Bra vs dålig mamma?

Jag vet inte varför, men helt från ingenstans började det bubbla inom mig. Jag har under ett fåtal tillfälle fått höra att "folk" har svårt att se mig som mamma då jag inte är så barnkär, eller "glad i barn" som vissa väljer att uttrycka det. Då har jag inte tänkt så mycket på det, men ju mer jag närmar mig BF ju mer tänker jag på det. Varför skulle inte jag kunna bli en bra mamma?
 
Nä, jag ÄLSKAR inte allas barn!
Nä, jag vill inte PASSA allas barn!
Nä, jag vill inte LEKA med allas barn!
 
Om man däremot gör allt detta, då kommer man bli en super mamma!? Men vad är det för konstigt att inte ÄLSKA eller ha en längtan/önskan om att vilja PASSA allt och alla? Jag älskar/tycker om de få barn som finns i min närhet, och det gör jag från hela mitt hjärta. Men bara för det betyder det inte att jag så fort jag träffar dem måste bära, pussa, gulla med dem under hela tiden! Som ni förstår har jag blivit måttligt irriterad på sånna kommentarer. Jag är gravid med mitt och Jimmys efterlängtade barn. Jag vet att jag kommer bli en bra mamma och att jag har de egenskaper (enligt mig själv) som jag tycker att en mamma/förebild ska ha. Hur jag är/väljer att vara mot andras barn reflekterar INTE hur jag kommer att vara som mamma och med mina egna.
 
Varför ska folk alltid vara så dömmande..? Folk som säger såhär till andra borde tänka efter en gång extra och inte bara fokusera på en sak. Nä, jag gullar inte med allas barn. Nä, jag älskar inte allas barn. Men däremot kommer jag att älska mina egna barn till månen och tillbaka och finnas för dem dag som natt i hela mitt liv. Jag kommer att ge dem en trygg uppväxt utan några som helst ekonomiska svårigheter, ett tryggt boende, en trygg familj, upplevelser och massvis med kärlek!!
 
Så vem är du att dömma mig, om jag kommer att bli en bra mamma eller inte?

Kommentarer
Postat av: Anna o barnen

Vad är det för en idiot som kläcker ur sig något sådant till dig??

2014-07-31 @ 19:24:24
Postat av: Mor;)

Jag har aldrig varit speciellt "på" med andras barn, men mig veterligen så tror jag att jag har varit/är en bra mamma ändå😉 Bry dig inte på sånt, tror kanske dina hormoner "spökar" lite också😉 Tror att du blir en hur gosig mamma som helst ❤️❤️❤️

2014-07-31 @ 20:15:57
Postat av: Celle

Ah! Du kommer bli en toppen mamma, de e jag säker på! Dem som säger sånt är inget att bry sig om! Huvudsaken är vad man själv tycker o vet! Försök inte att bry dig om dem som säger nått sånt! Du kommer ju bevisa motsatsen inom kort!!

2014-07-31 @ 20:25:03
Postat av: Pappa

Både du och Jimmy kommer bli jättefina föräldrar..Ser ju bara hur bra Fisen har det..hihi..

2014-07-31 @ 20:37:47
Postat av: Jennie

Asså att folk ska tycka så mycket, suck! Ni kommer bli världens bästa föräldrar till ert/era barn, såklart! Det är ju logiskt som du säger att man inte älskar allas barn eller vill passa barn hit o dit! Det är upp till var och en och inte blir man en sämre förälder för det? Jag har passat ett barn EN GÅNG i hela mitt liv innan T kom....och jag tycker minsann jag är en bra mamma ändå!
Ens egna barn är så långt ifrån andras och det är en helt annan sak!
Pppfffft till de som säger så!!!

2014-07-31 @ 22:11:41
URL: http://www.jennieklang.blogg.se
Postat av: Ida

Det är väl klart du kommer bli en bra mamma!!! Allt faller så naturligt när man har sin egnager skatt ♥

2014-07-31 @ 23:15:15
Postat av: Jessica

Klart att du kommer bli en super bra mamma. Bry dig inte om vad andra säger. Bara för att man inte vill ta hand om, gosa, leka med andras barn speglar ju inte din identitet som mamma. Du kommer bli en grym mamma :-)

2014-08-01 @ 01:00:19
Postat av: Jenny

Sara! Jag hoppas du inte lyssnar. Själv har jag ett barn och ett på väg. Jag är ingen "barnälskare" men självklart älskar jag mitt barn och gör allt för henne. Men jag som person är mitt uppe i karriären jag och min man har därför bestämt att det går att skaffa barn och göra karriär. Jag var hemma i tre månader sen tre månader 50% sen har min man varit hemma och jag får frågan men vem är med barnet?! Jag vill inte vara mammaledig och hemma det passar inte mig då är inte jag en bra mamma. Alla måste få välja och leva som man vill då tror jag att familjen mår bäst. Helt övertygad om att ni kommer bli världens bästa föräldrar till ert barn :) kram

2014-08-01 @ 09:08:53
Postat av: sosso

Jag känner bara att den eller dom som kläckt ur sig nåt så dumt vet jy inte ens vem du är...eller känner dig speciellt bra för den delen... Skit i va folk tycker o säger Sara! Puss o kram

2014-08-01 @ 18:19:00
Postat av: Sara :) :)

Tack alla för era kommentarer! <3 Jag vet att jag inte borde lyssna/ta åt mig, men ibland är man helt enkelt känsligare. Tror att jag är inne i en sådan period nu. Detta är ju summan av många små saker genom livet som till slut bubblar upp till ytan. Tack för era stöttande ord, betyder mycket!

2014-08-02 @ 01:06:26
URL: http://www.saralofvendahl.blogg.se
Postat av: Lola

Fy vilka människor det finns, trodde faktiskt inte att någon skulle tro att du inte skulle bli en bra mamma, dom kan inte känna dig så speciellt bra. 😘

2014-08-03 @ 08:02:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0