Fredag = Skola + mys <3 <3 <3

Från början hade jag planerat att träna på crosstrainern idag, men jag trotsade kylan och begav mig ut på 1 timmes powerwalk istället :) Det var kallt, men sålänge solen är framme och det inte blåser så är det skönt! Att jag fick sällskap av både Sara och Lola i telen gjorde det hela ännu roligare :) :)
 
Nu ska jag fixa till mig inför skolan! Idag ska vi få feedback på den statistiska rapporten vi skrev häromdagen.. Kan juh hoppas att det gått bra! Därefter ska jag hem, förbereda maten och dammsuga över! 18.00 får vi fint besök av Sara och Becciz <3 <3 <3 Känner på mig att detta kommer bli en riktig mysfredag!
 

 
Förutom det "jobbiga" med skolan och allt som ska fixas där, känner jag en otrolig glädje och lycka inom mig!! Tänk vad människor i ens närhet kan få en att må bra, bara genom att finnas till <3 På något sätt känns det som att "bitarna börjar falla på plats", och att jag accepterar sånt jag aldrig trodde jag skulle göra tidigare! Det sägs att tiden läker alla sår, och det är ett ordspråk jag verkligen tror på.. Ibland tar det bara lite längre tid än vad man hoppats på, men förr eller senare så står man där och inser att man faktiskt blivit starkare av allt som hänt! det är trots allt upplevelserna av det negativa som gör att man uppskattar det positiva ännu mer..
 
Är så glad att jag har ER runt mig, och att ni får mig att må bra <3 Ni stöttar mig när jag har det jobbigt, samtidigt som ni alltid finns där och delar det positiva i livet med mig.. Älskar er (ni vet vem ni är) mer än ord kan beskriva!!
 
Vad vore livet utan: vänenrna, familjen, djuren och kärleken?! Ni betyder allt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0