Våran dag firades såhär <3

Igår firade jag och Jimmy våran månadsdag + alla hjärtans dag =) Blev en super lyckad kväll, helt underbar och självklart magisk ;)


Tidigare under dagen hade Jimmy ringt och bokat bord till oss på Stäket i Lund. 18.30 skulle vi infinna oss där! Efter lite förseningar kunde vi 18.45 sätta oss ner och beställa in maten. Vrålhungriga båda två =) Det blev plankstek, och den var såå god! Satt och åt och pratade om allt mellan himmel och jord i ca 1,5 timme. Helt underbart! Och såå mysigt <3

Mätta och belåtna gick vi vidare till filmastaden där vi 20.30 skulle titta på "Farsan" Vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen, men både jag och Jimmy trodde den skulle vara mycket roligare än vad den var! Filmen varade i 1 timme och 40 min och den var MAx rolig i typ 25 min, sen var den ganska långtråkig och vardaglig. Så det är verkligen ingen film jag rekomenderar att se på just bio. Men men, nu såg vi den och trots att filmen inte var vad vi väntat oss så hade vi ju det väldigt mysigt ändå!

Väl hemma från Lund slängde vi oss i soffan med en bit kladdkaka och glass, satte på prison break säsong 2 och kollade ett avsnitt! haha, både jag och jimmy somnade i soffan runt 24.00 och vaknade när klockan var 02.30. Kände mig helt "vinga-bruten" =) Så går det om man tvunget ska somna i soffan istället för att lägga sig i sängen! Men skönt är det ju alltid, och trötta var vi ju båda två ;)

Idag har jag tillbringat mina morgontimmar med hjärtat <3 Ätit frukost och bara MYST hela dagen! Tycker om honom såå mkt, och jag kan verkligen inte bli lyckligare nu!! Allt är helt perfekt, och jag har verkligen hittat den bästa ;) Lycklig som fåååå ;) hihi..

Igår fick jag även en jätte fin present av Jimmy. Ett sett underkläder från butiken Triumph ;) Blev verkligen överraskad där, de trodde jag inte! Men gud så glad =) hihi.. Jätte fina underkläder som självklart ska användas vid ett speciellt tillfälle ;) TACK HJÄRTAT!!!


Som sagt min fredag kunde inte blivit bättre =) =) =)



Detta hade Jimmy gjort till mig på datan när jag inte var hemma =)
Jätte gulligt <3 Som sagt, världens bästa kille ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0