Äntligen fredag!!

Det dåliga humöret som har infunnit sig hos mig de senaste dagarna är idag som bortblåst :) Vilken tur, det då! Haha.. Antar att det beror på att det är FREDAG samt att Vera ska fira sin födelsedag idag :) Wiihhoo! Alltså så ska vi hem till henne ikväll och dricka massa gott, äta gott, spela spel och självklart paketleken :) Kommer med all säkerhet bli en underbar fredag, vad kan gå fel liksom när den spenderas med underbara människor..??

Men innan det så är det dags för skola och reflektionsmöte 9! Efter detta mötet så har vi bara 1 uppgift kvar, slutreflektionsuppgiften. Sen är man äntligen klar med alla dessa förbannade reflektionsuppgifter! GÖTT :) Ska stanna till på Salong Holst på vägen hem och låna en av deras vågtänger ;) Anneli är så snäll som låter mig låna tången över helgen för att se om det "verkligen är något för mig" :)

Nu ska jag slå in en paket till paketleken!

Hörs senare :)

Kommentarer
Postat av: chGrinders.se

Hej – Vi söker just nu fler bloggare som vill tjäna extrapengar på sin blogg genom att sälja sponsrade inlägg och annonsplats till företag som vi samarbetar med. Är du intresserad kan du läsa om hur detta fungerar här: http://www.grinders.se/page/about

2010-12-17 @ 18:32:42
URL: http://www.grinders.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0