Årsresumé 2013, del 2 - Händelser jag aldrig glömmer!

Då fortsätter vi på årsresumén nu då ;) 
 
Efter examen och allt firande kring det  började jag på mitt första sommarjobb som socionom, i Eslöv :) Biståndshandläggare inom äldreomsorgen blev min titel och jag var verkligen såå glad! Efter många om och men, och massor av sökta jobb fick jag chansen att spendera hela sommaren i Eslöv. 
 
 
I mitten på Juni åkte jag och Jimmy över till köpenhamn och spenderade en natt på ett jätte fint hotell. En riktig mysig liten tripp där vi fick chans att återhämta oss ifrån allt :) Övernattningen fick vi i present av Jimmys familj, tack för det! Efter hemkomsten därifrån startade en hektisk men absolut rolig period i mitt liv. Jag började ju arbeta 100% och pendlade mellan Eslöv och Kävlinge varje dag, vilket jag inte varit van vid tidigare.  Men det gick!
 
I juni månad påbörjade vi även projektet ---> RENOVERING AV FRAMSIDA OCH BAKSIDA ;)
 
Vi bestämde oss för att ta bort gräset på framsidan och istället lägga plattor så att man kan ha ett litet möblemang och någon solstol där på sommaren. Vi ville kunna utnyttja HELA ytan, vilket vi har lyckats med! Vi bestämde oss även för att ta bort häckarna och bygga ett staket istället. Det enda som fattas idag är en grind, och tro mig, jag har "tjatat" på Jimmy om den.. Men det kommer det också :)
 
 
          
 
 
  
 
          
 
I samma veva rev vi ut hela baksidan och hade planerat att bygga trädäck, vilket innebar grävning och åter grävning! Allt gräs på baksidan skulle bort och typ (ett ton) jord! Eftersom vi inte har någon utgång från trädgården så fick vi köra med rullebören genom lägenheten med alla dessa 50 lass jord/gräs. DET var kämpigt! Lägenheten såg ut som ett bombnedslag och vi kunde i all den röran, verkligen inte förestålla oss hur fint det skulle bli när det väl blev klart. 
 
 
 
           
 
 
           
 
          
 
Det helt färdiga resultatet kommer inte förren till våren, när utemöblemanget kommer fram igen och vi får inhandlat stora krukor där vi planterar lite vår/sommarblommor! Det är konstigt egentligen, både jag och Jimmy satt häromdagen och sa till varandra: "Vad ska vi nu hitta på under 2014? Vi har ju inga "måsten" framför oss och inget nytt projekt, förutom de små lite mer roliga sakerna som ska påbörjas" Nu är vi i stort sett klara med alla renoveringar inomhus, har enbart lite småfix kvar sen är vi i hamn. Utomhus är vi också i stort sett klara! Renoveringar har varit en stor del av vårt liv, ända sedan vi flyttade in i detta radhus, så det är klart att det känns konstigt att ha ett helt år framför oss, UTAN en massa måsten! :) 
 
Detta får helt enkelt bli ett år där vi tar hand om varandra och fokuserar på förhållandet och att få njuta tillsammans i allt vi skapat <3 <3 <3 Underbart!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du glömde Ystad ;) och även en annan övernattning väl? Det var väl 3 st? :-D

2014-01-01 @ 15:44:29
Postat av: Sara :) :)

Vad syftar du på? Sen är jag bara inne på del 2, du är hied!!! :P Tar ju evigheter att skriva ett inlägg och leta/publicera alla bilder! Det kommer! Sen är det inte lätt att komma ihåg ALLT! Går efter mina fotografier jag har :)

2014-01-01 @ 15:46:58
URL: http://www.saralofvendahl.blogg.se
Postat av: Sara :) :)

Jag har tänkt skriva om både Ystad, ullaredshelgen osv :)

2014-01-01 @ 15:47:32
URL: http://www.saralofvendahl.blogg.se
Postat av: Mor;)

Ursäkta då, men som du skrev så var du redan inne på det nya året med att ni skulle fokusera på förhållandet mm ;)

2014-01-01 @ 19:44:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0