Göteborgsresan med min älskade Jimmy ;)







Fredagen den 9 Juli var det bestämt sen länge att jag och älsklingen skulle tillbringa hela den helgen uppe i Göteborg! Äntligen var den helgen kommen! Kändes som att man längtade ihjäl sig ;) På vägen upp bestämde vi oss för att köra inom FREEPORT och kolla i lite affärer! Det är ett köpcentra som i stort sett bara har märkesaffärer. Allt från Adidas och Nike till J Lindeberg och Filippa K. Jag fick handlat ännu mer väggtexter, och en super snygg adidas piké tröja =) Några hundralappar fattigare, men såå nöjd med mina köp! Självklart hann vi med att luncha på en god köttfärspaj och sallad, mums! Innan vi körde vidare köpte vi med oss 2 liter jordgubbar också som dom stod och sålde utanför för bara 10 kr/liter!! Sjukt billigt juh! Tänkte vi kunde mumsa på dom när vi kom till hotellet ;) (Getingen på bilden var verkligen STOR och den ville göra det svårare för oss att lämna bilen! haha.. Den jagade oss på parkeringen, men till sist lyckades vi göra slut på den! Jävla insekter det där! Grrr)





Hotellet var verkligen SUPER FINT! Vi var såå glada för att vi hade bokat just det hotellet =) Det låg ute på ön Hissingen (Stavas..?!) Och i ett område som heter Eriksberg. Ett finare område och med väldigt fina och pampiga lägenheter överallt! För skojs skull så gick jag in på "hitta hem" på iphonen och skulle kolla vad lägenheterna i området kostade, och då letar den upp närmsta lägenhet som är till salu. Jag hittade en 2:a på 57 kvadrat på tredje våningen ca 300 m från hotellet för 1700 000 kr eller högstbjudande!!! 1700 000 Kr för en jävla 2:a???! Helt sjukt.. Men i alla fall vi var super nöjda med rummet =) Började packa upp och sätta alla våra saker på plats, sen var det bara att hoppa in i duschen och fixa till sig =)











När vi var klara med duschen och så gick vi ner till hamnen som låg ca 1 minuts promenad från hotellet och tog den lilla båten in till fastlandet. Jätte mysigt verkligen =) Påminner om djurgårdsfärjan i Stockholm fast denna båten hade olika hållplatser längs med hamnen där folk steg på och gick av. Väl framme gick vi till Nordstan som är ett GIGANTISKT köpcentra i Göteborg! Helt sjukt stort.. Vet inte om det var Sveriges största eller Nordens största..?! Något av det i alla fall. Tittade lite i affärer för att sen gå vidare till centrum. Mycket fina saker att titta på, och vilken fantastisk stad Göteborg är =) Åt middag på O´larys (Stavas..?!) och efter det gick vi bara och strosade runt i centrum! Runt 23.00 tog vi båten tillbaka till hotellet och vidare ner i sängen.. Somnade på direkten! Båten längst ner till vänster var såå cool! det var ett gammal fartyg som hade användts på 1800 talet och en bit in på 1900 talet men som nu var renoverad och omgjord till hotell och restaurang! Uppe på däck spelades det livemusik, verkligen jätte mysigt! Där skulle man kanske övernattat en gång..?! ;)































LÖRDAG och första äventyrsdagen =) Hade för det första underbart väder, och då kan man inte bli annat än på bra humör ;) Började att åka ner till hamnen och kolla in alla de gamla krigsfartygen, fick gå in i dom och testa sängarna osv.. Jätte spännande! där tillbringade vi ca 3 timmar, och Jimmy han trivdes som fisken i vattnet :) Efter rundturen på båtarna gick vi vidare och åkte PADDAN, ett måste när man är i Göteborg! (Har åkt den tidigare, men hade inget minne av att man åkta under såååå låga broar att man var tvungen att sätta sig på golvet i båten..?) Och efter PADDAN blev det shopping i stan och sen gick vi vidare mot hamnen igen och tog båten hem igen.. Bytade om och gick upp till relax avdelningen och hoppade i bubbelpoolen..! Sjukt härlig utsikt ;) Väl inne på rummet igen la vi oss i sängen och tittade på "deep blue sea" =) Riktig mysdag med massor av äventyr ;)





















SÖNDAG och sista dagen att hitta på något! bestämde oss för att åka ner till Universeum och kolla in alla konstiga och spännande saker dom hade där.. Hmm vad ska jag säga, tror det är roligare för barn än vuxna, men det gick! Fick oss i alla fall en del skratt :) Snygga vi är som uppstoppade grisar på fruktfatet va..?! HAHA.. Efter gick vi in till grannen ----> LISSEBERG! Åt en god middag, spelade på massor med saker och var allmänt fjantiga hela dagen =) När klockan var 18.00 var vi mätta på allt vad Lisseberg heter så vi begav oss tillbaka till hotellet och vidare till bilen! Dax att åka ifrån härliga och underbara Göteborg! ( SNYFT!! )

Hade en helt underbar helg däruppe med Jimmy <3 Såå roligt och härligt vi två har tillsammans! Och för varje dag som går med honom får han mig att inse hur mycket jag älskar honom ;)


GÖTEBORG 2010

Ett minne för livet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0