1 fråga ---->



Hej:) Jag har ett par frågor, när ska du börja skolan och vad är det du ska plugga till? Vem är denna mystiska J;) Kul att du har träffat ngn=)


Jag ska börja skolan den 18 Januari, och det känns jätte spännande. Vill utbilda mig till Socionom. En helt ny värld kommer att öppnas och jag hoppas innerligt att jag kommer klara av det! Det är ju inte som att gå på gymnasiet direkt ;) Så om allt går som jag vill så ska jag läsa i över 3 år. Och självklart hoppas man på en examen =) Om jag fullföljer skolan så är jag färdigutbildad socionom samma år jag fyller 27. Helt perfekt! Sen efter det är det hög tid för familj!

Jag har träffat en kille som heter Jimmy, en helt underbar människa som jag tycker jätte mycket om <3 Jag har vetat vem han har varit i många år, och har alltid tyckt att han har haft något visst ;) hihi.. Glömmer aldrig när jag var 16 år och vi sommarjobbade tillsammans på parkförvaltningen i Kävlinge, dock i 2 olika grupper. redan då var jag hemligt förälskad och tyckte att han var såå snygg! Tyvärr vågade man inte visa de, och det slutade med att jag blev tillsammans med min förra Jimmy istället. haha.. Men nu så har jag den rätta Jimmy hos mig, och jag hoppas verkligen att detta utvecklas till något bra =)

Och det finns anledningar till att jag inte har gjort honom "offentlig" i bloggen än.. Men vem vet, rätt som det är så dyker kanske en bild upp ;)


Nu ska jag invänta Celle Belle =) Vi kom på det att vi är båda lika rastlösa idag. Båda är lediga och har INGET att göra. Så vi bestämde oss för att göra INGET tillsammans istället!! Blir nog några koppar kaffe och en film i soffan skulle jag tro =) MYS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0