Nu är det definitivt: lösenord på bloggen inom några dagar!

Denna dagen har verkligen gått i ett, puuhh!
 
Först har jag och Celie skrivit på uppsatsen (08.30-16.00). Känns skönt att vi snart är KLARA!! Inte många dagar kvar nu, som vi ska sitta framför datorn och bli frustrerade gumman ;) Visst är det härligt när man kan se ljuset i tunneln, efter en lååång promenad i mörker?
 
Var hemma vid 17.00, och började laga dagens middag direkt! Därefter har jag i stort sett bara suttit vid datorn.. Har fixat till mitt CV och skrivit mitt personliga brev! Äntligen är dokumenten färdiga :) :) Och vet ni vad? Jag har faktiskt sökt min första tjänst som blivande socionom nu ikväll!! Sjukt overkligt, egentligen... :P
 
Pga jobbsökningarna som jag kommer att göra ett tag framöver så kommer jag att låsa min blogg tidigare än planerat, rättare sagt i dagarna som kommer! Vill inte att den ska vara öppen för "vem som helst" längre! Jag är inte heller intresserad av att den kontaktperson som jag skickar mitt CV till, ska kunna googla mitt namn och få upp min blogg.. Det är ju trots allt min dagbok, där jag berättar om mitt privatliv osv..
 
Så, gott folk, vill ni fortsätta läsa min blogg, så får ni skicka ett mejl till mig på: [email protected] alternativt skriva till mig på facebook mejlen, så svarar jag tillbaka med användarnamn och lösen så fort jag har tid! Hoppas att ni vill fortsätta att följa mig under min resa både i privatlivet och som kommande socionom :) :)
 
Spännande att se hur många av er 128 som vill fortsätta läsa ;)
 
KRAMAR TILL ER!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas jag får ditt lösenord..... ❤ // becca

2013-01-29 @ 22:43:15
Postat av: Maria

Jag med!:)

2013-01-29 @ 22:56:24
Postat av: Lola

Hoppas på att jag me får lösenordet hjärtat❤

2013-01-30 @ 07:30:59
Postat av: Lina

Jag vill definitivt fortsätta läsa. Det här med cv och personligt brev är inte det enklaste. Vad är det för typ av tjänst som du sökt? Vad vill du helst arbeta med?

2013-01-30 @ 09:07:34
Postat av: Linda

Fortsätter gärna läsa då och då om jag får:-)

2013-01-30 @ 12:22:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0