Skönt att vila en stund på kvällen =)

Trots allt negativt som hände igår så har det ändå varit helt OK att gå i skolan hela dagen idag. Och det tack vare Mamma och Lars som varit så snälla och passat min lilla Björn till mig =) Gillade inte att hon skulle vara själv i så många timmar nu precis efter att skadan inträffat. TACK för hjälpen idag underbara familj!

Nu börjar det närma sig TENTAN! Och denna gången känns det mycket bättre =) Hade "sagt åt mig själv" att det skulle pluggas hela dagen idag. Hmmm... Det blev inte riktigt så! Kom hem och snackade först med Rebecca i tele :P Sen så var det dags med middag ( som idag bestod av soppa och knäcke! ) och efter middagen var det tänkt att jag skulle plugga, nä då börjar Sara rensa garderoben och byrå lådorna! En papperspåse full till loppis och en plastpåse med kläder som ska slängas! Jag har ju i alla fall varit flitig med något ;)

Eftersom jag varit igång sen tidigt imorse så blev jag SKIT TRÖTT när kl var 19.30. Bestämde mig för att lägga mig och vila till 21.00 så jag skulle orka ta itu med både lite disk och plugg nu på kvällskvisten. Och gissa en som varit orolig nu ikväll?? Haha.. Jimmy hade försökt ringa mig och skickat 2 medelande utan svar på dessa 2 timmarna, så mitt när jag ligger här hemma och snarkar ( ZZzzZZz ) så kommer han in genom dörren och tittar lite förvånat på mig ----> " Sover du...???? "

Ojsan... Mmmm, jag gör de ;)

Tyvärr blev han inte långvarig =/ Lite prat i dörren och självklart lite pussar och kramar <3 Efter att han hade gått tog jag tag i diskberget och avtorkning i köket, så nu är där super fint igen! Funderade på om jag skulle lägga mig och plugga alla anteckningar i sängen...?? Eller sitta vid datan och kolla igenom gamla Ex-tentor...?? Eller ta upp SPSS häftet och FÖRSÖKA lära mig allt det där tråkiga som: Medelvärde, nominalskala, ordinalskala, median osv....??

Tror det blir annteckningarna i sängen :P

GODNATT!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0