Fredag och HELG :)

Min handledare var snäll och gav mig 2 timmars sovmorgon imorse, tack för de! Kände att jag behövde sova ut lite, då jag praktiserat 100% samt jobbat varenda helg nu i några veckor.. Det är tufft att "jobba" heltid, speciellt när man inte är van vid det sedan tidigare! Varenda dag är en enda prioritering.. Umgås jag med vänner efter jobb, så måste jag skita i träningen. Väljer jag att träna och umgås med Jimmy får jag prioritera bort något annat.. Det tar ett tag att vänja sig vid det! När jag jobbade 75% inom hemtjänsten så hann jag med allt.. Jobba, fika med vänner, träna, laga mat osv.. Och ändå hade jag tid att sitta ner några timmar varje kväll och varva ner.. Undrar hur det ska gå den dagen vi får barn och båda jobbar heltid..?! Aja, det tar vi då!

Det har varit en känslosam dag idag på praktiken.. Den människa jag har kommit närmast under mina 9 veckor på socialtjänsten slutade idag.. ;( Som tur är ska hon bara förflytta sig två våningar upp i huset till familjehemsenheten, så vi kommer förhoppningsvis träffas några gånger till innan jag slutar.. En afterwork kväll på hamnkrogen vid knutpunkten är ett måste nu på våren i alla fall ;)

Fredagskvällen kommer att se ut såhär:

- Långpromenad med Zindra efter jobb

- Laga middag

- Dusch

- Mys med Jimmy i soffan framför Let's Dance :)

- Sova senast 23.00, jobb imorgon!

En mysig hemmafredag med andra ord! Kan behövas eftersom jag och Jimmy knappt träffas något imorgon då han ska på pokerturnering med 30 andra!

Trevlig fredag allesammans :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0