Lady gaga malmö arena 2010

WOW VILKEN KVÄLL!!


Köpte biljetter till Lady Gagas konsert i våras någon gång.. TACK GUD för att jag verkligen köpte den där biljetten! Verkligen en upplevelse över det vanliga :)

Får även passa på att berätta att de var UNDERBARA CELLE BELLES FÖDELSEDAG IGÅR OCKSÅ JUH!! hihi.. 24 år blev denna snygga kvinna ;) Älskar dig SIS!!

Blev upphämtad av töserna i skolan runt 15.20. Efter de begav vi oss in till Malmö och till Jensens Böffhaus där vi hade bokat bord 16.00! Åt en super god middag + efterrätt :) Mums mums.. (Sara älskar att äta på restaurang!) Blev en massa tjejsnack och självklart en del GAGA prat under middagen..

18.00 begav vi oss vidare ---> MOT ARENAN!! Väl framme inser vi att där ringlar en kö typ runt hela arenan! Hmm.. Hur länge ska vi stå här ute i regnet och FRYSA?? Trots den hemska kön, gick de rätt snabbt ändå!

Sen var det bara att hänga av jackorna, gå på toaletten och sen gå ner på golvet och ställa sig! Lyckades få SKIT BRA platser, som ni säkert kunde förstå med tanke på mina bilder ;) Synd om de människorna som hade köat utanför arenan i 1 dag.. Haha! Och här kommer vi 5 tjejer 30 min innan förbandet börjar och bara går rakt ner på golvet och får super platser! Måste kännas himla snopet för dessa människor ;)

Förbandet var sådär.. har väl bara 1 sak att säga: GALET!

Lady Gagas konsert var GRYM! Fan vad hon äger, alltså! Har tyckt att denna tjej har varit skit bra ända sedan hennes första låt Just Dance släpptes! Hon är såå stor! Och en sak som jag märkte igår var att hon var väldigt omtänksam också.. Pratade väldigt mycket i micken ut till publiken om attmänniskor ska älska sig själva och inte bry sig på vad andra tycker, och när konserten var slut skulle vi gå ut från arenan och älska OSS SJÄLVA mer och inte GAGA ;)

BORN THIS WAY, MONSTER BALL, MY SWEDISH MONSTER, FREE BITCH!!

En kväll jag aldrig kommer glömma






















































Kommentarer
Postat av: Anna Mårtensson

Grymt bra bilder. Verkar varit en häftig show, hade oxå velat se det.

2010-11-21 @ 22:18:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0