Dejt med Izza + mat till nyår :)

Dagen idag har jag och Alvin spenderat tillsammans med Izza & Elicia. Tjejerna kom vid 10.30 och hade då med sig gott fransbröd som vi mumsade på 😋 Därefter blev det kaffe, besök av mamma på lunchen och lite em-fika innan de åkte hem igen! En super mysig dag på alla sätt! 😘



Haha, Izza leker med Alvin och ni kan tro att han gillade det ☺️ Andra gången hon får honom att skratta ordentligt nu! 

När Jimmy kom hem tog han Alvin så att jag kunde köra ut och handla maten till nyår! Fick även inhandlat några goda cider som jag ska njuta av imorgon 😋 Vikbos rabarber cider är den bästa 👌 Efter allt rännande i affärer lämnade jag av Zindra hos mamma & Lars och nu sitter jag här och slappar i soffan! 

Imorgon är det som sagt nyår.. Tänkte att jag skulle hinna med en liten årsresume under morgondagen, men om jag känner mig själv rätt så kommer tiden att bli knapp.. Men i så fall kommer den till helgen! 👍 Nyårsafton kommer vi att spendera tillsammans med Jennie, Johan, Timmo, Sara, Mange och Ellion ❤️ Egentligen skulle Ida med familj vara med oss, men då nästan hela familjen är sjuk så fick de hoppa nyårsfirandet med oss detta året.. Tråkigt men sant! 😢 Krya på er fina familjen Nordstedt! 

Tack & hej! 



Kommentarer
Postat av: Lina

Det är så härligt när dem skrattar. När man ber Hampus att skratta nu blir det ett falskt skratt :-D

2014-12-31 @ 09:41:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0