Dagen idag + Veckans träning :)

Idag har jag som sgat jobbat mellan 07.00-13.30. Därefter blev jag upphämtad av Jimmy och vi begav oss till Lund för att käka ute.. Det blev Thaimat, sjukt gott! 15.00 infann vi oss hemma hos Ilona och Josef! Premiär för mig att fås e deras lilla tös idag <3 Så liten, så söt och såå underbar! Det blev massor med bebisgos och det bjöds även på massa gottigheter! tack för en trevlig eftermiddag med er alla tre <3
 
 Jag håller även på att sammanställa alla mina handlelappar som jag har överallt! Olika handlelappar för olika affärer! Det är mycket att tänka på och som ska inhandlas när man ska resa iväg i tre veckor, speciellt när man är tjej ;) Idag är det exakt tre veckor tills vi åker! För att ge svar på Emmas kommentar som hon skrev häromdagen: Japp, både Nina och Simon ska med :) Ingen är gladare än vi, då omständigheterna kunde orsakat något annat! Förutom att sammanställa mina handlelappar har vi även tittat på Solsidan :) Ett måste på söndagar! För att summera denna helgen så får jag allt säga att den varit bra från böran till slut, trots att jag har jobbat! I fredags umgicks vi med våra vänner, igår hade jag och Jimmy en myskväll tillsammans och idag har vi fått vår dos av bebis <3 Hoppas att nästa helg blir minst lika bra! En vän ska ha födelsedagsfest på lördagen och som det ser ut nu lutar det åt att vi ska dit :) Blir nog skoj, som tusan!



Veckans träning:
 
Måndag: Kettlebell 50 min
 
Tisdag: Powerwalk 1 timme
 
Onsdag: Powerwalk 1 timme
 
Torsdag: Blandad styrka 60 min
 
Fredag: Crosstrainer 40 min
 
Lördag: Blandad styrka 60 min
 
Söndag: VILODAG
 
Denna vecka känner jag mig NÖJD med träningen :) Dock känner jag mig mindre nöjd med det jag stoppat i munnen :S Har syndat 2 dagar, vilket inte gillas! I lördags åt jag godis och idag åt jag kladdkaka hemma hos Ilona och Josef.. Inte nyttigt, men gott har det varit ;) Nä gott folk, dags att krypa i säng.. Natti!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0