Vagn och babyskydd beställt :)

Äntligen är både vagn och babyskydd beställt 😃👍 Efter måånga om och men bestämde vi oss för att en Kronan City passade oss bäst! Vi har varit runt överallt (känns det som) och testat olika vagnar och fastnade ganska snabbt för tre olika: Enmaljunga Super Nitro, Brio Smile eller Kronan City. Testade alla vagnar i bilen och där rök Emmaljungan. Stor, tung och klumpig.. Vagnen tog upp hela skuffen + att den var skit svår för mig att fälla ihop själv. Emmaljungan var även den vagnen som Jimmy gillade minst.. 

Så, då var det Brion och Kronan kvar.. För oss kändes Kronan mer "ordentlig", stabil och rejäl.. Den hade även en bättre varukorg + en del finesser som Brion saknade så i slutändan var valet lätt 👌 Sen var det färgen 😳 Kronan har tyvärr inte så många färger att välja mellan, endast: marinblå, vinröd, grå, mossgrön och svart. Ett tag var vi sugna på den gröna då den var sjukt fin på bild. Men efter att ha sett den i verkligheten ångrade vi oss, då färgen var mer "dassig", så det fick bli en helsvart vagn till slut! 





Sen när de kommer till babyskyddet har vi varit tvungna att tänka på två saker. Det ena är att den måste gå att sätta på vagnen samt att den kan räknas som handbagage på flyget. Vi har ju blivit bjudna på en resa till Thailand i januari 2015 ( Wiieee ☀️👏😃) och då måste babyskyddet gå som handbagage! Så efter en del provande fick det bli Maxi Cosi Pepple för vår del 👍 Vi har inte riktigt bestämt oss med färgen, antingen blir det beige/brun eller svart med leopardmönster, som på bilden! Känns skönt att två så stora saker nu är ordnade ☺️ Ska bli kul när vi får hem vagnen!! 







Kommentarer
Postat av: "Mormor"

Kanonfin! Och det bästa av allt; den ser ut att passa en "mormor" också <3 ;)

2014-06-25 @ 19:19:47
Postat av: Linda

Jättefin och en kanonvagn. Syster köpte en likadan. :)

2014-06-26 @ 11:09:21
Postat av: Becca

Finfin! Den sja vi gå många promenader med snäckan ❤️👶🍼

2014-06-28 @ 22:24:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0