Öken...

Nu är jag inne i en sån där riktig BLOGGTORKA igen.. Varför hamnar man i sådanna emellanåt? Dessa senaste dagarna och veckorna så har det känts som att jag verkligen inte har haft "något att tillföra".... Jag har enbart varit inne och skrivit när jag har gjort något kul, eller om det har hänt något annat speciellt. Vem bryr sig egentligen?? Konstigt nog minskar inte statistisken...? Jag har fortfarande alla mina kära 80-100 läsare om dagen (vem ni nu är...???) Det har ju i och för sig varit mycket med skolan, pojkvän och vänner på det senaste och jag har väl inte riktigt haft ork,tid eller lust att sätta igång datan och börja skriva.. Aja..

Självklart har jag spenderat många dagar med Jimmy. Det går liksom inte att undvika, direkt ;) Älskar att vara runt honom, och varje gång han kommer hem här till mig så mår jag såå bra! Sen så har jag jobbat hela helgen, vilket har varit mindre skoj (dock bra med pengar!)

Söndagen var dock inte lika bra... Mådde skit (av anledningar som jag inte tänker nämna här!) Ush ush ush.. En av dom jobbigaste dagarna på länge =/ TACK GUD att allt ordande upp sig till slut..

Igår blev det hastigt bestämt med Lola att vi skulle dricka lite kaffe och flabba skit =) Sagt & Gjort! Hon kom till mig vid 19.00 och stannade ända till 23.00! Hade det verkligen jätte trevligt, och såå skönt att man kan prata om allt mellan himmel och jord! Verkligen en tjej jag vill lära känna MER!! ;) hihi..

Idag har jag först varit i skolan och sen skyndade jag mig hem, lånade mammas bil och begav mig till djursjukhuset med Zindra! Dags för ett återbesök och kontroll av benet! Allt såg jätte bra ut =) Såret har läkt jätte fint, så hon behöver knappt ha tratten på sig mer. Hennes muskulatur i benet har sakta men säkert börjat byggas upp, och hon stödjer nästan fullt ut på benet nu. Jag skulle öka längden på hennes promenader, så nu tyckte sjukgymnasten att jag skulle gå en 500 meters promenad med henne minst 1 gång om dagen. Vi ska dit igen på återbesök den 4:e Juni, hoppas på att min lilla Zindra har blivit ännu bättre då =)

Sen fick jag ett spontant sms från rebecca som frågade om jag bjöd på kaffe + att hon kunde bjuda mig på middag =) Så gulligt! Ja, det tackar man inte nej till ;) Så vi har druckit kaffe, pratat värlsproblem och avnjutit en god spagetti och köttfärssås, MUMS! och vet ni vad?? Sara åt faktiskt 3 små svampar! Ni vet dom som är hela och lite sådär smått söta?! haha... Så sant som det är sagt (skrivet...!) Tack för idag gumman, det var verkligen jätte uppskattat!! Sånt man värdesätter =)

Nä nu ska jag börja förbereda inför morgon dagen!

Kramar till er =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0