!

Någon som är avundsjuk...? Nä, trodde inte det heller! 30 min kvar att måla, sen så förhoppningsvis behöver vi inte göra detta igen!


Mys på Carolas Café :)


RSS 2.0