VI är bostadsrättsägare :)

Idag är nog en av de lyckligaste dagarna som jag och Jimmy har upplevt tillsammans :) VI HAR KÖPT VÅRAN FÖRSTA GEMENSAMMA BOSTADSRÄTT! Vi kan knappt förstå att det är sant.. Bara för några dagar sedan visste vi inte om vi skulle ha "tak över huvudet" den 1 mars när tillträdet på min lägenhet ska ske. Massor med stenar har släppt från våra axlar, och just nu känner vi en sådan TOTAL LYCKA <3 Längtar såå tills den 1 mars, då det är tillträde på våran lägenhet :) Vi får hålla oss i skinnet ett tag till, 3 månader för att vara exakt! men tiden den går snabbt, och rätt som det är så sitter vi här i min "gamla" lägenhet med en massa flyttlådor vid sidan om oss :P

Efter att vi varit och skrivit på papperna i eftermiddags så körde vi ut till Center Syd för att uträtta lite ärende. Bland annat så skulle vi handla hem lite smått och gott samt tillbehör för att julsakerna skulle få komma till sin rätt (ex mossa till adventsljusstaken) Handlade även 2 bakelser med oss hem, men efter middagen orkade ingen av oss äta mer! Så prinsessbakelserna får vi fira med imorgon istället :)

Bilder på lägenheten som blir vår 1:e Mars ----> (Tagna från hemnet)











Detta var bara en liten del av alla bilder osm finns :) Jag ska spara alla dessa bilder så ska jag jämföra och visa er hur det ser ut när vi har fått sätta våran prägel på allt :)

Jag kan säga att det är en skön känsla när man gör en bra affär :)

Behöver jag säga att VI LÄNGTAR!!??!


Kommentarer
Postat av: Ida

Ser jättefint ut! Grattis! :)

2011-11-27 @ 09:42:03
Postat av: Maria

Var är det ngnstans?

2011-11-27 @ 10:12:16
Postat av: sosso

superfint!!! längtar ti vi kan ta en kaffe där ;) hihi kramar

2011-11-27 @ 12:54:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0