Min "lediga" fredag (hemmastudier)

Ledig, och ledig.. När man styúderar kan man nästan aldrig säga att man är ledig. Det finns alltid någon litteratur man kan läsa eller något som ska förberedas. Men jag slipper i alla fall kleta på mig smink, hoppa i tighta jeans och fixa håret :) Jag har ingenting emot att plugga på hemmplan! Det är behagligt att sitta vid datorn, i sin ensamhet och skriva när man själv känner för det. Det är även en fördel att man kan kan sitta i sina myskläder, med kaffet i ena handen och "bara vara"..
 
Som sagt, jag trivs med hemmastudier :)
 
Timmarna på dagen ska jag lägga på mitt paper. Har skrivit 4 sidor nu, och behöver bara skriva 2 till! Men känner jag mig själv rätt kommer jag att dra ut på det, och hamna på 7 sidor i det färdiga arbetet. Idag ska jag "angripa" de vetenskapliga artiklarna och avhandlingen.. Men eftersom jag redan har gjort allt förarbete, så känns det lugnt! I eftermiddag kommer min underbara Mamma på lite kaffe :) När Jimmy kommer hem blir det en snabb runda till IKEA för att inhandla de sista lamporna till köket! Så runt 21.00 ikväll slänger vi oss i soffan och bara njuter av att det är fredag och LEDIG HELG :)
 
Hade planer på att powerwalka idag, men som vädret ser ut nu blir det inget med det! Vem vill promenera i ösregn egentligen? Hoppas att det spricker upp i eftermiddag :)
 
Soo long!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0