Flabbkaffe med Lina =)

Dålig uppdatering idag, jag vet!

Dagen på jobb har gått relativt snabbt trots att jag jobbat full dag! Hade planer på att sola efter jobb, men det blev "Flabb-kaffe" med Lina istället =) Mycket trevligare. Och nu när hon gick hem blev det till att avverka en del telefonsamtal + duschen. Känns som att detta blir en lugn kväll. Är jätte trött och hade verkligen behövt komma i säng i tid ikväll! Men alltid när man säger att man ska lägga sig i tid så kommer man på massa saker som ska göras. Det brukar ju heta "Jag ska bara..." Samma visa varje kväll.. Och sen ligger man där i sängen 23.30 helt pigg av allt kaffe man har druckit under dagen och bara trycker ihop ögonen, SOMNA!! Det går aldrig bra... Haha! Och när jag tänker på hur jag ska jobba imorgon (7-17) vill jag bara döööö! suck..

Måndag idag, och exakt 1 vecka till jag börjar i skolan. Det känns fortfarande väldigt nytt och spännande. Lite läskigt är det nog också. Jag vet ju verkligen ingenting, och det är det värsta jag vet när jag känner att jag inte har någon kontroll alls! Måndagen den 18 Januari kl 09.00 sitter Sara på Lunds Universitet i Helsingborg och ser allmänt bortkommen ut! Haha =) Hjälp liksom..

Nä nu ska jag ta tag i det där stora diskberget som jag har försökt undvika nu i 2 dagar!
Ha en bra måndag allesammans!

CIAO


Kommentarer
Postat av: Lina Persson "A-S"

Haha, det bästa är att alla andra ser exakt lika bortkomna ut =)

2010-01-11 @ 21:32:47
Postat av: Becka

Det kommer gå jättebra när du väl sitter där på uppropet! Tänk på att alla dom andra är i precis samma sits som du... Lika spända och nervösa och ingen aning om vad som väntar dom/er! :)

Mmm, man lär sig aldrig... Man kommer alltid i säng för sent. Kanske ska droppa kaffet om kvällarna, och göra det till en rutin att ligga i sängen 22,30. Du var ju duktig med det förr!

Kiss N Love <3

2010-01-11 @ 21:33:36
URL: http://bluflowagirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0