GODKÄND PÅ MITT PAPER = TOTAL LYCKA!!

Jag är såå jävla lycklig just nu!! Gick in och kollade studentmejlen för att se om jag blivit godkänd på kompletteringen jag fick i förra veckan på mitt paper.. JAG BLEV GODKÄND!!! Känslan jag har inom mig för tillfället är helt jävla underbar :) :)  (och JA det är okej att svära just nu!!) Jag är mållös.. Det känns som att en gigantisk sten har släppt från mitt hjärta och jag bara LER! TACK som fan ;)
 

Hej Sara!

 

Jag har mottagit din komplettering. Du hade till uppgift att sammanföra och utveckla dina resonemang och visa på ett kritiskt förhållningssätt till din litteratur. Du märkte möjligen själv hur man med ganska små medel kan tydliggöra en text, bra. Jag funderar på om samverkan kanske fungerar bra inom hemtjänsten då, just som du skriver, arbetsuppgifterna har tydliga gränser och att arbetet är specialiserat. Så det handlade möjligen inte enbart om att du var där en vecka!

 

Du är godkänd på SOPA 61 ”Det sociala arbetets organisering”.

 

Lycka till med uppsatsen!
 
Vill säga TACK till alla mina vänner som funnits där och stöttat mig både under skrivandet och när jag var ledsen för att jag fick komplettera, ni är bäst!! Nu kan jag gå vidare :)
 
Tjoohhooo!!

Kommentarer
Postat av: Becca!!

Du är GRYM!!! :) Bra jobbat!!!

2012-10-15 @ 20:08:45
URL: http://www.rebeccamansson.blogg.se
Postat av: pappa

Grattis gumman...Ja,du har fått din inntelliggenss (hihi) efter din pappa :)

2012-10-15 @ 20:46:57
Postat av: Sara :)

Haha :) Du är rolig du Pappa <3

2012-10-15 @ 21:50:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0