Sista helgen i Januari

LÖRDAGEN

Spenderades med mina härliga tjejer :) 18.00 anlände jag hem till Vera, där Rebecca redan infunnit sig! Drack en massa kaffe, 1 cider och åt sjuuukt mycket godis! är det lördag så är det :P Satte på en film, som ingen av oss verkade vara särskilt intresserad av ;) Så, Sara räddade oss när hon anlände! Då blev det istället massor med "skitsnack" i soffan.. Vilka samtalsämne, haha ;) Allvarliga, roliga, sorgliga men framför allt intressanta ämne :P Det är tur att vi har varandra att ventilera ut hos!

Ett STORT TACK till Vera för allt gott du hade ordnat till oss <3



Lyckades hitta en bild med alla tre! Bruna och fina ni är ;)


(Behöver jag säga att jag längtar till nästa helg?! PARTY!!)



SÖNDAGEN


Vaknade imorse med en jävla huvudvärk :S Inte kul alls! Brukar aldrig ha ont i huvudet, men antar att det beror på att jag sovit mycket mindre än vanligt de senaste 3 nätterna! Men det var bara att pallra sig upp och bege sig in till Lund och Rusta. Fick handlat ett jätte fint köksbord där :) Massivt ekbord med 4 ekstolar och stoppad skinsits, precis som vi velat ha det :) Håller även utkik efter ett större matsalsbord, det ska ju handlas det också! Men förutom köksbordet så handlade vi också ett badrumsskåp och en liten ekbänk. Badrumsskåpet har vi velat ha länge, ni vet ett sådant som man kan snurra, med en spegel på framsidan och förvaring på baksidan? Ohhh, kommer bli såå bra!! Ekbänken handlade vi mest för att det ger 2 extra platser när man har många gäster, plus att den inte tar lika mycket plats som om man skulle handlat 2 extra stolar. Vi blev båda två nöjda med våra köp, nu längtar vi bara efter att få skruva ihop allt och bygga upp vårt nya hem :) :) Kan det inte bli den 24 februari NU?

Efter stoppet på RUSTA körde vi vidare till IKEA. Tänkte kolla lite på sängen och sängborden vi ska handla, och eventuellt få lite nya tips och ideér på annan förvaring. Passade på att äta middag där också - köttbullar med potatis! Efter besöket på IKEA körde vi vidare till OXIE där vi skulle hälsa på Heidi, Nea och den lilla bebisen :) En liten tjej, men såå söt.. Bebisgos kan man aldrig få för mycket av ;)

Söndagskvällen har bestått av ett body pump pass med Sara, och massa mys med Jimmy i soffan! Ska förbereda kläder och annat inför morgondagen. Då är det ju min första praktikdag :) Spännande! Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig, men nervös är jag :P Nä, nu ska jag hoppa in i en varm dusch..

Kramar till er :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0