Fast and Furious 6 :)

Dagen igår gick i ett! Därför jag inte hade någon tid till bloggen heller :S 
 
Först spenderade jag några timmar med Sara på NOVA. Då jag egentligen bara följde med som smakråd till Sara blev jag en aning chockad när jag kom hem med två påsar med kläder! Varför är det alltid så? När du egentligen inte är särskilt sugen på att shoppa, ja då hittar du mest?! Köpte bland annat en ny kavaj, klänning och en kortärmad tröja :) 
 
Efter NOVA blev jag skjutsad till skolan. Skulle ha min sista professionella reflektion igår mellan 13.00-16.00! Nu är det också ur världen!! Ett steg närmare examen med endast examinationen av min interventionsplan imorgon.. Tror ni att jag är nervös?! Jag går in med inställningen att jag kommer att få komplettera. Bättre det än att bli totalt besviken om jag väl skulle få en komplettering..
 
Efter skolan strosade jag runt i Lund i väntan på att klockan skulle bli 17.00 och Jimmy skulle komma :) Vi hade bestämt sedan tidigare att vi skulle se Fast and Furious 6, då vi ÄLSKAR DE FILMERNA!! Innan bion började blev det en onyttig middag + inköp av lite godis. Slutade dock med att jag slängde halva påsen! varför ska jag envisas med att köpa godis när jag precis innan har ätit mig proppmätt?! Suck.. Bion var i alla fall sjukt bra!! Spännande, sorglig, humoristisk och fartfylld på samma gång ;)
 
 
 
Idag har jag en del ärenden ute på Center Syd! Jag ska bland annat handla allt det sista inför festen. Mat, godis, dricka m.m. Är även på jakt efter en KORT jeansjacka.. Får se om jag kan lyckas hitta en sådan någonstans? Nä, dags att fixa till sig! 
 
Ps: Om exakt en vecka, på min examensdag, sitter jag hemma hos Lina och blir fin i håret.. Undrar om jag har 1000 fjärilar i magen då? LÄNGTAR!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0