GENETIKHUSETS AULA?????

Vill börja med att säga TACK för alla kommentarer jag fick i det förra inlägget! Jätte kul att ni anonyma och trogna läsare gör er tillkänna =) Och som sagt, jag ska inte lägga min energi på henne, absolut inte! Men ibland är det svårt att INTE tycka synd om en sådan människa. Vart i livet har det gått fel liksom?? haha.. Men men GLÖMT & FÖRGÅNGET!

Idag har det INTE varit speciellt roligt att åka tåg =/ Förseningar hela tiden. Fick vänta 45 minuter imorse på mitt tåg och kom då 15 minuter försent till min föreläsning! Nu påväg hem fick jag vänta 40 minuter, och det är jävligt kallt!! Brrr. Det hade väl inte blivit bättre av att ta bilen heller. Hade säkert kört fast i någon driva, och sen för de andra så är det ju skit dyrt att parkera en hel dag i Lund. Blir väl antagligen tåget imorgon också, vill inte!

Förresten, imorgon ska vi ha en föreläsning i GENETIKHUSETS AULA I LUND Någon som vet vart det ligger?????? Jag har ingen som helst aning. Någon snackade något om vattentornet, jaha men var ligger vattentornet då? Känner mig helt lost och hade hoppats på lite hjälp från någon av er?! =) =)


Nu ska jag renbädda och sen slänga i 2 maskiner tvätt. I väntan på att dom ska bli klara hade jag tänkt köra till WILLYS i lödde och "storhandla" lite =) Jag behöver verkligen fylla på min kyl & frys! Och eftersom jag har NADA mat hemma idag så får det bli lite soppa ikväll! Bättre än inget, eller hur?! ;)

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det ligger på sölvegatan 29, du kan ta 1ans buss mot Östra torn hoppa av vid fysiologen/fysikum fortsätta samma väg rakt upp, en rätt bra bit tills du ser en skylt ITT information teknik teknologi över en stor korsning, så är det på motsatt sida av gatan.

2010-02-03 @ 15:52:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0