Ett inlägg enbart om träning :)

Som jag säkert har skrivit innan så älskar jag att träna styrketräning! Jag älskar att lyfta de där vikterna, och känna att jag förbättrar mig sakta med säkert för varje gång. Det ger mig en kick som är svår att beskriva.. Precis som många andra tjejer älskar jag även att fotografera mig själv, just den dagen jag är som mest nöjd med min kropp. Det är kul att ha bilder sparade på datorn från flera månader tillbaka, så att man kan jämföra och se om kroppen har förändrats eller inte. Dock är jag medveten om att jag måste minska i fettprocent innan jag får de där snygga och synliga musklerna :P Det är inte så lätt! Vill som sagt inte ändra om min kost drastiskt heller, så det får ta den tid det tar! Självklart har jag också funderat mycket på vilken träningsform som passar mig bäst. Jag gillar när det bränner i musklerna, och att jag har ett jämt flås hela timmen. Jag föredrar inte den träningsformen där man knappt kan andas efter 10 minuters träning, det är inte jag :P Sen så har jag även insett att jag aldrig kan bli smal, typ modellsmal. Min kropp är inte uppbyggd för att se ut så, och det har jag förstått först nu!

Äntligen har jag hittat det som passar mig bäst = Styrketräning + vanlig konditionsträning

Satt och kollade på lite bilder jag tagit tidigare, och vart bara tvungen att jämföra!!


Februari 2011: Bild tagen efter 4 månaders intensiv styrketräning


April 2011: Bild tagen efter 5-6 månaders intensiv styrketräning
(vilken axel/bröstmuskel!!)


Augusti 2011: Såhär ser min arm ut idag. Känns som att jag har tappat en del jämfört med bilden som är tagen i April :S Not good! Men jag har bara mig själv att skylla! Har varit mega dålig på att träna styrka nu i sommar.. Har föredragit att promenera utomhus

(de få gånger jag faktiskt har rört på mig!)



Det är bara att inse Sara, till hösten är det TRÄNING till max som gäller! Sätter igång redan i slutet av Augusti, och har ett mål som jag ska nå inom ett visst antal månader. Spännande :) Känner mig redan nu sjuukt taggad inför hösten!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är hur snygg som helst min tös;)

2011-08-11 @ 00:29:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0