Längtar såå till min examen :)

Snart har jag studerat till socionom i 1,5 år, 3 hela terminer.. Nästan varje dag tänker jag på vad jag skulle vilja jobba med när jag är klar. Kommer jag att jobba som det jag verkligen vill? Kanske finns där ingen tjänst just då, vilket medför att jag kan bli tvungen att ta ett jobb jag inte tänkt mig frånbörjan osv..? Jag vet att jag inte borde tänka på detta redan nu, men det är svårt att låta bli! Jag har 4 terminer kvar att gå, vilket för er kan kännas som en lång tid. Men för mig gör det inte de.. Jag har snart gått 3 terminer, och det har gått jävligt fort! Eftersom vi går ut på praktik nästa vår (hela terminen) så kommer det göra att skolgången känns ännu "mindre".

Redan från början så har jag sagt att jag vill jobba med kriminella ungdomar/vuxna. Missbrukare av olika slag är en annan inriktning. Jag är inte särskilt intresserad av att jobba med små barn, det är en sak jag är säker på. Men just ungdomar lockar väldigt mycket! Kurator på en skola är nog det som intresserar mig mest! Gick in på arbetsförmedlingen och kollade upp lite ang jobb som socionom. Hittade en perfekt tjänst, som jag tror att jag hade stormtrivts med :)





Nä nu måste jag klä på mig, och springa bort till tåget! Idag är det ännu en fulldag i skolan med min domstolsgrupp :S Hoppas innerligt på att vi blir klara idag, eftersom vi har vårt seminarie på fredag! Ska bli skönt när detta grupparbetet är över, så att man kan fokusera på allt plugg jag tappat inför tentan i slutet av mars!

Kram kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0