Helgen

Ohh vilken underbar helg det har varit =) Fredagen var super mysig då jag tillbringade hela kvällen med mitt hjärta! Och lördagen spenderades med Izza, Jimmy och Kenny. Då blev det ju bio och sen liute dricka och sällskaps spel på kvällen! Hade en super trevlig dag igår, och JA vi fotade =) Bilderna kommer en dag när jag har mer tid!

Just nu är jag hemma hos Becciz och myser <3 Vi bestämde oss för att äta tillsammans idag: Kycklingfilé med potatisgrattäng och brocolli =) MUMS! Självklart blir det lite kaffe och "skitsnack" också =) På tisdag åker hon utomlands ---> Egypten och gissa en som är AVUNDSJUK!! satans lyxlirare det ska finnas ;) Haha.. Och Rebecca kontra nu inte med Thailandsresan, för den är HISTORY nu juh!! haha =)


MYS MED JIMMY IKVÄLL <3 Och det gillar vi ;)


Kommentarer
Postat av: Bella

Tack Goding för denna helgen, eller rättare sagt lördagen ;) hihi.. Du är så förbannat underbar! :)Hmm dem dära bilderna vill jag godkänna innan dem läggs upp här :P HAHA!! När har vi GH kväll? Känner att jag börjar tappa stinget här :P hahaha.. Så vi får bestämma en dag.. Älskar dig mest! Pussssss

2010-01-25 @ 12:45:39
URL: http://izzalundberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0