Då var man här igen :)

Bloggpausen varade inte länge.. Haha!

Har legat och funderat lite på mitt bloggande nu imorse.. Jag kommer nog inte att kunna hålla mig härifrån, för jag behöver verkligen skriva av mig ibland. Att jag är osäker på mitt bloggande handlar nog mest om vad jag ska skriva om? Fantasin tar liksom slut ibland, och det känns mest som att jag ältar samma saker, dag ut och dag in..

* Idag har jag varit och tränat...
* Dagens middag...
* Skola imorgon...

Bla bla bla.. Det tråkiga är att det känns som att mina läsare inte uppskattar min blogg lika mycket nu som förr. Folk frågar mig om jag inte kan lägga upp en frågestund osv, men kommer där några frågor? Nope.. Det är ganska jobbigt när man inte får någon feedback på det man gör, och så är det väl med nästan allt!? Igår hade jag 105 läsare på bloggen, och så ligger siffran nästan varenda dag.

NI 105 måste väl läsa min blogg av en anledning? Skriver jag något roligt? Är det kul att följa en kävlingebo i vardagen? Många kanske läser för att dem tycker det är kul att följa min träning samt skola? Inte vet jag..

För att jag ska kunna fortsätta skriva måste jag få lite feedback! Vad är extra skoj att läsa om? Det är alltid bra att få tips på vad man ska fortsätta skriva om, och vad man kan skippa ;)

Skulle blivit hemskt glad om ni skulle vilja skriva 1 sak som gör att JUST DU tycker om att läsa min blogg :) Gör mig motiverad till att fortsätta skriva :)

KRAM!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har faktiskt inte någon speciell anledning till varför jag läser. Jag gillar att läsa bloggar helt enkelt :P

2010-11-12 @ 11:02:36
Postat av: Ida

Hallå ! Jag har följt din blogg ett tag o gillar den skarpt. Även om det inte är nåt speciellt du skriver om mer än din vardag.

Sånt som jag tycker är extra kul att läsa om är tex vad du äter o inte äter för att nå ditt önskade resultat med vikten, att läsa om vad du o Jimmy har för planer i framtiden, skolan, kanske nåt shopping tips, hur ni inreder nu när ni är två i hushållet, osv. Sen att jag själv bott i Kävlinge, gått på korsbacka o har gemensamma bekanta med både dig och Jimmy, gör ju det hela lite roligare.

För min del är ju bloggarna jag läser, ett litet avbrott i min egna vardag med bebisar o räkningar. :) Hoppas du återfår din motivation igen, om inte annat så ses vi ju på FB. :)

2010-11-12 @ 11:09:25
Postat av: Becka!

Ja, du vet att jag läser.. =) Varför jag läser? Tja, vi pratar ju inte var dag så de e klart att det kan va kul att se vad du har pysslat med under dagen. Typ. Bättre svar har hag inte =)

2010-11-12 @ 12:14:32
URL: http://bluflowagirl.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag gillar att läsa bloggar och du är en av favoriterna! Extra kul är det att du lägger upp så mycket bilder=)

2010-11-12 @ 18:46:09
Postat av: angelica

Det e alltid lia rolit att se va du har förr daj nu för tiden eftersom vi inte träffas så som vi gjorde var dag när vi gick i skolan o så!!!

Tycker din blogg e intresant, den e typ liadan som min man skriver ju om de man e med om här i livet o dem som inte tycker de e intresant behöver ju inte läsa så skriv VAD DU känner för sara=)

Grattis ti att ni blitt sambos nu föresten rolit för er=)

Kram Agge

2010-11-13 @ 11:19:47
URL: http://pinupangel.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag läser nog din blogg för du har blivit en i högen man har koll på eller va man ska säga. Jag vet vem du är sen innan, för jag kommer själv från kävlinge. Men bor ej kvar. Så då är det lite kul på så sätt.. Keep Working, you go girl :)

2010-11-13 @ 12:31:01
Postat av: Anonym

Jag är en trogen läsare. Har följt dig på din blogg i några månader nu och tycker verkligen att det är kul läsning. Att du bara skriver om "vanliga saker" enligt dig själv gör mig inget. Lika skoj att läsa ändå. Hoppas att du fortsätter skirva!

2010-11-14 @ 01:02:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0