Saknar dig lillebror <3

Det kan gå minuter, timmar och till och med dagar utan en tanke.. Men de dagar du finns i tankarna, då finns du där hela tiden. Jag tittar på kort, de få kort jag har av dig och försöker att minnas tiden med dig. Jag minns dig.. Jag minns att du var sprallig, glad och oehört kärleksfull. Du ville ständigt pussas och kramas, och jag kommer ihåg att jag tänkte på vilken pussgurka du skulle bli på alla tjejerna när du blev stor. Jag minns speciella händelser, som när du och Simon blev "rånade" på eran boll (tror jag att det var) när ni var nere på grusplanen utanför pappa och lekte. Jag kommer också ihåg hur vansinnig jag blev på de ungdomar som bråkat med er, då ingen människa skulle få göra mina brödrar ledsna! Jag minns när vi alla sov över hemma hos pappa, vi lurade Simon att tro att det var morgon trots att han i själva verket bara hade sovit 30 min! Det var kul :) Gräddkriget vi alla hade tillsammans i pappas lägenhet är något jag aldrig kommer glömma.. Jag minns att vi pratade om det nu den senaste gången du var hemma hos mig.. Vi skrattade! Tänk vad lite grädde kan göra folk glada :)

Du har funnits i mitt liv, under en viss period och alla minnen jag fick med dig kommer jag föralltid att bära med mig i mitt hjärta.. Du är ju trots allt min älskade lillebror <3 Skänker en tanke till dig ikväll Linus, genom detta inlägg och genom att tända ett ljus..

Älskar dig <3



Kommentarer
Postat av: pappa

fint gumman..

Simon(känns som jag har precis somnat),haha,de va roligt,och gräddkriget,som vi flippade ut..

Va rädd om er mina älskade barn <3

Ser framemot Fars dag ;)



2011-11-09 @ 21:38:24
Postat av: Michelle

SÅ fint skrivit om Linus,

Man hade aldrig tråkigt när han var med,

om man var ledsen fanns han alltid där och fråga varför och så efter sa han alltid till en att sluta sura eller vara ledsen för de kunde man vara en annan dag,

Linus har ett hjärta av RENT GULD!



När jag läste och titta på bilden så kunde jag bara inte hålla inne tårarna!



Älskar lilleman så otroligt Mycket! :'( <3

2011-11-10 @ 23:47:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0