Ush och tvi!

Det är roligt att veta saker om andra :) :) Speciellt när personerna inte vet att man vet ;)
 
Brukar ni också tycka det?! :P
 
Moohhaa!!! Just i detta ögonblick är jag tacksam för att jag är JAG!
 
"Allt händer av en mening" - Glad är jag för det!! :)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Becca!!

Vad nu?? puss

2012-10-29 @ 22:17:52
Postat av: Lola

Ja visst är det. Men ibland vill man bara konfrontera dessa människor. Bara säga att man vet;)) puss puss hjärtat

2012-10-29 @ 22:24:16
Postat av: Anonym

Detta bevisar din totala omognad! Seriöst hur gammal var du och vad läste du till nu igen! Skrattretande!

2012-10-30 @ 08:43:58
Postat av: Anonym

Klockren kommentar!! Tummen upp!!!!

2012-10-30 @ 09:05:10
Postat av: Sara :)

Det är komiskt att alla människor tar upp min utbilödning i sådana här sammanhang ;) Bara för att jag pluggar till socionom betyder det väl inte att jag inte har känslor, eller tankar om andra?! Igår fick jag reda på en del saker om vissa människor, som fick mig chockad! Jag fick svar på alla mina frågor, och det roliga i detta är att personerna inte vet att JAG vet :) Snart, snart snart ska det bli ett slut på detta, och då ska vi se vem det är som är omogen ;) För inte är det jag i alla fall! Vissa människor vet helt enkelt hur de "gräver sin egen grav"... Just nu tycker jag bara synd om dem!

Över 25 år och beter sig på detta vis.. DET är skrattretande!

2012-10-30 @ 09:28:08
Postat av: Anonym

Att man tar upp din utbildning är väl för att som socionom så som jag vet så ska man väl ha ett humanistiskt och moraliskt tankesätt och det du förmedlar här är inte moraliskt eller speciellt professionellt med tanke på din framtida yrkesroll där du ska kunna hantera människor med diverse problematik! Hur ska det gå när du inte hanterar dina egna problem på ett professionellt sätt?! Och sedan dessutom i en öppen blogg! Det är klart att människor har känslor och tankar men är man en person i din framtida befattning så får man lära sig att hantera dem i sin egen person och inte officiellt! Du ska inte vända taggarna utåt för att man som läsare ger dig kritik! Ta åt dig istället och se över om det faktiskt ligger något i det jag skriver! Känner inte dig personligen men har läst din blogg sen ett par år tillbaka,, Och jag tycker att nu på senare tiden så har din blogg "ballat ur" en hel del! En anledning är det jag skrivit om ovan!

2012-10-30 @ 11:19:25
Postat av: Anonym

Att man tar upp din utbildning beror väl på att du inom snar framtid ska utöva en yrkesroll där man ska vara professionell i sitt agerande och bemötande med människor och ha ett sunt, humanistisk och moralisk förhållningssätt! Du ska/kommer arbeta med sargade människor med all form av problematik, hur ska du kunna hantera det när du själv inte hanterar dina egna problem speciellt bra?! Du skrev här ovan att du har känslor och tankar, vilket är fullständigt mänskligt, sedan anser jag att man som blivande socionom borde börja tänka på hur man förmedlar och belyser sina tankar och känslor! Speciellt om du har en öppen och officiell blogg! Du är inte speciellt professionell på den biten! Sedan är det tråkigt att du "hugger" direkt när man som läsare ger dig konstruktiv kritik! Det är kritik jag vill ge dig, med positiva tankar bakom! Tråkigt att du inte tog det så! Jag känner inte dig personligen men har läst din blogg i ca 1,5 år nu och märker att du har "skenat iväg" i din utveckling och i ditt moraliska handlande! Du skriver väldigt mycket olämpligt och opassande samt omoget för att snart vara färdig med din utbildning! Det är inte bara detta inlägget jag har reagerat på och kände att nu vill jag ge min åsikt! Hoppas du kan på något sätt förstå det jag menar! Min mening var inte att du skulle reagera så negativt som du gjorde, bara att du skulle få dig en tankeställare gällande din framtida yrkesroll!

2012-10-30 @ 14:34:43
Postat av: Sara :)

Jag tar åt mig din kritik, men måste säga att jag absolut inte håller med dig i det du påstår. Jag har all rätt att jag är besviken på människor etc på MIN blogg! Förstår inte hur du kan koppla detta till min utbildning? Det är väl helt normalt att tycka och tänka vissa saker, och i detta fall att vissa människor försöker få mig att framstå som någon jag inte är genom att själv bete sig väldigt omoget! Jag har all rätt att skriva att jag tycker det är löjligt, skrattretande osv.. Vad har du för rätt att bestämma över det?! Sorry, men förstår inte ens varför du bryr dig? Varför lägga tid och energi på något som du inte har med att göra? Aja, det är i så fall din huvudvärk, inte min! Låt mig bete mig och göra som jag vill, så blir både du och jag glada :)

2012-10-30 @ 14:48:09
Postat av: Sara :)

Sen för det andra är det inte psykolog jag läser till! Bara för att jag studerar till socionom har jag väl all rätt att berätta hur jag mår, vad jag är besviken på, vad som gör mig ledsen osv.. Och JA jag ska jobba med utsatta människor, men vad spelar det för roll! Alla har väl problem i livet oavsett vad man är utbildad till! Att jag väljer och skriva om dem är väl i så fall min ensak? Och vem har sagt att jag tänker ha en öppen blogg i all framtid?

Tack för den tid och energi du lägger på mig! :) tar det som en komplimang faktiskt!

2012-10-30 @ 14:51:35
Postat av: Lola

Ganska omoget att vara anonym för det första!!! Om du inte vågar stå för det du skriver så skriv inget. Sen är det två helt olika saker jobb och privat. När man jobbar har man en roll men privat är man precis den man är!! Och allvarligt talat fattar jag inte varför du kommenterar när du inte har något vettigt att komma med. Tycker du ska ta tag i ditt liv kolla upp hur du själv har det och hur du lever innan du dömer andra för tror verkligen inte att du är perfekt!

2012-10-30 @ 15:27:29
Postat av: *

Sara har visat vid flera tillfällen att hon inte är särskilt mogen....men alla är vi olika och det är mest underhållande att läsa denna bloggen för du pikar och vill gärna hänga ut medan jag tycker det är ingen som försöker hänga ut dig. Släpp taget eller svälj stoltheten och erkänn dina brister...

2012-10-30 @ 17:58:50
Postat av: Sara :)

Vad vet du om att ingen "hänger ut mig"?! Det är hemskt vad alla människor som inte känner mig/oss vet mycket? :) komiskt!

2012-10-30 @ 18:04:30
Postat av: *

Säkerligen men inte så ofta eller så offentligt...vore jag din x vän så hade jag blivit knäpp av alla dessa pikar....

2012-10-30 @ 18:15:19
Postat av: Cornelia

Tyvärr så är det så att man "inte" får vara privat om man har vissa yrke. Det kan skada för mycket av en yrkesproffession. Man ska alltid akta sig för vad man säger för folk googlar. ALLT! Vet tom chefer som undvikit att anställa viss personal efter vad google hittar. Rädslan för "vad kan denna personen säga om oss osv" är en tanke någon haft.

Att vara privat är som sagt en privat sak och det hade varit önskvärt att man fått skriva precis vad man tycker och tänker utan behöva tänka steget längre men så är inte fallet. Tycker att det isf får vara en lösenordsbaserad blogg.

Tänk klienter som googlar ditt namn och finner detta och vips kan man hamna i ett märkligt läge. Har haft kollegor där föräldrarna googlat dem och gått igenom allt.

Var bara försiktig så att du inte hamnar i klistret på något viss för det är svårt att komma ur det....

2012-10-30 @ 18:24:39
Postat av: Sara :)

Jag förstår tyvärr inte vart ni vill komma?! Vad är det jag har skrivit som är så opassande att det inte kan finnas med på en "öppen blogg"? Var snälla och berätta det för mig :)

Att jag lägger upp citat, ordspråk som jag tycker är bra och säger en del, är det de som är fel?! Och vem har sagt att allt jag skriver som "kryptiskt" i bloggen handlar om fd vänner?!

Det är väl klart att jag förstår att man inte kan skriva "vad som", men vad räknas i så fall som OK och inte?! Och vem bestämmer det, när det är min blogg! Idag skriver jag om ordspråk, citat, min träning, min skola, mina vänner, fester osv.. VAD ÄR PROBLEMET EGENTLIGEN?! Tycker faktiskt att ni alla är lite väl löjliga nu ;)

Sen vad jag väljer att göra den dagen jag är utbildad och får ett jobb, det är faktiskt upp till mig! Eller hur?! :)

2012-10-30 @ 19:04:41
Postat av: Anonym

Vad märkligt att folk som inte känner dig har så mycket synpunkter, Sara? Som betraktare av ovanstående anonyma kommentarer kan jag bara komma fram till den slutsatsen att det är de som har problem i sina liv. All energi de lägger här på din blogg skall du kanske ta som en komplimang Sara?

2012-10-30 @ 19:14:24
Postat av: Lola

Du skriver inget opassande Sara!!! Att folk inte har bättre saker för sig än att klanka ner på dig är patetiskt. Men som jag sagt till dig är du en vän som jag aldrig vill förlora du är ärlig och förstående vet att jag alltid kan räkna med dig i vått och torrt. Du är underbar. ❤❤❤

2012-10-30 @ 19:21:24
Postat av: Anna

Haha... detta var mitt kvällsnöje att läsa alla anonyma kommentarer till dig... fortsätt skriva som du gör Sara så kan folk reta sig, vara avis på dig... eller vad det nu är för trams det handlar om ... så jag kan få mig ett gott skratt då och då!
Att du ska ändra på dina tankar och känslor för att du pluggar till socionom ?? Haha... ja folk är för roliga!
Se det positivt... att dessa stackars människor verkligen lägger ner energi på dig om de nu stör sig så mycket... high five till dem!!! ;)
Ähh hur skulle det se ut om dessa "perfekta" människor levde sitt eget liv efter deras egna regler till andra...

2012-10-30 @ 20:04:00
Postat av: pappa

Kan aldrig bli fel Sara, om du är dig själv alltid och i alla lägen...

2012-10-30 @ 20:21:16
Postat av: Jennie

Undra om alla utbildade socionomer som jobbar med gud vet allt..för det är en bred utbildning...är "problem/bekymmersfria"?

Undra om man, bara för man har en viss utbildning, måste vara på ett visst sätt..

Undra om alla människor som arbetar med "utsatta"/behövande människor, inte har några känslor/tankar/bekymmer osv själva..TROTS att de kan hjälpa andra..!

Undra om man som socionom kommer från en annan värld och inte är en människa själv..de kanske är robotar, en utbildad robot utan mer liv än just sitt jobb...

Undra om tandläkare ibland äter något med socker i TROTS att det skadar tänderna..

Undra om en läkare ibland äter skräpmat för han/hon inte orkar laga mat en kväll..TROTS att denne vet att det inte är bra för kroppen..

Undra om en polis någonsin kör minsta lilla över hastighetsgränser..någon kan ju se denne?

Undra om en sopgubbe någonsin slänger saker fel för denne inte orkar bry sig för tillfället...

Undra om en kurator någonsin gråter själv och endå kan stötta/hjälp andra...

Undra om en högt uppsatt chef någonsin går i mjukisbyxor hemma..någon kan ju se honom mindre respektabelt klädd..

UNDRA OM EN SOCIONOM NÅGONSIN GÖR NÅGOT MÄNSKLIGT?
Herrejisses vad jag tycker synd om socionomer annars!

You get my point ;)
Bara kör ditt race Sara!

2012-10-30 @ 21:48:36
URL: http://www.jennieklang.blogg.se
Postat av: Celie/Blivande socionom, 31 mogna år..

Haha, den anonyma gjorde min och min mans kväll! "sargade" människor! Vad är det för jävla uttryck då? Min dotter är inte sargad för att hon pratar med en skolkurator tex! Eller den som behöver ekonomiskt stöd osv! Vet du egentligen vad en socionom gör och arbetar med? Sargad kan du vara själv, du är knappast "mitt" område men dr Phil hjälper visst förlorade själar som du;)
Var är detta olämpliga som Sara skrivit? Letat men hittar inte? Bara dumma påhopp....

2012-11-01 @ 22:45:30
Postat av: who cares

celie och sara.... är ni framtidens socionomer är världen helt fucked up.

2012-11-02 @ 14:19:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0