Lägenhet...????!!

Ännu en dag i skolan avklarad, skönt! Som jag skrev i ett tidigare inlägg vill jag bara ha sommarlov och jobba! Har pluggat konstant i snart 1 år nu, så nu längtar jag nästan efter att få jobba lite istället! Konstigt nog.. (?)

Men gud vad jag tänker och funderar, hela tiden.. Lägenhets letandet gör mig såå frustrerad!! Det tar väldigt mycket energi att inte veta hur man ska göra med sitt boende. Det enda vi vill är att få flytta, till en trea eller fyra på markplan med en liten trädgård, men som med allt annat så är det nästintill omöjligt att få som man vill ;( Vad hade inte varit bättre än en lägenhet med trädgård till sommaren? Hmm.. Vi ska vara glada OM vi ens har en lägenhet till vintern.. Jag vet, negativa Sara men så känns det verkligen.. Det gör mig inte speciellt glad :(

USH! Åter till något annat....

Kommentarer
Postat av: Anonym

Står ni i kö på hyres så var på hugget på webben!.. Lite "lättare" nu kanske..ifall folk missar att kika där när något är ute. =)

Håller tummen Sara! / Kram Jane

2011-04-28 @ 19:22:03
Postat av: Jane

Står ni i kö på hyres så var på hugget på webben!.. Lite "lättare" nu kanske..ifall folk missar att kika där när något är ute. =)

Håller tummen Sara! / Kram Jane

2011-04-28 @ 19:22:51
Postat av: Sara

Tack Jane för tipset, men TRO MIG vi är inne på KKB:s sida varenda dag!! Har satt upp oss på två lägenheter, alltså intresseanmälan, hamnade på turplats 1-5 av 77 på den ena, och 1-5 av 42 på den andre. Tror ni att vi fick någon av dem?! Nope.. Jimmy har ett jätte bra ködatum, då han stått i KKB kön sedan 2007, men inte hjälper det... ;(

2011-04-28 @ 19:41:18
Postat av: Jane

Ni ligger ju ändå rätt hyffsat till.. Trots allt. Häng på bara!!!=) Kramen!

2011-04-29 @ 07:57:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0