Ohhh! Jag är sur :( För tredje veckan i ra...

img_5542 (MMS)

Ohhh! Jag är sur :( För tredje veckan i rad har jag gått upp. Vad händer? Första veckan: +0,3, andra veckan: +0,2 och denna vecka +0,1 :( Alltså 0,6 på tre veckor, vilket inte är bra! Men egentligen kan jag inte gnälla.. De första två veckorna tränade jag väldigt lite, och syndade mycket och denna veckan är det mens! Går alltid upp dagen innan mens :S suck. Förstår inte varför de ska vara så himla svårt att gå ner 8,5 kg?! De första 5 kilona gick som en dans, men dessa resterande 3,5 är rena mardrömmen att bli av med! Men envis som jag är fortsätter jag med min träning! Någon gång ska det FAN gå!


Kommentarer
Postat av: Anna

det kommer du fixa!

jag vet ju inte riktigt hur du äter, men du kanske får ändra om lite i kosten oxå nu när du tränar så mycke? bara en tanke!

kram

2011-02-23 @ 07:59:29
Postat av: Sara

Hmm.. Det är svårt! Jag äter normalt, har bytat ut allt bröd mot surdegsbröd/grova knäcke + att jag äter fullkorn på både ris och pasta.. Vill inte ändra min kost mer än så, för det har jag prövat så många gånger och jag håller dieten 6 veckor, sen börjar jag äta "normalt" igen och går upp i vikt! Suck.. Får nog minska på mina portioner samt inte vara så himla svag för choklad ;)

2011-02-23 @ 09:50:06
Postat av: Annica Nilsson

Muskler väger mer så det är inte så konstigt skulle jag tro,, mät dig också så ser du resultat på ytterligare ett sätt,, men muskler väger mer :) kramizzz i massor<3<3<3

2011-02-23 @ 11:28:00
Postat av: Linda

0,6kg är ingenting du ens behöver tänka på.

Vissa människor kan faktiskt pendla alltid på 2kg.

Beroende på när & hur man väger sig.

Tycker precis som du när det gäller kost...

Jag är nästintill vad jag vill...bara man rör på sig så är det ingen fara.

Klarar inte av att verkligen hålla hårt på en diet...tycker det är tråkigt plus att jag är kräsen så får jag inte äta de jag gillar äter jag ingen mat alls vilket oxå blir viktuppgång:P



2011-02-23 @ 12:22:08
Postat av: Jane

Du tränar mkt Sara..kan det inte vara muskler?



Kram

2011-02-23 @ 15:15:39
Postat av: Jenny

Om du mäter dig och minskar på så vis är det säkert muskler. Men oftast handlar det ju simpelt om vad som går in och vad som går ut. Surdegsbröd är bättre bröd men lika mkt kcal som vanligt osv pröva att ät hälften av så mkt bröd du brukar halv skiva eller tunna skivan.....pröva minska dina portioner ex middag med 1/3, eller undvik kolhydrater efter lunchmålet, så du äter det till frukost. Andra tips ät var tredje timme, kvällsmål ex kesella lätt finns storpack på lidl billigare än vanlig. Kämpa på!

2011-02-23 @ 16:31:36
Postat av: Alexandra

Jag har börjat med att öka på förbränningsträningen tills jag har gått ner de kilo jag vill gå ner. När jag har gått ner det jag vill så börjar jag att fokusera mer på styrkan. När jag tränar styrka håller jag ett högt tempo så att jag håller en jämn hög puls och varvar med intervaller. Dra ner drastiskt på kolhydraterna och koncentrera dig istället på keso, kesella,ägg, lax, kycklingfile,avokado, mycket protein med andra ord. Finn crisp är ett bra alternativ till knäckebröd.Du behöver inte gå på diet, du kommer lyckas ändå.Dessa livsmedel mättar även bra så du behöver inte äta så mycket. Byt ut din brödfrukost till en omelett gjord på två ägg,kycklingfile, avokado, eller något annat proteinrikt. Jag lovar, du kommer att hålla dig mätt längre och du slipper blodsocker svängarna. Kan jag, kan du! Lycka till!

2011-02-25 @ 12:20:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0