Svar på era frågor :)

Blev det bordet på IKEA ;)

Nej, det blev det inte! Trots att vi båda hade velat ha det :( Vi insåg ganska snabbt att det kommer bli alldeles för stort för vårt vardagsrum.. Bara till att leta vidare ;)

Varför bytar du ut vänner hela tiden? Om jag inte har fel för mig så var det inte längesen du och Rebecka knappt pratade och nu är det izza.. ? Tänkt på vad det kan bero på? Kram

"Jag är en tjej som älskar att byta vänner på löpande band! Jag blir liksom trött på deras vänskap, och i längden är det faktiskt ganska tjatigt att snacka med samma människor dag ut och dag in! Ush ush ush.. Så för att få lite ombyta i mitt liv, så väljer jag att byta ut dem, mot nya och roligare människor :)"

Hoppas att du förstår att jag inte menar allvar med det jag skrev ovanför. Men är det såhär du har uppfattat mig? Att jag bytar vänner "ofta"?

Jag ska berätta för dig hur det ligger till:

För det första så älskar jag alla mina vänner över allt annat, som för tillfället finns i mitt liv. Jag skulle aldrig med vilje, vilja byta ut någon av dem. Precis som du skriver så valde/har jag valt att ta avstånd från vänner genom åren av vissa speciella anledningar. Den största anledningen av dem alla är att jag har blivit väldigt sårad och besviken. Anledningarna till att jag blivit sårad, är inget som jag vill ta här. Sen så är jag en sådan människa som aldrig skulle kunna umgås med en person som faktiskt har sårat mig rejält, inte på ett bra tag i alla fall. Det tar lång tid att läka såren, men det sägs ju att tiden läker alla sår? Jag och rebecca har börjat prata/umgås igen och det är jag såå glad över!! Men det tog också över 1 år innan tiden hade läkt mina sår.. Ibland är det just det som behövs, tid och ännu mer tid.. Jag "bytar" inte ut mina vänner.. Jag bara väljer/har valt att inte umgås med de som sårat mig. För min egen del så behöver jag ta avstånd. Samtidigt som det inte är en "äkta" och rätt vänskap om jag hade valt att fortsätta umgås. Då hade jag inte varit ärlig mot dem!

Vilka bloggar följer du/läser ofta? :)

Jag läser en massa bloggar, en del kändisbloggar och en del "vanliga" bloggar. För det mesta så gillar jag att läsa mina bekantas/vänners bloggar :) Här kommer en liten lista på en del av dem (I brist på tid, så länkar jag inte!) jag brukar följa:


www.jennieklang.blogg.se

www.blondinbella.se

www.kissies.se

www.witte.blogg.se

www.littlemissdivaa.blogg.se

www.rebeccamansson.blogg.se


DÅ VAR FRÅGESTUNDEN SLUT! Tack för era frågor :) :) KRAM!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0