Snacka om en crazy dag!!

Shit vilken dag det har varit idag ;) Eller hur gumman..? haha!!

Den började lugnt och stilla med lite morgonkaffe hemma hos mig.. Problemen kom när vi väl var på NOVA! Vi skulle "bara" dit och uträtta några SNABBA ärende, men alla som känner mig vet att dessa SNABBA ärende ibland inte alls blir så! Vi kom till NOVA 10.15, och hade planer på att vara därifrån senast 12.00 så att vi skulle hinna till gymmet och köra det där efterlängtade styrkepasset. Men "det blir inte alltid som man tänkt sig", heter det inte så? Efter 25 provade tröjor och 10 par provade jeans samt 12 par skor är vi ÄNTLIGEN klara!! 15.30 gick vi ut från NOVA efter att ha sprungit inne på de jävla köpcentert i 5 timmar och 15 minuter!! Måste erkänna att det var helt och hållet mitt fel, som alltid när man springer i affärer med mig! Stackars Vera ;) Men tror att hon tyckte det var en trevlig och rolig dag ändå :) Jag kan ju säga att hon är expert på att vara smakråd i alla fall!!

Eftersom vi spenderade såå många timmar på något vi egentligen inte skulle, så fick vi hoppa över träningen idag.. Men efter att ha provat kläder konstant i 5 timmar så borde man inte ha någon ångest, eller..?! Körde i alla fall ner till ICA och inhandlade lite gott och därefter hem till vera för att påbörja middagen.. Nu ikväll har vi suttit på balkongen och druckit kaffe, rökat ett x-antal ciggaretter och börjat planera min 25 års fest :) Nu tror jag att jag vet hur jag vill ha det!! Wiiee, kommer bli såå bra :)

Som sagt, det var denna dagen det ;) haha...

Tack snäckan för att du förgyllde min lediga dag <3 Kärlek i massor!!


Kommentarer
Postat av: Vera

Tack så jätte mkt för en super dag tillsammans med dig!!! =) Har varit toppen från början till slut!! Älskar dig Snäckan, du betyder mkt för mig!! Puss o Kram

2011-04-13 @ 21:35:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0