Sommartid inställd och vår :)

Gud vad skönt det var att sova ut idag (trots att jag gick miste om 1 timme) Att få sova 10 timmar, när man tidigare nätter bara sovit hälften är guld värt! Så skönt att Iphonen ställer om sig själv! Snart ska jag dricka en kopp kaffe, på balkongen i solen :)



På tal om det där att få sova 1 timme mindre, nu är det ÄNTLIGEN HAR VI STÄLLT OM TILL SOMMARTID!! Nu kommer det vara ljust på morgonen när man stiger upp, och ljust till minst 20.00 på kvällarna :) Nu kan man verkligen säga att det är vår! Våren är den årstid jag gillar och uppskattar mest. Man skulle kunna tro att det är sommaren, men det är det inte! När våren äntligen har kommit så uppskattar man den otroligt mycket pga hösten och vintern som varit. Det spelar egentligen ingen roll om det fortfarande är lite kallt i luften, solen den skiner juh!! Att få kunna ta på sig vårjackan, vårskorna och lämna allt det trista bakom sig som har med hösten/vintern att göra! När det kommer till sommaren, så är såklart även den underbar.. Men när det är sommar har vi så många krav på att det verkligen ska vara SKIT FINT väder och minst 20-25 grader. Vi svenskar är så konstiga där.. Har vi för kallt på sommaren, då gnäller vi för det, och har vi det för varmt, ja då gnäller vi för det! Snacka inte om dem som gnäller för att det är dåligt väder på deras semester och att de råkade lägga fel semesterveckor just det året, haha :) standard!



Som sagt, jag själv uppskattar våren mer! Att få möta årets första solstrålar, och bara veta att det kommer bli mer av den varan gör mig glad :) Man tar inget för givet på den tidiga våren (som idag) Är det lite sämre väder, ja då accepterar man det för att vi "bara" är i början av April.. Är det istället fint väder blir vi överlyckliga!!

På tal om det fina vädret ---> Idag blir det minsann 1 timmes powerwalk utomhus!

Kommentarer
Postat av: celle

de e inte ljust när man går upp langre,igår,va de jätte ljust o idag va de inte ljust förrän ja kom till jobb..:( buuuhu men härliga härliga vår..=)

2011-03-27 @ 13:34:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0