Sjösala damcykel säljes!

Då var det kväll igen.. Känns knappt som att man hinner med längre! Tiden går alldeles för snabbt.. Fast ibland kan det vara bra också, när man ser fram emot en "viss dag" eller så ;)

Fick i alla fall hämtat ut min cykel som jag vann från TIME sportsclub! Generöst :) Dock har jag redan en nästan helt ny sjösala cykel, och hade tänkt sälja denna! Jag kommer lägga upp den här i bloggen till försäljning, men finns det någon som redan nu är intresserad så skriv en kommentar! Jag har till och med låtit tramporna vara omonterade, för att det ska synas att den är helt ny! (tramporna är väldigt lätta att sätta på själv!) Bild på cykeln kommer inom kort!

Svart damcykel

Märke: Sjösala

Nypris: 3500 :-

Mitt pris: 2800 :-

Har fått sålt litteratur från termin 1 nu, det var på tiden att jag blev av med dom! Tack Angelica :) Så nu har jag fått in en liten slant, så att jag kan lägga 2000 :- på mina böcker som jag ska ha nu till delkurs 1 på juridiken.. SURA pengar! Men får väl hoppas på att jag får tillbaka nästan allt sen igen :)

Nu ska jag promenera med hunden, därefter MYS med hjärtat <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

2000 kr?

Jag har köpt lagboken och diverse kurslitteratur till terminen för sammanlagt 700 kr. Andrahandsbokhandeln är superb, man kan ofta hitta alldeles nya böcker där, liksom lycknis.se.

2011-01-20 @ 12:59:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0