En date med Lola är aldrig fel =)

HEMMA FRÅN SKOLAN!! Känns härligt eftersom jag egentligen skulle sluta 17.00 men "sket" i den sista lektionen. Vi skulle sitta på skolans bibliotek och lära oss att söka efter vetenskapliga artiklar. Tackar en vän från klassen då hon hjälper mig att förstå vart jag ska leta efter dom osv.

Skulle egentligen vilja bege mig ut på en powerwalk, men eftersom jag nästan precis har ätit så får jag nog lugna mig lite. Kanske ska göra lite annan nytta medans den kraftiga mättnadskänslan sakta försvinner? Hade tänkt göra en kyckling sallad senare ikväll, men då är det lika bra att ta tag i det projektet nu istället!

Just nu kan jag inte göra så mycket på min tredje reflektionsuppgift. Jag saknar den där vetenskapliga artikeln! När jag väl har hittat en sådan kan jag börja jobba direkt. Hade planer på att träffa Lola på torsdag kväll, men eftersom jag sitter här hemma och har NADA att göra idag så blir det en date med henne idag istället =) Så kanske man kan fokusera sig på skolarbetet på torsdag kväll istället. Japp, så får de bli =)

Trevlig Tisdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0