Ett underbart sms som berörde ❤️

Dejt med Ida + hussnack 😃

Idag har jag och Alvin haft en mysig dag tillsammans med Ida och alla barnen ❤️ Tog bussen till henne strax efter 10 och promenerade hem vid 15. Blev bjuden på super goda amerikanska pannkakor, som Elice var så duktig och ordnade som lunch 😃 Alvin har även varit på ett hyfsat bra humör hela dagen! 


Spännande att åka buss ☺️


Den enda bilden jag tog idag 🙈 

Nu till lite hus-och banksnack:

Vid 17.00 var det dags för möte på banken. Idag skulle vi köpa tomten "på riktigt". Vi har tidigare haft skrivet ett papper om att tomten är tingad till oss, men idag skrevs köpebrevet! Så nu äger vi tomten ute i stävie och den är bara vår!! 😋 Jag fick även ett trevligt samtal tidigare idag från vår säljare via Älvsbyhus! Han skulle berätta att han nu fått tillbaka alla handlingar från dem (som han skickade upp till ÄH för 7 veckor sedan) och att vi nu skulle boka in ett möte för att skriva på entreprenadavtalet, alla handlingar som ska in till kommunen (ex bygglov) osv! Åh, nu känns det som att det rör på sig lite 😃👏🏻 Efter att bygglovsansökan är inlämnad hoppas vi på ett snabbt beslut! Ju fortare detta ordnas ju större är chanserna (om de ex dyker upp en lucka för ÄH) att vi ev kan få tillträde till vårt hus tidigare 👍🏻

Nä, nu ska jag föna håret, ev kolla PH och sen krypa ner i sängen! Klockan ringer 05.15 imorgon 😳😴 Ska faktiskt "jobba" då och Jimmy får vara hemma med Alvin. Det är planeringsdag med jobbet och jag blev medbjuden! Såklart ville jag inte tacka nej till det i och med att jag börjar jobba snart och det som sägs imorgon är av vikt för mig.. 

Godnatt ❤️2 veckor kvar på...

... mammaledigheten 😢😱

Den riktiga ångesten infann sig för cirka två veckor sedan, när de var en månad kvar på min ledighet tillsammans med Alvin. Nu är det bara två veckor kvar! Tiden går så snabbt, alldeles för snabbt 😐 Tänk att jag redan varit hemma med min pojke i 1 år och 1 månad. Vart har detta året tagit vägen? 

Samtidigt som det ska bli skönt att börja jobba igen så kommer de bli tufft att skiljas åt från Alvin. Det är många timmar jag ska vara utan honom om dagen om man räknar de få timmarna vi träffas.. 😢 Börjar jobba 08.00 och är lagom hemma till 17.30 och sen lägger sig A 19.30. Så vi kommer att få två timmar tillsammans varje dag. Oerhört lite om jag får säga mitt, men verkligheten ser tyvärr ut så. Jag har ändå turen att jag fötts i ett land där man har möjlighet att få vara hemma så länge med sitt barn! Så det är jag glad för såklart 😌 Me and just meDetta har vi gjort i dagarna:Varit ute i det fina höstvädret och bland annat gungat 🍂🍁 Alvin älskar att gunga och skiner upp som en sol när han vet vad som komma skall! Lekt med bästisarna på Öppna förskolan 😃 När Alvin var liten tyckte jag inte att stället gav oss så mycket. Men nu när han är större och kan ta sig runt själv och upptäcka saker är det kanon! 👍🏻

Tränat på att äta själv 😃👏🏻 Det går verkligen framåt, Det är lättast att äta gröten och svårast är vanlig mat, speciellt när han använder skeden. Har har svårt för att sleva upp bitar på skeden och han äter gärna inte med händerna. Träffat Hampus och hans fina mamma gjorde vi idag 😃 Det blev några fartfyllda timmar med våra älskade gossar! 
Idag lagade jag en god kasslergryta 😋 så gott att äta pasta till grytor också och inte alltid bara ris! 


Haha, såhär hittade jag Alvin tidigare idag. Då har han krupit bort att tagit sin lilla kudde som hans farmor sytt till honom och lagt sig och gosat på den 😍På bättringsvägen 👍🏻

Äntligen kommer det ett blogginlägg 😜

Fy bubblan vad jag har varit sjuk 😞 Det började förra fredagen (25/9) med att jag kände mig hängig och fick feber. Senare på kvällen fick jag lite hosta och tänkte då att det var Alvin som smittat mig då han varit förkyld och hade hosta. På lördagen eskalerade min hosta och febern blev högre, likaså på söndagen. Nu mådde jag riktigt skit. Nätterna var hemska då hostan tog över allt.. Hostade nonstop hela tiden och jag fick ingen sömn alls. Sov i 10 minuter, hostattack, sov 10 min, hostattack osv.. Så höll de på i måånga nätter. 

På tisdagen fick jag nog och ringde ner till VC. Fick en tid samma dag och väl där nere konstaterade doktorn lunginflammation 😳 Jo tack, vanlig hosta var de inte i alla fall! Så skönt att få det bekräftat.. Fick penicillin som jag med glädje knaprade i mig. Efter 4 dagar och ett mående som fortfarande var katastrof åkte jag in till VC Getingen i Lund. De tog en massa prover och kunde se att min sänka stigit från 110 (som de var på tisdagen) till 183! Är man frisk ska ska man ligga under 8.. Doktorn där skrev ut en annan penicillin och bara efter 1-2 dagar kände jag mig mycket bättre. Febern började försvinna och jag kände mig som en människa igen!! Hostan har även den lagt sig drastiskt, även om jag fortfarande har en del hostattacker och då främst på nätterna. 

Så himla skönt att vara på bättringsvägen.. Har känt mig helt isolerad här hemma då jag inte kunnat träffa någon. Men igår så! Då fick jag äntligen träffa folk 👍🏻😃 Izza och Elicia kom till oss vid 16 och stannade till 20.00 ca. Jag bjöd på pannkakor och kaffe efter de! Tack för en mysig kväll 😘❤️
RSS 2.0