Ingen tid för nöje :(

Alltså, ingen tid för bloggen.. Suck! Känns tråkigt när jag inte kan uppdatera! Inte bara för er skull, utan för mig själv! Älskar att ha inlägg att gå tillbaka och läsa igenom, och jag vill gärna att där ska finnas minst en till två uppdateringar varje dag!

Det är väldigt mycket med skolan just nu.. Vi håller på att avverka litteratur seminarium samtidigt som vi skriver på sista sidan på vårt fördjupnings arbete! Mitt i allt detta ska vi även gå på föreläsningar som belyser psykiatrin, och imorgon vara i Kristianstad hela dagen på studiebesök! På fredag examineras vi i detta, genom ett seminarium.. Puuhh! Jag tror att denna delkursen slutar om exakt en vecka! Då har vi två lediga dagar innan det är dags att ge sig på nästa delkurs.. Giss om jag ska vila upp mig då :)

Pga allt skolarbete kommer jag efter med min träning känns det som.. Lyckades få ihop fem träningstillfälle förra veckan, men är osäker på om jag kan lyckas med det, denna veckan :S Powerwalkade igår, och hoppas på minst två träningspass till! Vi får väl se vad jag kan hinna med :)

Nu ska jag sova.. Jag har en lååång dag framför mig imorgon --->

- Klockan ringer 05.00

- Stiger upp ca 05.15

- Göra vid mig

- Äta frukost

- Ta tåget till Lund 06.53

- Möta upp gruppen

- 07.15 köra till Kristianstad

- 08.30 Studiebesök på BUP (Barn och ungdoms psykiatrin)

- Lunch

- 13.00 studiebesök på vuxenpsyk

- ca 15.00 ----> HEMFÄRD!

Så med de skrivet säger jag godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0