Shutter Island

Igår hade jag och Jimmy massor med fredagsmys tillsammans =) Först åt vi en super god middag hemma hos mig (Skinkinnanlår med potatisgrattäng, gurka och vitlökssås) MUMS! Sen körde vi in till Lund och skulle titta på bio ----> Shutter Island. Jag hade väldigt höga förväntningar på den filmen, pga att trailern var såå läskig! Men ärligt talat så var filmen skit dålig! Sämsta filmen jag har sett på länge. Långtråkig och allmänt kass! Jimmy tyckte likadant, hehe.. Kändes lite surt eftersom det var jag som så gärna ville se den..! Men men, vi tillbringade tid med varandra i alla fall, och det var ju hur trevligt som helst ;)





Idag ska jag och Jimmy hem till mamma för att fira min bror Simon som fyllde 19 år i torsdags (GRATTIS!!) Ska bli super trevligt =) God mat, god efterrätt och underbart sällskap! Jimmy är så söt, han är lite nervös för att träffa min släkt ;) Än sålänge så har han ju bara träffat Mamma, Lars och Simon. Men ikväll får han även träffa Morfar + Anette och Mormor + Kjell =) Spännande.. Det kommer gå hur bra som helst ;) Man kan ju inget annat än att gilla MIN Jimmy!


Nu ska jag sätta igång och diska.. Har ett gigantiskt diskberg i typ hela köket! Om någon timme kommer mitt hjärta hit <3 LÄNGTAR!!!!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0