Säljs det inga sommarklänningar?

Idag känns det som att jag har varit överallt & ingenstans! Först körd ejag till ÖB och fick inhandlat det mesta till festen :) Några hundralappar fattigare körd ejag vidare till Rusta, där jag handlade lite till... Puuhh! Det är krävande att springa runt och handla till en fest! Skit mycket att hålla koll på, väldans tur att jag hade min handlelapp :P Väl klar med allt handlande till kalaset begav jag mig in på NOVA för att hitta DEN sommarklänningen. Det var inte min dag idag.. Hittade inte ETT SKIT! Arg, irriterad och frustrerad blev jag allt eftersom tiden gick. Efter 2 timmar på NOVA gav jag upp, körde hem till Mamma och lastade av alla saker och sen vidare mot Center Syd i hopp om att jag skulle hitta DEN klänningen där. Tyvärr blev det samma sak även på det köpcentret. Har märkt att det i stort sett bara säljs låååånga klänningar! Jag är inget "fan" av det, kan jag säga.. Typ det fulaste jag vet, på mig! En klänning ska sluta ovanför knäna, så är det bara ;) Hittade dock 2 linnen som jag blev "tok-förälskad" i :) Tyvärr också det enda på heeeela dagen..

Nu har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig på fredag :( KUL?!


Köpta på New Yorker ---> 89:- st :)


Jag verkligen ÄLSKAR blommigt! Speciellt blommiga linnen :) Men det kan absolut inte vara vilka blommor som helst.. De får inte vara för stora eller för små. Dessa blommönstret är perfekt (enligt mig!)

Kommentarer
Postat av: Emma

Så jobbigt när det är nåt speciellt och man verkligen inte hittar nåt o ha på sig.. Men du kan kanske låna en av nån tjejkonpis? Nån måste ju ha en blommig tycker man :)

2011-07-05 @ 13:09:53
URL: http://hejhejhejemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0