Finns ingen som gör mig lyckligare <3

Ohhhh vad jag är kär <3 Har verkligen lyckats hitta DEN mannen jag vill leva resten av mitt liv med! Jag menar det från hjärtat, och kommer alltid göra det.. Älskade Jimmy <3

Igår när jag jobbade fick jag ett sms från honom.. Han gav ett super mysigt förslag, som vi skulle göra igår på eftermiddagen. Jag tackade INTE nej! När jag kom hem från jobb var Jimmy inte hemma, men han kom ca 30 min efter. Han hade handlat med sig: engångsgrill, färdig marinerat kött, potatissallad och annat gott :) ca 14.00 körde vi ut till Furulundsskogen (där vi sedan tidigare har hittat en liten skogdunge/oas) La oss på filten, tände grillen och bara njöt av varandra <3 Vi spenderade hela 3 timmar i solen, under bar himmel.. Japp, jag är kär!


Men nu är ledigheten från skolan över :S Känner inte alls för att plugga mer denna terminen! Hur får man motivation till att plugga när solen skiner utomhus, och det enda man kan tänka på är att få vara ute...?! Jobbigt! Jag har i alla fall NOLL LUST att sticka till skolan idag! Suck.. Jag vill ha sommarlov!!! (som egentligen inte är mkt bättre, då man ska jobba istället) Vilka härliga år jag dragit på mig? Eller inte.. Först pluggar man + jobbar extra i ett helt år, därefter när det "äntligen" är sommarlov, ja då ska man jobba nästan varanda dag, och sen när sommarlovet är slut, ja då ska man på det igen ---> plugg ytterligare 1 år... Ibland är det inte kul att vara student!

Får väl ha detta i tanken: om ca 3 år är jag förhoppningsvis anställd som socionom och får ÄNTLIGEN ta ut en hel semester = 4 veckor på sommaren.. Varför kan det inte vara 2013 NU????!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0