Johan Glans + Prometheus :)

Vilken underbar kväll jag har haft med min älskling idag <3
 
Förrätten plus middagen på Sandras var utsökt! Till förrätt valde vi tigerräkor i vitlök/chillibad, MUMS!! Huvudrätten blev juh fondue, vilket också var sjukt gott.. Var ett tag sedan vi åt fondue nu, och varför äter man sig alltid så j***a mätt?! Tack vare dte orkade jag bara typ 10 godisbitar på bion.. Inget ont utan att det inte har något gott med sig :P När vi satt på restaurangen så överraskade jag Jimmy med presenter ;) Först en parfym (favoriten!!) och därefter en biljett till JOHAN GLANS - WORLD TOUR OF SCANDINAVIA :) Köpte biljetter till hans föreställning för 2 månader sen ca, och idag var verkligen det rätta tillfället att ge honom sin biljett! Gissa om han blev GLAD?! :) :) hihi.. Han har kallat mig för sin "bästis" hela kvällen ;) haha.. Hmmm, är det bra eller dåligt?! Jag och Jimmy har en "historia" tillsammans vad det gäller Johan Glans.. Man kan säga att komikern har funnits i vårt förhållande från första stund :P hihi...
 
Ohhh, ska bli såå kul!! Har så mycket att se fram emot med dig hjärtat!!
 
 
Jag kan om jag vill, helt enkelt ;)
 
Efter restaurangbesöket gick vi till biografen och såg filmen PROMETHEUS! Filmen var: märklig, oehört spännande, läskig, intressant och ibland lite konstig :S En farlig blandning av känslor under 2 timmar! Jag trodde från början inte att jag skulle gilla den, då den handlar om "aliens", men efter ca 20 min in i filmen var jag fast! Jimmy hade rätt då han sa att den garanterat var bra :) Det var den!
 
Att Noomi Rapace har huvudrollen gör bara filmen ännu bättre :)
 
 
Betyg: 3,5/5
 
Nu ska vi krypa i säng.. Vi har en lång dag framför oss imorgon! Köksstommarna är uppe, och innan vi kan fortsätta med att sätta på luckor + bänskskiva/vask så ska köket målas från golv till tak! Så vi vet båda två vad som väntar oss imorgon ;) Det är tur att vi har något härligt att se fram emot på eftermiddagen/kvällen :)
 
Grillning med vänner är aldrig fel!! <3
 
Natti Natti
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0