Dejt med Ida + hussnack 😃

Idag har jag och Alvin haft en mysig dag tillsammans med Ida och alla barnen ❤️ Tog bussen till henne strax efter 10 och promenerade hem vid 15. Blev bjuden på super goda amerikanska pannkakor, som Elice var så duktig och ordnade som lunch 😃 Alvin har även varit på ett hyfsat bra humör hela dagen! 


Spännande att åka buss ☺️


Den enda bilden jag tog idag 🙈 

Nu till lite hus-och banksnack:

Vid 17.00 var det dags för möte på banken. Idag skulle vi köpa tomten "på riktigt". Vi har tidigare haft skrivet ett papper om att tomten är tingad till oss, men idag skrevs köpebrevet! Så nu äger vi tomten ute i stävie och den är bara vår!! 😋 Jag fick även ett trevligt samtal tidigare idag från vår säljare via Älvsbyhus! Han skulle berätta att han nu fått tillbaka alla handlingar från dem (som han skickade upp till ÄH för 7 veckor sedan) och att vi nu skulle boka in ett möte för att skriva på entreprenadavtalet, alla handlingar som ska in till kommunen (ex bygglov) osv! Åh, nu känns det som att det rör på sig lite 😃👏🏻 Efter att bygglovsansökan är inlämnad hoppas vi på ett snabbt beslut! Ju fortare detta ordnas ju större är chanserna (om de ex dyker upp en lucka för ÄH) att vi ev kan få tillträde till vårt hus tidigare 👍🏻

Nä, nu ska jag föna håret, ev kolla PH och sen krypa ner i sängen! Klockan ringer 05.15 imorgon 😳😴 Ska faktiskt "jobba" då och Jimmy får vara hemma med Alvin. Det är planeringsdag med jobbet och jag blev medbjuden! Såklart ville jag inte tacka nej till det i och med att jag börjar jobba snart och det som sägs imorgon är av vikt för mig.. 

Godnatt ❤️Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0