Min diet vecka --->

Tänkte skriva några rader om hur min "diet" hittills har fungerat:

Det har nu gått ca 5 dagar sedan jag påbörjade min diet. Det största steget (enligt mig själv) var ju att sluta med socker i kaffet. Och så sant osm det är sagt, jag har slutat! Men ska jag vara ärlig så tycker jag fortfarande inte att det är gott att dricka utan. Det är alltså godare att dricka med socker, än sålänge.. Vet dock inte hur ag skulle reagera om jag skulle stoppa en sockerbit i kaffet, kan hända att jag regarerar på att det är äckligt då. Tänker i alla fall inte försöka! Tänk så skulle jag fortfarande tycka att det är godare? :) Men är i alla fall stolt över mig själv :) Hoppas att kaffet smakar bättre ju fler dagar som går bara :P

På tal om skräpmaten/kakorna/godiset/läsken osv så har även det fungerat galant :) Har inte fått i mig något onyttigt sen i tisdags, och jag saknar det inte heller (änsålänge.. hehe) Igår på 30 års festen var det lite jobbigt just när kladdkakan kom fram :S Men jag stod emot! det jobbiga med att hålla en strikt diet när man går bort är alla TUSEN FRÅGOR om varför inte jag dricker eller äter kladdkaka?! De andra tjejerna som satt vid mitt bord drack inte heller. Men deras anledning kändes en aning vettigare: Gravid/ammar! Men jag skiter i reaktionerna.. Jag känner mig själv bäst, och jag vet att det måste bli ett slut på det "ohälsosamma" livet för att jag ska kunna återfå formen! Hade jag nu ätit den där kladdkake biten så hade jag kanske gjort människorna runt mitt bord "mer glada".. Men det är ju inte dem som får gå och ha dåligt samvete resten av kvällen.. Nä precis!

Träningen går även den galant! Har tränat 4 ggr denna veckan och en av dagarna vart det ju till och med ett dubbelpass (powerwalk + styrketräning!) Ska till gymmet idag också! Känns underbart skönt att äntligen ha kommit igång igen :) Bestämde mig i onsdags för att jag skulle träna MINST 4 ggr/vecka. Så denna veckan har jag klarat målet i alla fall.. Hoppas på att nästa vecka blir precis lika full med träning :)

NU: En kopp kaffe (utan socker) sen på med träningkläderna och iväg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0